Какво по дяволите правя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво по дяволите правя...
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1547 пъти
Здравейте хора! :)

Аз съм момиче на 17 и мисля че леко прецаках нещата с един приятел (нека да го наречем Р)... Таа преди известно време направих купон у нас, пийнахме си, но държа да уточня, че бяхме адекватни;) По едно време обаче с това момче Р се оказахме сами в спалнята на нашите и той нещо реши да се лигави и започна да ми прави lap dance (танц в скута) по най-нескопосания начин разбира се. След това легна до мен и ми каза "твой ред"и аз тъпата просто седнах върху него и му казах "Ама само ще си говорим" (top 10 anime lies) и ей така понеже ми беше скучно докато си лафихме почнах да му опипвам корема и леко да го дера... усещах че почва да се стяга де, ама не се спрях. И той реши да ме хване за задника, аз въпреки че не обичам го оставих, щото.... ъм да и той както си седеше мирно и спокойно изведнъж ме обърна по гръб и почна да ме целува и да се... търка? в мен. Аз го пооставих малко и после го отблъснах и той каза че отива да си пийне и ще се върне. След малко се върна и ми каза, че това не е трябвало да се случва. Аз му обясних, че моето отношение към него няма да се промени (от един и същи клас сме) и тоя тип "забивки" ги приемам като един вид тренировка и нямам нищо против, пък и не стигаме до секс. След това му казах, че трябва да се научи на самоконтрол и пак се качих върху него и горе-долу се повториха нещата. Искам да отбележа и че ме целуваше И по устата, което аз лично смятам за по-интимно. По едно време аз му казах "айде стига толкова" и си излязох.
После той дойде и ме извика да си говорим ама сериозно. Не разбрах какъв му беше проблемът точно. Каза ми че няма чувства към мен, уж било ок да се забием, ама след няколко дни щял да си мисли, че било яко и едва ли не щял да се привърже и т. н.. разправяше ми че съм била хубава и нямало как нищо да не стане, щом така му сядам на к*ра, искал да ме почва. А в същото време ме гледа все едно ще ревне (??? ) Нищо не разбрах, ама сменихме темата и нещата се нормализираха...
На следващия ден обаче не ме погледна дори, държеше се студено, не ми каза чао даже... неее знам.
Лошото е че съм нещи като садист (или просто се превръщам в жена лол) и тази случка вероятно ще се повтори... просто ми харесва да подлудявам хората и да им влияя психически (сори за ужасното обяснение). С една дума - бих се забила с него пак само за да ги накарам да се влюби в мен и да знам че разполагам с него (въпреки че не го харесвам)
Мале само да не съм психопат, че като чета нагоре кви съм ги писала :D.

Таа.... дори не знам какво да питам

Просто искам да чуя мнението ви

Мерси:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7a5001ef40
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По-идиотско нещо от това да възбудиш мъж и просто да го оставиш ей-така, аз не съм чувала (занеш ли как болят топките после?), а вие?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a521126d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Малее аз съм същата!!! Адски много ми харесва да ги докарам до ръба и после хоп сякаш нищо не се е случило. Ама разликата при мен е, че не искам да се влюбват в мен, а просто да ме желаят до лудост и да не могат да ме имат. Дааа много садистично е това знам. Но има толкова много момчета, които си играят с някое момиче... та защо и момичетата да не се позабляват малко на чужд гръб! :)

Според мен приятелят ти просто се срамува от това, което е станало между вас и не иска да си признае, че умира от желание да стигнете по-далеч!

Момиче на 17г.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 021edf3a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   " просто ми харесва да подлудявам хората и да им влияя психически " Мда. Имала си късмет, че си попаднала на свястно момче. Ако беше някое "перде" щеше да ти набие два тупаника и темата щеше да е "изнасилиха ме". Та внимавай кого подлудяваш все пак ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 32dd6b4795
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   " бих се забила с него пак само за да ги накарам да се влюби в мен и да знам че разполагам с него (въпреки че не го харесвам)"
Генерално толкова не си в ред, че не знам дали и ти го осъзнаваш. По-добре остави момчето на мира!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 614eb615de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Отговор на въпросът ти - глупости правиш. Или се дръж нормално с хората или не им давай поводи...

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: db759c72b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ми той ти го е казал хубаво момиче си, ама като му сядаш... нали виждате каква си и не иска нищо с теб освен да те из**ка ( извинете за написаното ама тя авторката е дори по вулгарна). Не искам да те засягам, и да ти го казвам в прав текст ама ако така се натискаш на всеки излизаш евтина. Бъди красива и секси достатъчно е останалото е идиотска тъпо, и нямам думи. Не ти е нормално поведението, аз не съм никоя да те съдя ама това няма да доведе до нищо хубаво за теб. По скоро ако искаш да се сдобрите се извини и се направи, че просто си била пияна и така

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 00d53c5727
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторке, с колко момчета си била до сега и на каква възраст ти беше първия път. Вероятно си правила и доста свирки на някои момчета и секса не ти е нещо непознато. Ако е така, защо и на него не му направиш най-готината свирка на която си способна. Ако пък искаш пак да му седнеш отгоре, преди това го съблечи, а и себе си съблечи чисто гола и гледай пениса му да изчезне там някъде в тебе отдолу. Знаеш ли как ще ви е готино. Не се лишавайте да се почувствате, макар и временно, в рая. Хайдееее, пробвайте.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 971f5a273d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Искаш да чуем мнението ми ли? Мнението ми е, че от потенциална курвичка се превръщаш в истинска такава. Поведението ти е абсолютно характерно за пичица на твоята възраст, която подобно на съученичките си е решила, че путката и е диамантена, и че може разполага с всички мъже на света.

Не се безпокой, годините минават неусетно и един ден всичко ще ти се върне - я ще се омъжиш за бензинджия, който ще пърди вкъщи, ще чака да му сервираш вечеря и да дундуриш децата, докато той пие ракийка пред телевизора; я ще повехнеш преди 30, никой няма да те иска и ще си вземеш котка (или две).

По това време, този въпросен съученик ще се превърне в отговорен млад мъж, с вероятно добра професия и доходи. Ти - на своя страна - не. Просто няма как с този правопис.

Времето ще покаже, дерзай!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5cf0d94099
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Детска работа. Зарибявайте се, правете секс, живейте си живота. Проблем не виждам тук, че чак и тема да пуснеш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ab89f7a990
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Аз пък се чудя админа как е пуснал тази лапешка тема, а мои къде-къде по-стойностни теми не ги пуска.

Моя съвет - това, което си го направила го направи на админа и после го питай дали му е яко.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7db209ad51
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   След време ще съжалявате за всичкия секс, който сте можели да правите, а не сте.

Ж43

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker