Къде си Ти, Моя Обичана Принцесо ??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Къде си Ти, Моя Обичана Принцесо ???
преди: 13 години, 28 дни, прочетена 3681 пъти
Хейй момиче на моите копнежи, звезда на моят жалък живот, къде си?
Има ли те или си просто една моя безумна фантазия? !
търся те, но теб те няма, ти не си по дискотеките, не си по парковете, не те срещам по кафенетата, ти не обичаш да бъдеш там, също като мен.
Може би си затворена в себе си, в душевното си състояние също като мен.
А може би си загубила вярата си в мъжете, и вече не очакваш да срещнеш своят принц.
Да знам мъжете способни да обичат и да дават любов, останаха много малко.
Повечето мислят как да си легнат с теб и как да те нарънят.
Но аз съм този РАЗЛИЧНИЯТ, който никога не е бил с жена.
Който се пази за теб принцесо.
Да напълно чист съм, ДЕВСТВЕН съм и се гордея.
Не искам Секс, искам любов, искам да те открия мила е нежна принцесо и да споделя всичко с теб, да ти дам нежността си, топлината си, да ти даря най ценното си - МОЕТО СЪРЦЕ!
Можеш ли да обичаш, един РАЗЛИЧЕН, едно обикновено момче, изолирано от всичко останало, не намиращо мястото си сред това общество. Едно младо, справедливо и ценностно момче което търси любовта? !
Можеш ли да обичаш момче, което държи на чувствата и Разумът а не на плътските и парични удоволствия?
Знам, истинските момичета са също толкова малко, колкото и истинските мъже.
Повечето търсят парични облаги, търсят тялото, колите и жестокото поведение на мъжа.
Но има ли те теб мила моя кралице, която не си като тях, и не обичаш техните разсъждения, има ли те теб която търсиш чистото и истинско щастие? !
Има ли те теб, такава, изолирана от всички останали също като мен? !
ти си мислиш че си безценна, също като мен, НО НЕ СИ!
Точно твоята различност, твоята скромност и твоето красиво сърчице, те правят УНИКАЛНА!
Такава каквато бих искал да имам цял живот до себе си.
такава за която ще съм готов и в огънят да вляза, за да я спася!!!
Истинското щастие не се крие в плътта, а в душата!
Истинското щастие не се крие по дискотеките и нощните клубове, то се крие вътре в човешкото съзнание, в човешкото сърце.
аз не съм поредният ИДИОТ, който кисне по кръчмите, или се чуди на кого какво да причини, за да се "самоизтъкне" пред очите на заблуденото човечество.
Аз съм този които търси любовта, истината, скромността и чистите човешки отношения.
този който вече толкова години е самотен, този който не намира смисъл в своето съществуване, и търси най-важната частичка която му липсва за да живее – това си ТИ, въображаема моя любов, надявам се да излезеш от моето силно въображение и да те срещна в реалността!
Не аз не съм по купони, не съм и безцелен човечец който се шляе и дрогира по улиците.
аз съм този, НАЙ-ОБИКНОВЕН Човек, носещ болката и разорението в душата си..
Този който обича женското сърце, и който го разбира!
Онзи прекалено стеснителният, който трудно открива новите възможности, който поради куп причини е нещастен, а заслужава да бъде щастлив.
Не гледай богатите и наперени "гъзари" мила принцесо, те не могат да обичат, за тях ще бъдеш може би поредната която ще "боднат" и после няма да искат да те познават.
Не гледай и изкуствените феи, които са готови да отидат с всеки срещнат и които се напиват и демонстративно искат да изглеждат интересни, не бъди тяхно подражание, техният живот е пропилян, те сами се самоизтребват, ставайки плячка за неправилните хора!
Искам да те намеря, мила моя обичана снежанке, макар и виртуално, аз искам да те открия и да общувам с теб, а защо не, един ден да създадем нещо красиво, нещо от което и на двамата ще ни е добре, нещо което да ни дава сили да живеем и да вървим напред, в този жалък и объркан свят!
Така си те представям аз, точно такава, каквато те описах, Красива, Нежна, Скромна И Ралична! такава аз те искам, и с такава искам аз животът си да сътворя!
Обичам те макар и все още да не те познавам, искам те макар и да не съм те срещнал, подкрепям те защото знам какво е, да бъдеш нещо различно сред неща които са ти противоположни!
Липсва ти онази частичка, същата, такава като ТЕБ, с която да си допаднеш и да заживеят две тела в една душа. това съм аз, твоят принц, макар и нещастен и затворен, аз ще ти дам всичко от което има нужда твоето изстрадало, изстинало сърце!

П. П. Моля ви, без обидни коментари! Написах тази историйка с цел да си излея душата и да Открия това което ми липсва за да бъда истински щастлив и пълноценен! знам, не всички са съгласни с мен но в крайна сметка всеки човек има право на лично мнение и избор нали?
Е, това е моят поглед и моята мисъл и такъв ще бъда докато умра! Благодаря че прочетохте моята историйка :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 27 дни
hash: 209121c008
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човече, осъзнай се, принцесите са в приказките. И, стига, моля ви се, с това клише за "принца" и "принцесата"! Измислете нещо ново, банални сте.

Авторе, ще срещнеш жената на мечтите си, ако спреш да се самосъжаляваш. На никой не му пречи, че не обичаш дискотеки и простотии, а че си мрънкало, затворило се вкъщи. Жените обичаме самоуверени мъже, не ни се слушат хленчове. Стягай се, не искам да те обиждам, а да ти дам малко храна за размисъл, макар и да не очаквам да го проумееш, защото вече си във филма "Неразбраният гений". Много хора от този сайт са се вкарали във въпросния филм и затова и Господ не може да им помогне...

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 27 дни
hash: 47f6f8da0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От толкова различни, "обирайното" стана атрактивно. Хора всякакви, ама ти вземи се съвземи малко. Подкрепям Борония на 100%, жените обичат самоуверени мъже, а не мрънкащи и лигави, затворени в себе си същества. Толкова банални ми станах тези теми, че ме е яд, като им гледам и заглавията.. Кой знае защо въобще ги чета и пиша коментар... Сигурно ми харесва да се занимавам с глупости :/

 
  ...
преди: 13 години, 27 дни
hash: 209121c008
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   А, може и да е някакъв отчаян тип, който си мисли, че може да преметне някоя наивница с тази блудкава самореклама...

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 27 дни
hash: f166e8602e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. Не обръщай внимание на хора като номер 1 и 2-те не могат да те разберат, защото за да разбереш Другия трябва поне малко да се доближаваш до него по разбирания и ценностен мироглед. И аз като тебе търся човека до себе си, който може да ме разбере и оцени, но така и не го открих. Преди време бях публикувала една тема в този сайт. Казва се "Не мога да си намеря свестен приятел". Ако искаш я прочети. Има доста коментари, но нито един не ми е помогнал. Желая ти късмет!

 
  ...
преди: 13 години, 27 дни
hash: 209121c008
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   До номер 4 и евенуално автора:

В една друга тема един мъдър потребител беше постнал това:

50. Материал за размисъл към авторката:

Един ден при Учителя Нанин дошъл посетител, за да го пита за учението Дзен. Но Вместо да слуша, той непрекъснато говорел за собствените си разбирания.

След някое Време Нанин поднесъл чай. Налял чашата на госта, но продължил да налива и след напълването й. Накрая гостът не издържал.

- Не Виждате ли, че е пълна догоре? - попитал той. - Не може да поеме повече.

- Точно така - отвърнал Нанин и най-после спрял да налива. - Също като тази чаша и ти си преизпълнен с твоите собствени идеи. Как можеш да очакваш от мен да ти дам учението Дзен, щом не ми предлагаш празна чаша?

Ray

Най - добре прочети цялата тема, казва се "Къде да го намеря" в раздел Любов и изневяра. Дано направиш някакви изводи. ... И да разберете защо "никой не е помогнал".

Борония

 
  ...


...
преди: 13 години, 27 дни
hash: c029132e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От Автора: Е, ама хора престанете моля ви се, какви са тея нападки по мой адрес? Вече човек не може една историйка да пусне спокойно и веднага да го връхлитате като обезумели.. Ами това съм аз в крайна сметка и ако на некой не допадам ами добре, нищо не съм казал, и защо си мислите че всичко което е различно от вас и живее на различен принцип, то е "мрънкало, самосъжаляващо се" и т. н. Моля ви се това е тъпо. Свят като цвят, Различни хора, различни идеали, момичета много, това че за вас съм еди какъв си, мислите ли че за всички съм такъв? Ами има пък точно такива момичета на които бих допаднал и които искат точно такова момче като мен!! вие буквално сте си внушили че вие сте "правите" и буквално си ме обиждате, хайде стига, не аз съм баналният тук а такива като вас са такива! Жените обичали самоуверените мъже, абе това е крайно относително понятие, Всяка жена е различна и всеки човек търси различни неща, да не си мислите че всички мислят с вашият мозък и вашите принципи? Абсурдно е! Писал съм за да намера точното за мен момиче, откровен съм и си казвам какъв съм, не съм писал за да ме съдите! Когато обичаш един човек го приемаш такъв какъвто е, започнеш ли да го нападаш и да го съдиш това значи че ти не държиш на него! Всеки си има личност бе хора и никой няма право да накърнява достойнството на който и да било! Извинете но определено аз също НЕ БИХ се хванал с такива кифли като вас, които не знаят на кой свят се намират!!! Истинските момичета са малко но ГИ ИМА, а вие дето ме нападате определено не сте едни от тях ;)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 27 дни
hash: 7403bb612a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе,на колко си години?:)

 
  ...
преди: 13 години, 27 дни
hash: 3fad63c0e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Аман с тия принцове и принцеси...няма такива животни не разбрахте ли...

 
  ...
преди: 13 години, 27 дни
hash: e8eb226c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здравей сладкодумнико, невероятен си стандартен и неповторим. Толкова красиви думи така добре описани от теб. Вярата, че я има те прави щастлив сигурна съм. Да не ти пука, за онези коментари лишени от всякакъв смисъл. А на тях ще кажа, недейте така повярвайте пък туку виж и вас ви сполетяла "ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА ВИ"

 
  ... горе^
преди: 13 години, 27 дни
hash: 209121c008
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   По повод коментара на автора под номер 6:

Типичният "неразбран гений" както и предполагах:) С такъв човек нито може да се спори, нито да му се помогне. Може само да му се повтаря колко е изключителен:) (Но това не е помогнало на никого).

Никой не те съди, бе човек! Само си казваме мнението. Забранено ли е? Нали затова е форум... а не сайт за запознанства, на каквото се опитваш да го обърнеш. Не случайно някой те беше попитал за годините. Звучиш незряло. Това НЕ е обида или "накърняване на достойнството", Принце! Просто констатация. Знаеш ли как стигнах до това заключение - по пълната ти неспособност да понесеш каквато и да е критика и дори минимално несъгласие с твоето мнение. Нямаш и дискусионна култура. Вместо да спориш по същество, сипеш квалификации:) Ние тук не се обиждаме, но някъде можеш и боя да си изпросиш по тоя начин, затова внимавай:)

Освен това, когато се изказваш на публично място, трябва да си готов за всякакви ответни реакции. Не всички ще те тупат по рамото и ще те приветстват. Ще има и несъгласни, а също и откровено злобни. Трябва да можеш достойно да обориш всички:)

Борония (фалшиво момиче /в противовес на истинските/ и... как беше- кифла, която не знае на кой свят се намира, пита се само с какъв пълнеж е:)

P. S. И за да съм докрай нахална - принце, драги, оправи си правописа и пунктуацията, защото иначе няма да си хванеш интелигентна мадама:)

 
  ...

...
преди: 13 години, 27 дни
hash: c029132e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Автора: Да знам, и винаги съм го знаел, че вие жените сте странни същества. Вие обичате онези безчувствените и безмозъчни идиоти, които само ви насилват, бият, кръшкат ви, абе тея дето нямат никакво отношение към вас, вие тях обичате... егати парадокса нали? ! Да отблъскваш този който се грижи за теб и те обожава и да предпочетеш и толерираш насилникът си.. Това се нарича с името МАЗОХИЗЪМ! Доста силно развито качество при вас представителките на нежния пол. Странно защо, но сте такива.. Какво ви кефи в това да ви боли не мога да си обесня, може би самите вие не можете да ми дадете адекватен отговор на този въпрос. За вас такива като мен са "жалки", ама поне мога да обичам и да правя всичко за любимият си човек и мисля че това е най-голямото постижение и богатство което може да притежава един човек! За мен, жените са цветя, грях ми е на душата да повиша тон на момиче, и се отвръщавам от тея дето дръзват да нарънят жена! те са слабаци, точно те са жалките а не аз, защото само слабите и недъгави хора са способни към насилие!
Какво е за вас един твърд и самоуверен мъж? "немрънкач и несъжаляващ се"? !
Такъв който да няма чувства в себе си ли, който да не може да покаже чувства и разум ли?
Е какво ви харесва на вас в такива типове? !
Просто не мога да ви разбера! При положение че обичате "тежки и твърди" мъже, тогава защо ревете после че сте били с разбити сърца? ами няма да ревете, при положение че вие сами си ги избирате тези ваши "разбивачи" на сърца! Защото точно тея мъже дето вие ми описвате че харесвате, точно те нямат съвест и живеят само за да разбиват сърца, души и животи! Един безсърдечен тип друго не може! Истинските Мъже са тези дълбоко чувствителните и емоционални като мен, дето са до такава степен изстрадали, че ако им се падне момиче, те биха го оценили наистина! докато един мъж тип "играч" той всеки ден е с различни и няма как да оцени жена, защото за него жените са просто секс и убиване на време. Е кое бихте предпочели скъпи дами? ! "играчът" или мене "мрънкачът"???
Аз не съм самосъжаляващ се, аз просто съм един чувствителен човек, дори бих казал свръх емоционален, това е моята природа! Какво като съм Мъж, това значи ли че аз не съм човек или че нямам чувства? ! Ами и аз като всеки човек имам мисли, сърце, и на мен ми дотежават толкова много неща.. аз не виждам какво лошо има в това че разкривам истинската си страна и чувства? ! И още нещо, момичето което е готово да създаде нещо с мен, нека не звучи като "хвалба" от моя страна, но тя би била най-голямата щастливка, защото първо че никога не бих я нарънил, и второ че бих направил всичко за да я вида усмихната и щастлива! Е ако тези изброени факти които споделих, ме правят жалък и мрънкач във вашите очи, то тогава аз нямам какво повече да ви кажа, останете си на позицията както и аз ще остана на моята, но не съм съгласен с нападките от ваша страна отправени по мой адрес, защото са нелепи и отегчителни! Мисля че спорът тук е напълно излишен.

 
  ...
преди: 13 години, 27 дни
hash: c0a1c2ca52
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Борония, уникален човек си! Много умен, саркастичен и истински! Много ме зарадваха коментарите ти.. :)) дано автора разбере кой е прав и кой е крив.. Дано..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 26 дни
hash: c029132e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От Автора: Няма какво да разбирам! тук не говорим кой е прав и кой е крив. Написал съм си историйката в която изливам душата си. И на това ли нямам право? ! От кога хората с различно от вашето мнение, биват дискриминирани и нападани?

Номер 10 престани да използваш епитета "принце" и да ми го казваш като насмешка и подигравка едва ли не! Звучиш ми като някакъв агресор които търси къде да си излее злобата! Ще употребпвам каквито думи аз си искам, и това е лично право на всеки човек! Използвам епитета "принцеса" защото това момиче което описвам е точно такава за мен! Това че съм един Мъж който цени жените и ги дарявам с топли думи и т. н. не значи че трябва да бъда обект на вашите подигравки! Какво е това нещо от вас? ! И човек не се определя по правописа, и това дали ще си намера мадама или не, времето ще покаже, но определено няма да е такава "нахална" както вие сами се определихте :)))

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 234cb9758c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз съм жена на 30 години. Семейна съм, имам дете, и честно казано се разплаках от това писание.. Имала съм доста гаджета като бях момиче, но от никого не съм чувала толкова красиви и мили думи, дори от съпруга си не съм видяла такава нежност. Чудя ви се на повечето тук, при тази толкова съзерцателна и лъскателна историйка, какво намерихте вие погрешно че да критикувате така момчето. Не си обяснявам просто. Тази история е една от много малкото тук, която има дълбок смисъл и честно казано ако бях по млада и свободна щях веднага да си хвана такова момче, защото истинските мъже са наистина малко, спокойно авторе, не слушай критиците. Супер момче си, точно такъв си какъвто трябва да бъдеш. твоята принцеса ще дойде когато най-малко я очакваш. Бъди сигурен.

Успех :)

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 9675f24c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторе на колко години си пак те питам?

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 26 дни
hash: c029132e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От Автора: На 22 години съм! Защо ме питаш, годините имат ли някакво значение за личността на един човек ?!

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 209121c008
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ние спориме

двама с младежа

на тема:

"Принцесата в новото време".

А той, сопнат е, знаете –

тропа, нервира се,

даже проплаква.

Залива ме с кални потоци

от ропот

и град от словесна

атака.

Моля за извинение всички почитатели на Вапцаров (аз също безкрайно го харесвам), за това, че пародирах произведението му, но не се сдържах!... Сами виждате за какво става дума... Чудех се дали има смисъл да отговарям, при положение, че резултатът е нулев (заради синдрома на "Неразбрания Гений"). Все пак, ръкавицата е хвърлена...

Не искаш да те наричам принц? Е, нали сам се беше нарекъл така? Хубаво. Искам да те питам нещо. Защо си мислиш, че всички мъже, които не са като теб са мръсници, курвари, използвачи, насилници, не уважават жените и т. н.? За средно положение да си чул нещо? Питаш кого ще изберем - "играча" или "мрънкача"? Ами - НИТО ЕДИН ОТ ДВАМАТА! Защото и двамата са позьори, които само гледат да демонстрират нещо си - единият "рицарски", а другият "мачовски" добродетели. Аз искам (и имам) до себе си не мъж, който се мисли за нещо, а който Е. Човек силен и самоуверен, който да е такъв на базата на вътрешно равновесие и реална самооценка, а не някакъв фукльо. Ти смесваш понятията - за теб "силен" в очите на жените е надутият простак. Това не е вярно. Той също е слаб. Силен е здраво стъпилият на земята реалист, който познава себе си и се приема какъвто е. Силен и самоуверен е най - вече човекът без комплекси - той нито се превъзнася като бог, нито гъзарее, нито пък се самоокайва и никога, ама никога не мрънка! Това е мъжът на място. Той е джентълмен, но не е лигльо. Той цени жената до себе си, но запазва и себеуважение, ... за да го уважава и тя. Познавам един, който, се натресъл неканен при една жена, тя не го пуснала, защото не е бил поканен и той висял часове пред вратата ? като кученце. Такъв човек сам се унижава и губи достойнство. Това нас, жените, в повечето случаи ни отвращава. Не си мисли, че всички, които не тънем в мирова скръб, мислим само за секс, кръчми и дискотеки. Нито аз, нито приятелят ми посещаваме подобни заведения. Обикновено си прекарваме времто в домашна обстановка, четем заедно, разговаряме, забавляваме се... Когато е топло се разхождаме сред природата. Заедно сме вече не малко време, никой никого не е набил, убил или изнасилил. Затова няма нито рев, нито разбити сърца. Къде се вписваме ние в черно - бялата ти схема за света? Не сме нито гъзари, нито ревльовци. Е?

Не си мисли, че правописът не е важен. ако наистина беше на 22, а не на 15 - 16, на колкото звучиш, щеше или да си кандидатствал, или да си си търсил работа, а и за двете се иска точен правопис:) Като те скъсат тук - там, ще разбереш защо.

Номер 13, много ти благодаря! Радвам се, че мислиш така! Изчервих се:)

Борония (срещу вятърната мелница)

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: c029132e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   От Автора: ХаХа ето го поредното неразбирателство от страната на "неразбиваемата лейди" наречена Борония, с нейната непреодолима "правота" и "съвършенство". Много е лесно да критикуваш и да си налагаш разбирането нали така?! Трудно е обаче да се замислиш и да се осъзнанеш че не си само ти на този свят, и че има многоо други хора, на които достойно и истински бих се понравил! Мислиш ли че ме трогваш? Или не, аз забравих ти търсиш изява, мислиш че някой ще се трогне от твоите безпочвени писания, извинявай драга но ти си фанатик което не е никак добре! ти си се вглъбила в мнението си и се мислиш за безгрешната, че и тръгнала да ми дава акъл какво да правя с живота си... абе момиче разбери запази си мнението за себе си и не драматизирай повече че ставаш смешна бе! Не го ли осъзнаваш..?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 26 дни
hash: 209121c008
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   "Свил десницата корава, целий свят се днес изправя
стреснат, трогнат, очарован от победния ви зов."

......

Ти си този, драги принце, който драматизира и става смешен:) Аз си говоря най - спокойно. Успокой се, пред истерия си, човече. Това е форум, всеки може да се изкаже. Ако толкова драматично приемаш мнението на някакви си непознати, то колко ли неуравновесено би реагирал на критика от близък... Не ми се мисли... А ти, по - добре спри да скачаш като ужилен и се позамисляй от време на време над хорските думи - няма да ти навреди:)

P.S. Притрябвало ми е да те "трогвам". Просто исках да видя докъде ще стигнеш.

Борония (стресната, трогната и очарована в най - висша степен)

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: c029132e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   От Автора: млада госпожице явно не си виждаш добре коментарите които са изпълнени с презрение и подигравки, само си забележи ироничните критики! Това ли е "мнението" ти?! Пак ти казвам НЕ МИ ПУКА какво мислиш, такива като тебе много, с лопата да ги рине човек!

 
  ...

...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 209121c008
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Ако наистина не ти пукаше, принце, не би си играл да ми отговаряш. Щеше да ме оставиш да си бръмча като досадна муха и да не ми обръщаш и грам внимание... Но, истината боли. Това е мнението ми, Ваше височество, кавички не са нужни, защото за мнения, слава Богу, не се зачитат само изказванията на тези, които те тупат по рамото. Научи се да понасяш критика:)

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 26 дни
hash: c029132e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   От Автора: А Защо трябва да си бръмчиш като досадна муха? какво удоволствие ти доставя като малките деца да се радваш на писаниците си в нета? Ти да не си некоя виртуална "машина" дето се сражаваш с думи! Няма истина в твоите думи дори грам!
Нямаш причини да ме критикуваш, не виждам нищо лошо което да съм написал, напротив създадох една красива изповед с която искам да вникна в сърцето на некоя девойка която е също като мен и на моите принципи и желания! Като не ти е допаднало моето писание е има си други теми чети и коментирай тях, но с налудничевите си писания мислиш ли че постигаш нещо драга ми госпожице? та ти дори не ме познаваш а така ме обрисува за отрицателно време..... просто не ти прави чест, нито пък е етично да постъпваш така, и плюс това само в нета можеш да ми говориш по този начин но ако бяхме на живо, едва ли щеше да ти позволя да ми говориш така :) със здраве и малко по леко с "правотата" щото си човек, не си бог , и ти също грешиш, още повече че си жена а жените не сте като хората!

П.П. гледам ти сеира, още колко ниско можеш да паднеш... госпожо безгрешна фея от приказките !

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: e5f2775287
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Това, което прочетох ме потресе! Някои хора тук са наистина агресивни и опасни за съзнанието на един млад човек, който с нищо не е обидил никого. Прочетох историята ти, авторе и тя е много готина! Ти просто търсиш момичето на своите мечти и го описваш по свой начин. Не разбирам защо са нужни дебелашките шеги на тези странични наблюдатели, които явно изпитват удоволствие да смачкат някого и то защото са невидими в това пространство, без лице, без истинско име... Ако продължаваш да им отговаряш, ще се завъртиш в омагьосан кръг! Това са един вид енергийни вампири, които се хранят от наивни и необиграни млади хора като теб. Аз мисля, че това не е твоята аудитория и ти тук няма да намериш сродна душа, да не говорим за момичето на живота си. О. К. Излизай повече с приятели, оглеждай се, може би ще я срещнеш, това е неизбежно. Пиши стихове, излей емоциите си в дневник, а не тук пред такива хора. Идеята ми е да излезеш завинаги от тази простотия.

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 4531f35069
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Ей, Борония.. Ти, мила, си типичното доказателство, че ние, гражданите на нашата мила родина, сме абсолютно лишени от всякакво чувство за толерантност - онова нещо, което ти е нужно, за да приемеш различния... Има хора, които винаги си остават такива като автора - вятърничеви, романтични, дори наивни. Но какво лошо има, светни ме, моля те. В крайна сметка за веки влак си има пътници и ако за теб това за "напудрени" с излишна сантименталност думи, то за някого те биха били най-трогателните. За някои неща съм съгласна с теб, но..нека не налагаме мнението си - всеки има право да бъде единствен, уникален, различен...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 26 дни
hash: c029132e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   От Автора: Номер 24 и 25 Адски сте прави, но няма кой да ви разбере! ако повече хора в този свят, мислеха като вас, сега всичко щеше да бъде много по различно и човешкият живот щеше да си тече в коренно друг аспект и насока! Но докато има подобни хора като тези тук които знаят само да съдят и нападат, то на мен просто не ми се мисли колко труден ще става животът от ден на ден... особено за нас малкото останали различни, ценностни, и адски раними и чувствителни хора..

 
  ...

...
преди: 13 години, 26 дни
hash: ba5365c4f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Авторе, автореее, аз съм тази, която ти гледа сеира. Човек съм, и нищо човешко не ми е чуждо. Откъде решихте всички, че си налагам мнението? Просто изразих известно съмнение относно това, дали някоя нормална жена би искала подобен човек до себе си. Не обичам да се изразявам евфемистично, откровена съм. Само, защото съм била малко по - директна, веднага станах "лошата". ОК. Приемам. И критика приемам, но по същество, а не общо философстване за нещо си...

25, изглеждаш ми интелигентен човек. За толерантността си доста прав. Аз съм много за толерантността. Понякога, обаче, наистина ми е трудно да я приложа, особено, когато се сблъскам с поредственост, тя ме вади от кожата ми. Продължавам обаче да твърдя, че не си налагам мнението. Просто го защитавам. Не задължавам никой да го припознава за свое. Всеки има правото да си бъде какъвто иска, но защо аз да не поспоря с него? Вярно, има такива хора - вятърничеви, романтични, дори наивни. Нека си ги има. Но, защо, за Бога посоянно се оплакват, занимават всички със страданията си и най - вече ВСИЧКИ ДРУГИ СА ИМ ВИНОВНИ, че видите ли, на тях не им вървяло. Нямам против авторът да си е романтик. Но, определено имам против да квалифицира ВСИЧКИ останали като кифли и курвари. Мисля, че в случая той е този, който отказва да проумее, че има варианти и извън неговия модел за света. А, и като говорим за български национални недостатъци, за мен най - големият е вечното, непрестанно вайкане и мърморене за всичко, което човек се сети. До гуша ми е дошло. Вместо да се хване нещо да направи, седнал нашият да се жалва... Но, лозето не иска молитва, а мотика.

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 234cb9758c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Преди време, интернет сайтовете наистина бяха едно добро място, където да споделиш това което ти тежи на душата, както и да потърсиш това което ти е на сърце. Докато сега в настоящият момент, сайтовете станаха една зверилница, в която само докато пуснеш някоя историйка и веднага започват да те иронизират и нападат, заради мирогледът който имаш над нещата. и защо? като те нападат и ругаят, ще променят мнението ти ли? - ами няма да го променят, но нали хората се превърнаха в нещо не-човешко, и въпреки че съзнават дълбоко в себе си че тяхната наглост няма да те пречупи но пак го правят и решават да се самоизтъкнат като едва ли не най-умните и най-големите разбирачи.. Лошо авторе, наистина лошо... на твое място бих ги заебал, щото по умният винаги отстъпва, само глупакът спори и сам не си вярва на абсурдите!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 26 дни
hash: 987595174c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   №29, за целта си има терапевти (при които се плаща) и приятели (които се чувстват длъжни да ти слушат глупостите безплатно). Защо си мислиш, че Интернет е мястото, където всички са длъжни да съчувстват и да разрешават проблемите на автора? Защото е "по-непознато" място, и като на такова му възлагаме надеждите за панацея ли? Ня смяташ ли, че хората с право негодуват, когато някой с детинско мислене се опитва да ги убеждава колко са сбъркали всъщност, а той - колко е прав? Най-вероятно повечето читатели в ранната си, невинна и глупава младост пламенно са споделяли възгледите на автора, но животът и практиката са ги научили на неща, от позицията на които тези идеи изглеждат смехотворно.

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 1ad4b3475d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Авторе, Борония може да е права за някои от нещата, които ти писа, но забележи как се държи с хората, далеч не само в тази тема и можеш да си направиш заключенията. Написал си, че не искаш обидни коментари, но някои хора само чакат какво да захапят. Въпреки това би могъл да извлечеш полза от чуждите мнения, но недей да се впрягаш толкова. Много лесно се поддаваш, а и не си струва.

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: c029132e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Номер 30, Това е сайт, да ти кажа аз на теб и се казва сподели.нет! значи служи за споделяне на всичко каквото ти е на душата! И Да понякога интернет е единственото място където можеш анонимно да излееш душата си! това го решава конретния човек, не го решаваш нито ти, нито който и да било друг! Никой не съм задължил да ме подкрепя и да е съгласен с мен, който не е казах вече има си други теми, аз съм решил и съм си пуснал историйката и не виждам никакъв проблем! Какво "детинско" мислене намерихте в моята творба не мога да разбера! значи да опишеш качествата си и да напишеш какъв човек търсиш за себе си, това те прави "дете, мрънкач, несериозен" и какъв ли не а?! Еми то според вашата логика, нормални хора няма бе.... щом вече от едно написано нещо и съдите човека какъв е без дори да го познавате, то аз просто нямам думи вече!
Пак казвам: Просто седя и ви гледам сеира и се чудя, до къде ли може да стигне човешката наглост и злоба?!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 209121c008
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   30, благодаря ти за включването! Липсата на разумни гласове в тази тема беше започнало да ме отчайва! (Е, предвид заглавието ?, какво ли се учудвам...)

31, помня те много добре. С хората се отнасям както те с мен. Вас с автора май много ви вбесява фактът, че мога да си аргументрам мнението, въпреки че се отклонява от вашите схващания, които, кой знае защо, смятате за единствено правилни. Относно темата за "обидите" - казват, че човек се обиждал от истината. Когато си безпощадно откровен, обикновено следват сръдни. Нормално. За незрелите индивиди. По - порасналите гледат да си направят някой и друг извод от казаното.

Авторе, 100 пъти ти се обясни кое ? е детинското на темата ти. Какво сме виновни ние, че ти отказваш или просто не си в състояние да го осмислиш? Стига си скачал като ощипана госпожица срещу всеки, който е несъгласен с теб. Не е най - зрялото и мъжествено поведение а света. Честно казано, уморих се да спря с теб. Ти нито слушаш, нито проумяваш какво ти се казва. Вместо да отговориш по същество даваш в ответ някаква комбинация от жалване и истерични писъци, които до един момент са смешни, а оттам нататък започват да дотягат. Всъщност, вярвам, че не си лош човек, но имаш още мнооооого какво да учиш за културата на общуване. И не само з нея.

Виждам, че присъствието ми тук разваля възможността на Неразбраните гении да си се наоплакват на воля, затова ви оставям да се самосъжалявате на спокойствие. Само, гледайте, докато сте така заети с мрънкане, животът ви да не си изтече без да го усетите...

Всичко добро! Борония (олицетворение на човешката наглост и злоба)

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 1ad4b3475d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Борония, аз съм 31. Авторът на теб нищо не ти беше казал, преди да го нападнеш. Не виждам да съм изказвала директно мнение. Изобщо не ме вбесяваш, защото тук не взимам страна, но ме дразни това че си позволяваш да се подиграваш така. Не зная кой тук се изявява като гений, освен теб, тъй като явно ти си мислиш, че само ти си права и си безгрешна. Гледаш на себе си като на "безпощадно откровена", истината е, че се мислиш за нещо повече от другите и като такава си позволяваш да се подиграваш. Казваш, че автора не търпял критика, а ти? Само някой да ти каже нещо, веднага си готова да го изкарваш такъв и онакъв.

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 209121c008
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   31, аз не съм нападала автора в първия си коментар. Просто си изразих виждането. Ако не се бях подписала, едва ли щеше да ти направи някакво впечатление.

37: "Не виждам да съм изказвала директно мнение. Изобщо не ме вбесяваш, защото тук не взимам страна, но ме дразни това че си позволяваш да се подиграваш така."

Б: Тук не. Но се позоваваш на друга тема. Аз също се позовавам на нея. Помниш много добре за коя става въпрос:) Там доста беше запенила език, затова употребих думата "вбесявам". Но, това са стари истории, не са за тук. Просто ти повдигна въпроса.

37: "Не зная кой тук се изявява като гений, освен теб, тъй като явно ти си мислиш, че само ти си права и си безгрешна."

Б: Моля??? Аз, да се изявявам като гений? Опазил ме Господ! Говоря си като най - обикновен, отегчен от инфантилизми потребител. И, въобще не се имам за безгрешна. С нетърпение чакам някой да ме обори, ПО СЪЩЕСТВО, а не само да ми говори каква съм и що съм (злобна кучка, примерно).

37: "Гледаш на себе си като на "безпощадно откровена"

Б: Да, тук позна.

37: "истината е, че се мислиш за нещо повече от другите и като такава си позволяваш да се подиграваш."

Б: Не се мисля за нищо повече. Просто съм с малко по - ироничен натюрел. Понякога се появяват и фактори, които допълнително ме стимулират към ирония и даже сарказъм. Такива са например догматизмът, инфантилизмът, посредствеността...

37: "Казваш, че автора не търпял критика, а ти?"

Б: Както добре се вижда, авторът не търпи и грам критика. Аз не само търпя, даже очаквам. Но, при цялото ми нахалство, очаквам аргументирана критика, по същество, а не само несвързана купчина лични нападки. Това за мен не е критика.

37: "Само някой да ти каже нещо, веднага си готова да го изкарваш такъв и онакъв."

Б: Боя се, че това важи по - скоро за такива като теб и автора. На мен ми се е случвало съфорумец да ми преобърне мнението и да му поднеса извинения. На теб, случвало ли ти се е?

Борония (уморена от четене на едно и също)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 26 дни
hash: 51cd327927
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   До Борония:
Госпожо, както сама усещате, мястото ви съвсем не е тук, където не сте особено желана! На никой не му е приятно да чете истеричните писания на една жена, която се държи с хората така, както те се държат с нея. Можехте поне да направите минимално усилие да бъдете по- толерантна и по- мила с автора на темата. Никой не ви е канил да изразявате своето мнение, вие сама се натресохте да обиждате момчето и да изтъквате аргументи, които не са полезни на никого. Винаги съм уважавала чуждото мнение, но този път не мога да замълча. Защо пускате тези тиради аз не разбирам. Тук наистина сайта се казва Сподели. Всеки има право да пише за нещата, които го вълнуват, та дори да споделя наивни мисли за любовта. Какво ви дразни в този факт? Нека мрънкат хората, нека се жалват от живота си. Вие лично какво право имате да нападате със злобните си коментари, с абсолютно арогантното си поведение тук, което аз лично не мога да търпя. Вие сте като една нахална муха, която колкото и да се опитваме да прогоним, тя все си бръмчи и кръжи наоколо... Вие давате определения кой е зрял и кой не е, кой е интелигентен като вас и кой не е. Ти пишеш тук за културата на общуване!...Как мислиш, културно ли се държиш? Епитетите, които използваш , тона ти, отношението към това момче, към всеки който мисли по различен начин от теб са много, много грозни. Добре, ти си каза мнението веднъж, повтори го с ехиден тон. Но аз ти предлагам да спреш, защото никой не иска да те слуша, колкото и да си права. Така не се защитава позиция - с юмруци пред света. Остави малко светлина и пространство пред този млад човек, който има право да иска от живота това, за което мечтае- своята Принцеса! Защото тя, скъпа Борония съществува! Аз вярвам, че когато човек иска нещо много силно, то ще му се даде Отгоре! Получавала съм дарове, имало е чудеса в живота ми!... Била съм щастлива и потресена от неочакваното щастие, защото съм мислила, че то не съществува, че само в книгите го има. Животът не е само кухня, където практично и бързо да се нахраниш- било с трохи, било с богати ястия... Животът е нашата душа, нашият разум! Всичко, което копнее душата ни е истинско, дори самото желание за нещо, преди да е станало реалност. Ние сме го извикали в нашите представи, защото ние сме господари на вселената- ние Хората. Потенциалът на съзнанието е огромен. Човек може да създаде един проект, една мечта и тя да се осъществи. Това, че някой бленува силно за любовта, пише за нея, макар да е само усещане за нещо красиво, една тръпка, един повей на вятъра, един копнеж по красиви очи и невинна усмивка не прави човека глупак, нито мрънкало! Съжалявам хора като вас, вие никога не сте се радвали на дребните неща без доводи и без аргументи. Не сте отваряли сърцето си, не сте разголвали душата си. Знам защо. Защото боли от чуждата злоба, която ще се изсипе върху вас с евтини обиди и подигравки. Трябва да си Смел, за да застанеш зад себе си и да отстояваш чувствата си. Не ви познавам, съжалявам, не искам да ви обидя по начина, с който вие бъркате в сърцата на хората. Да, това е вашето мнение. О.К. Но нека има и наивници, нека има влюбени поети и вятърни мелници! Какво ви тормози това... Човек може да бъде щастлив дори с мечтата си и да я преследва в очакване на нещо красиво.
Борония, желая ви щастие и духовно равновесие. Не бъдете толкова критична, това граничи със злоба. Може би наистина вие сте практична жена, делова. Прекрасно! Но не бива да правим това, което виждам тук, това не е спор, това е просто разправия. За нищо. За това, че всеки е различен, има своя индивидуалност. Едни са практични, други- просто със звезди в очите и прах в косите. / Извинете, ако беше обратното/
Простете ми, не можах да се удържа и написах това като отговор лично към вас, макар че не сме се срещали до сега. Ако се срещнем не бих си позволила да се гавря с вас, нито бих позволила вие да го направите с мен!

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: c029132e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Номер 40, дълбок Поклон ти правя! това е да си истински човек! Всяка една дума която каза е самата истина! Браво човече, много успехи ти желая и наистина бих бил щастлив да общувам с такъв достоен човек като теб :)

От Автора!

 
  ...

...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 209121c008
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   До Номер 40:

Здравейте, госпожо!

Ето го разумният глас, за който отдавна мечтаех. Много отдавна усещам, че мястото ми не е в тази тема. Но... не ме оставят да си тръгна, както виждате. Хвърлят ми ръкавица, поемам я. Малко е първосигнално от моя страна, признавам. Но пък нали уж в спора се раждала истината... Аз исках да е спор, дискусия. Разправията я създадоха други. С неразбирането си. Не може да изразиш несъгласие с някого, а той, вмсто да те обори само да те сочи с пръст - "Ти, гад, мръсна!" Всъщност, искреното ми желание беше да помогна. Защото в този сайт гъмжи от истории на нещастни, самозатворени, самосъжаляващи се хора, които биха били много по - щастливи, ако имаха мъничко воля... Както и да е. Съвсем не съм фрустрираният човек, за който ме смятате. А, можех да бъда. Ако бях останала да тъна в блатото на самосъжалението, където се намирах по едно време. Но, в един момент ми писна от самата мен и реших да се променя, да се усмихна на живота и да действам, а не да се оплаквам. Понеже съм изпитала формулата, затова я препоръчвам. Лекарството горчи, но е за малко, а болестта може и цял живот да се проточи. Убедена съм, че не бихте се изгаврили с мен, защото си личи, че сте културен човек. Точно по тази причина и аз не бих ви иронизирала, ако се срещнем в друга тема. Уважавам събеседник, който има акво да каже.

Хубав ден! Борония

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Не са разрешени повече коментари към тази тема!



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker