Драмата с крив нос - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Драмата с крив нос
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1072 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 15 години, съвсем нормална като всички останали момичета на моята възраст, но имам един проблем , който не ми дава мира , не спирам да мисля за него и си мисля , че и всички останали мислят за него и това е моят доста крив нос! Знам, ще кажете хората са болни от рак, някои не могат да ходят , да виждат, нямат слух , а ти си се разтревожила за това какъв е носа ти! Ами да , може би това не е най-големият проблем на света , но на мен наистина много ми пречи! Не съм от момичетата (така наречените кифли)които умират за перфектния си външен вид, но това, че когато се погледна в огледалото аз сама не мога да харесам себе си означава , че няма как и някой друг да ме хареса! Не търся вниманието на всички и последното нещо , което искам е всички да ме смятат за красива! Единственото, което искам е , когато се погледна в огледалото аз сама на себе си да мога да кажа-виж се, красива си! Знам, външния вид е едно от най-маловажните неща, но все пак е важно ние сами да се харесваме, а този мой така"перфектен" нос не ми позволява да се харесам! Според вас какво да направя? Благодаря ви предварително за отговорите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7353ea792b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   След 18 годишна възраст, ако още мислиш носът си за крив и грозен направи си ринопластика.
Сега се приемай такава, никой с нищо не може да ти помогне, освен че перфектни хора няма, и трябва да се приемаме а недостатъците си.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: edf66912b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имаш три варианта. Първият е оформяне с филър, но се използва за леки корекции. Другият вариант е лазерна ринопластика. Процедура, която е сравнително нова в България. И третият е да легнеш под ножа.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ac63414974
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз съм същата, на твоите години преживявах постоянни подигравки, и ми тежеше много. Кой избира как да се роди?
Сега съм красива във всяка друга гледна точка - отдавна това е минало, но този лек недостатък не мога да го приема, до ден днешен. Бих се радвала да коментираш своята тема и да споделиш, своето мнение. Дълго мислих за операция, но нито са евтини, нито имам куража - най вече кураж, нямам тази смелост да ми стържат кокалите, а и не мисля, че ще стане много по красив. Поне за да стане знам, че ще има болка, и дискомфорт което лично ме плаши. Свикнах, но все пак бих се чувствала по добре ако не беше той, който е единственото нещо което не харесвам в себе си. Отдавна никой не го е правил на въпрос, много момчета ме харесват, но на мен лично ми създава комплекси. Бих се радвала ако някой е претърпял такава операция, да сподели своя опит и мнение. Мен лично все още ме е страх, а когато се погледна от страни, не ми харесва и не е лиготия - всяко момиче иска да изглежда добре. Нямам огромен проблем, но е единствения ми недостатък с, който свикнах, но бих искала да не съществува.
Свикни, приеми се такава или иди, за корекция.
Моля сподели мнението си за корегиране, мислиш ли, че би се подложила и според теб струва ли си да се подлагаме на нещо подобно?
Също ако има мъже, който четат това за вас проблем ли е когато момичето е красиво, но носа и не е на 100% прав или мъничък. :)
Аз мисля, че го компенсирах с други качества в лице и тяло 6, но от страни не се харесвам или психически се комплексирах повече отколкото ми е проблема с него. Понеже доста момчета ме харесват симпатична съм, но си мисля, че ако ме гледат странично а не право в очите - бързо биха се разлюбили точно заради този недостатък. Иначе тренирам за тяло, чисто лице, светли големи очи, но това ме грози и не знам струва ли си да го корегирам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker