Не разбирам! Какво да правя сега? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не разбирам! Какво да правя сега?
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 666 пъти
Момиче на 14-15 съм.
Та, преди около месец и половина бях на лагер, чието име няма да спомена. Бях там за първи път, но се запознах с много нови хора, интересни, приятни, отзивчив... Станахме си компания с още 6 човека и ни беше много, много забавно. Всяка вечер се събираме в стаята на четирите момчета от групичката и ставаше купон. Всичко точно, но тук ще спомена и за проблема си. В групичката се запознах с едно момче около месец по-голям (да го наречем Гергер). Гергер е красив, забавен, добросърдечен и с интересни умения и знания, абе с една дума пич. Харесах го, о не съм човек, който признава свободно чувствата си и не му казах, а и се познаваме от скоро. Скоро след, като осъзнах, че харесвам милия, рус Гергер, две от момчетата ми казаха, че той ме харесва. Бяхме в стаята им и след думите, другите две момичета (с които бях в една стая) просто ме грабна ха и ме отнесоха в стаята ни. Там си говорихме и аз казах, че наистина малко го харесвам, но не се познаваме, а и не съм го чула от неговата уста (което се оказа важно). Вечеряме и вечерта бяхме в стаята на момчетата и се правехме, че нищо не се е случило.
Влюбва се все повече и повече и ще си кажете и какъв е толкова проблема! Ами, той беше малко топло-студено! Единия момент се държи супер привързани, а в другия сякаш съм нещо ужасно! Едината вечер ми казва, че съм красива, последвано от коментар, че много се зарибяваме от страна на останалите, да отбележа, че това беше още преди да знам за това, че ме харесва, а на другата сътрин, се държи пренебрежително и страни от мен. Едната вечер ме обара (да знам, че по-големите ще кажат, че сме малки, но не беше нещо сериозно), а на другия ден след обед отново е сърдит и се държи ужасно, попитах го дали има нещо и той (-Дразниш ме) и после нещо пак зарибявки и така на татък.
Накрая разбрах, че той не ме харесва, а момчето което ми каза се е объркало, но как да вярвам след всички хубави неща. Опитах се да подтиснат чувствата си, но всички признаци, че ме харесва ме тормозиха, като прибавим и мнонието на другите, че ме харесва... Чувствах се наранена и все още се чувствам така. Мислех да му кажа всичко, но вече не знам изобщо той как мисли и какво чувства.
Просто моля ви дайте ми съвети / мнение, защото ще се по бъркам и няма на кого да кажа! Благодаря предварително за отделеното време!
Ще съм благодарна, ако споделите историята ми! (към модераторите) ❤️❤️❤️

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 556dad85d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Забрави го...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker