Отслабване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Отслабване
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1184 пъти
Здравейте!
На 15 години съм, момиче, и тежа 63 кг. Доскоро, т. е преди лятото бях 60-61 кг при ръст 171 см, което смятам за идеалното за мен тегло, чувствах се добре. Имах си прилична талия, нямах луфт, но харесвах дори по-пълничките си крака. Лятото не се мерих нито веднъж, защото кантарът ни беше счупен, и сега, като се измерих, видях, че съм предала 3 кг. Не са много, но имам чувството, че ми личи страшно. С корема нямам проблеми, добре е, но ханша, дупето, бедрата са ми прекалено дебели, поне според мен. Меренето стана преди седмица и оттогава се вманиачих, че съм свръх дебела. От месец спрях безалкохолните, газираното, само на вода съм, около 2-2, 5 л на ден. Спрях хляба от 2-3 седмици, първо го замених с черен, а после напълно го отказах. Не ям чипсове и горе-долу всичко пакетирано от супера го избягвам. Бургери и пици също. Въпросът ми е как да сваля тези 3 кг, които съм качила, или дори да стана под 60 с новия си начин на хранене? Ще стане ли с времето след изключването на вредните напитки и храни, хляба? Забравих да кажа, че и правя упражнения за краката, клякам за стягане, и коремни правя цял месец по определени бройки. Възнамерявах да не ям няколко дни, колкото и наивно да звучи, за да отслабна с 2-3 кг до 17 септември, първия учебен ден. Знам, че тези килограми не са прекалено видими, но аз ги виждам и не искам съучениците ми също да ги видят. Искам те да ме виждат същата като миналата година.
Благодаря за всеки, който ще ми даде съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: b04bd96101
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Определено не спирай да ядеш само за да се харесаш на някого. Те не са перфектни, ти трябва ли да бъдеш? Това, че си подобрила менюто си е страхотно не само защото ще отслабнеш, но и по важното - тялото ти ще стане по-здраво и ще имаш добра имунна система.
Приеми се, харесвай се дори с 3 кг отгоре, дори с 30. Не става лесно, знам и аз се боря с това да се харесвам, но ти можеш да отслабнеш по всяко време, 17 септември не е кой знае какво, че да си вредиш.
14 г.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: cf9f8a1dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сега е модерна зелена диета - пиеш 3 пъти дневно шейкове по 200 мл - 150 мл зелени зеленчуци и 50 мл плодове по вкус. С тях се яде нещо друго, като изключим картофите и пърженото. Спортувай активно, пий много вода и яж само при глад.
One girl

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e3aa8e3907
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Еми ти на тия години още растеш, може тия килограми да не са само от преяждане. По-леко с гладуванията, от едно яйце с филийка хляб, кисело мляко, салата домати, чушки и други, един плод, шепа ядки или едно кюфте за целия ден, няма да надебелееш, но организмът ти ще получи поне част от нужните хранителни вещества.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 30ebc975e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дебела си, но не го осъзнаваш, то не може само с диети, трябва и със спорт.
Трябва да си поне 55 кг, всичко ти е в повече, колкото по - рано осъзнаеш проблемът си, толкова по - лесно ще се справиш с него.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7c4a68e72d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Здравей! Първи съвет- грубо, но бързо действие. Не си доспивай, храни се само вечер, пий много кафе, колкото можеш да понесеш. Ако не пушиш, започни ги, опитай по- силни, ако ти понасят, вдишвай дима дълбоко, това е вредно за млад човек, но помага. Недоспиването, ако е редовно, сваля бързо килограми, проверено. Втори съвет- с меко действие, без вреда за здравето: много спорт, бягане, изпотяване. Бягай сутрин поне 1 км отначало и постепенно увеличавай разстоянието. Опитай. Бягай така, че да се изпотиш. И не закусвай.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 752b82e2da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз имам същия проблем но съм над 90 кила пък съм 1. 80 висок момче съм на 25, а са ръста трябваше да съм поне 75 80 не ми се получи заради корема и моя целулит.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 954953c4ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5 - Ти добре ли си с акъла да те питам честно? :Д Пушенето е достатъчно вредно само по себе си, какво остава ако го смеси с екстремна диета. Колкото по слаб си толкова по- трудно сваляш килограми, така че до 17 септември... Не е невъзможно, но е изключително трудно и нездравословно за организма. Не слушай номер 4, не си дебела изобщо!! По-добре започни японската диета, не е сложна и ще свалиш със сигурност желаните килограми, дори повече за един месец. От опит знам, че действа, единствено се иска редовност. Късмет! :)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 05f90645ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Само да кажа, че мисля, че повечето коментари тук ми се струват като абсолютни глупости. ;д
Първо - изобщо не си дебела, но щом искаш да свалиш 3 кг, това няма да е толкова трудно, а и ако ще те накара да се чувстваш по-добре, няма да навреди. Не мога да давам много съвети за това, тъй като и аз не съм в най-идеалната си форма (но ще стана, надявам се! ), но мисля, че спорт и подходящ хранителен режим (без диети, нито гладуване) са решението. Всички онези диети в интернет, всички тези работи, само вредят на организма, чувстваш се хубава за един месец и после си връщаш двойно на теглото, което си свалила. Така че, ще те посъветвам просто да си харесаш някой спорт и да тренираш, или да ходиш на фитнес, да намалиш порциите си, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО закусвай. Доказано е, че нито е полезно, нито ефикасно това да не закусваш. Дори да е нещо малко, накакъв плод например - по добре да го има.
А колкото до 17 септември - какво значение имат другите, само не разбрах? Първо трябва ти самата да харесаш себе си, другите могат да си гледат работата. ;д Толкова смешни публикации изчетох за хора, които искат само да се харесат на другите, че изтръпнах, сериозно. Когато отслабнеш, тогава. Дай си по-изпълним срок от този и не поставяй здравето си в опасност.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: cf9f8a1dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 8, кои коментари не са глупави и защо според теб?
От номер 2.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7b555303ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 2, твоят коментар, например, не е от глупавите. Също и коментарите на 1, номер 3 и номер 7 също са добри, ама останалото е ужас... Да де, грешно се изразих - не повечето коментари ми се струват абсурдни, а само някои от тях.
От номер 8.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker