Трябва да се променя,но как? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Трябва да се променя,но как?
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 990 пъти
Здравейте! Момиче съм на 18 години. Писна ми да бъда свитото и добро момиче, на което не обръщат внимание.. Ще започна от там, аз съм едно момиче, което не умее да се предразположи пред непознати, неуверено в себе си. Когато някой ме погледне навеждам глава. Писна ми винаги момчета да ме отритват с това, че съм добро момиче, а те харесват лошите или да не ми обърнат внимание, защото не умея да флиртувам.. искам да св променя и да бъда със самочувствие като останалите, но как?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9f18449911
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче на 17 съм.
Започни да правиш малки промени в себе си всеки ден. Например: днес ще заговоря момчето, което харесвам; ще изляза някъде сама, където не съм ходила; ще се обадя на приятели и ще мисля положителни неща...
1. Направи си списък с всички тези задачи и го следвай. Щом постигнеш нещо малко всеки ден, ще ти е по-добре.
2. Мисли хубави неща за себе си. Постигай нови неща, свързани с хобито ти. Но ако нямаш такова, намери си някое, което винаги си искала като например - танци/спорт/музикален инструмент/твореско писане/рисуване/информационни технологии и т. н.
3. Прави физически упражнения - те подобряват емоциите и самочувствието и/или се запиши да си доброволец някъде/извънкласен проект. Така ще се чувстваш супер, че си полезна и никой няма да те злепоставя, когато знае, че вършиш смислени неща.
4. Казвай си всеки ден, щом се събудиш, че си благодарна, че си това, което си и че винаги е можело да бъде по-зле. Много често срамежливите хора имат повече потенциал, но се страхуват от критика. Приемай критиката и чуждите съвети, стига да не те обиждат/подиграват. Тогава не се затваряй в себе си, а отвърни.
5. Работи върху оценките, хобитата, тренировките, труда и ума си и ще знаеш, че си успешен човек. Общувай с другите и им предлагай да излезете някъде заедно. Ако още не си готова за това, просто си говорете и прави комплименти, а най-важното - УСМИХВАЙ СЕ и покажи, че имаш интерес към интересите на отсрещния човек. Когато правиш всички/част от тези неща, ще можеш със сигурност да се похвалиш с яки приятели. Много успех! :-)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f355ab1f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се променяй, бъди мила и добра. Тези качества привличат качествените мъже. Просто си знай цената и не се поддавай на мъжките и женски лиготии и номера, за да те уважават.

За мен лично няма нищо по-привлекателно от мило момиче, което държи на своето и не се предава лесно. Познавам само две такива момичета, а повярвай ми, членувам в доста женски приятелски зони...

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d4b6c2f061
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Бъди себе си - не се променяй насила!
Бъди така каквато си и ще срещнеш правилния човек, и правилните хора. Не се променяй, за да бъдеш харесвана от някой всеки е различен и страхотен по свой начин. Не си лесна, лека или разкрепостена, ти си кротко, умно и добро момиче. А знаеш ли какво е да си лошо момиче? Да имаш обожатели и то в изобилие, но някакси 90% от тях искат само с*кс с теб, защото "лошите" момичета са секси, или лесните са си лесни.
Аз съм от типа "лошо" момиче и не винаги е страхотно. Не съм лесна, режа ги наред, привлекателна съм, обличам се предизвикателно, от части се държа така, винаги съм забелязвана и харесвана, но не всичко е толкова розово. Пия, пуша, ходя по дискотеки държа се като такава, която никога няма да бъда. Просто имам чар, имам тяло и обичам да ги показвам, и да впечатлявам - винаги ми се получава и без да го целя, но под тази студена външност аз имам сърце също като всички останали, което всъщност малко хора виждат.
Бях като теб кротка и мила, дори пълна, и аз като теб исках да съм като другите, а не кроткото момиче което правят на шматка и го постигнах. С една разлика от останалите аз искам да ме харесват, но до там не се поддавам на евтини свалки и разни мъже, събирам погледите, но не обръщам внимание на никой. Точно, защото всеки иска, но всеки иска нещо с теб най вече и всеки, който не те познава те има за леко момиче. Честно казано липсва ми онова кротко, срамежливо момиче, което нямаше много приятели или обожатели, но поне повечето бяха истински. Сега всичко е фалшиво вече при мен няма приятелства, защото всеки приятел ме харесва и в един момент го показва, като в този момент всичко приключва.
Радвам се на момичета, който не са като мен, който нямат хубави гаджета, но имат хубава връзка. Понеже при мен да има хубави мъже, но те на 90% изневеряват, лъжат и просто не струват. Понякога нищо не ми е ок. да искат ме много, предлагат много, но някакси ми липсва онзи обикновен живот :)
Този също ми харесва, та аз това исках, но не те съветвам да се променяш. Отпусни се, разпусни се бъди по общителна това винаги е плюс по отворените и широкоскроени хора всеки ги приема бързо и лесно. Не бъди срамежлива и самотна, отделена от останалите и обществото, но запази и това кротко момиче в себе си. Вместо да мълчиш говори, включвай се в разговори с други опитвай да си по общителна разпусната, дори леко ако искаш промени нещо в себе си в стила си, но не променяй себе си! Никога и за нищо на света. Тези, който не ме искаха сега са в краката ми искат ме, а на мен са ми безразлични, но някакси ми липсва истинска любов, чувства и един обикновен живот в, който съм просто себе си. Аз съм си такава луда във всяко едно отношение, но понакога много рядко ти писва от всички маски на не ми пука.
Не те съветвам да си като мен, бъди себе си, нека да не те харесват те искат леки жени, но ако изглеждаш така хората, който не те познават ще те приемат като такава и това понякога е кофти като някакви грозни и нахални ги изрежеш а те почнат, че си такава, онакава. Да ти не си, има свестни, който искат да са с теб, опознават те още като ги изрежеш, понеже поддадеш ли така излизаш лека, но понякога някой с комплекси си го изкарват на теб и не ти става готино от това. Остани себе си просто се разпусни малко, по добре срамежлива и кротка отколкото евтини в очите на хората. На мен ми харесва така понеже си го връщам на мъжете, но не е вариянт не те съветвам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker