Майка ми ме третира като прислужница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми ме третира като прислужница
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1253 пъти
Здравейте! Аз съм на 14 и съм момиче и имам проблем с майка ми. Още откакто бях малка, когато не ѝ хареса нещо направено от мен започва да крещи и да ме нарича, , бавноразвиваща, , ;, , няма да стане човек от теб, , ;, , събуди се, , и подобни. Всеки ден ме кара да я сресвам и да я мачкам с масажорите. Постоянно ми казва направи това, направи онова. Например, ако тя е на единия край на дивана и чашата й е на масата пред нея, а аз съм на другия край на дивана и тя иска аз отида и да й дам чашата в ръцете и после да я оставя на масата. Другите деца на моите години, а дори и тези под моите години родителите им позволяват да излизат навън с приятели. Мен много пъти са ме канили да излезем, но аз казвам, че съм заета, защото знам, че майка ми няма да ме пусне, защото когато тя е била на 16 и там някъде баща й не я пускал никъде. Явно това го прилага и вурху мен. Държи се много лошо с мен, даже някога съм си мислила, че съм осиновена и всякакви други неща. Много я обичам, никога не съм била лишавана от неща, даже напротив тя ме води на много места. Но държанието ѝ към мен...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 78637b4433
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами майка ти е. И да не ти харесва тя решава в момента. Все пак тя те храни, блича, бърсала ти е задника като малка .... и така.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 336e319aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дете бъркаш нещо в изводите си за това че си нечия прислужница. Просто майка ти те учи, че както тя се грижи и се е грижила за теб така е нормално и ти да се грижиш за нея, затова сте семейство. Семейството са група от хора които се грижат един за друг. Нима майка ти е ваша прислужница ако ходи на работа и харчи спечеленото за вкъщи, нима е ваша прислужница ако готви, пере или подрежда, нима е твоя прислужница ако те буди за училище или ти купува разни неща, не нали! Да тя е длъжна като майка да се грижи за теб, но и ти като дъщеря си длъжна да уважаваш и да помагаш на майка си и ако си й полезна със сресването или с държането на масажор би трябвало да си щастлива, че помагаш на човека който най много обичаш.
А проблема с излизането трябва да се бориш, да намериш как с добро да я убедиш да те пуска да с децата. Да намериш по нейната логика убедителни аргументи че трябва да ти позволи. Примерно ако се събира с приятелки започни от там че и ти имаш нужда от приятелки, ако не се събира с приятелки можеш да я убедиш с времето че тя няма много приятелки защото не е излизала като малка, ако имаш добре развита логика ще намериш и правилния подход, ти най добре я познаваш, на 14 си време е да се научиш как да манипулираш.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f72e630e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Кажи й че те наранява с това държание.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9a55953236
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И на нея не, и е било лесно докато пораснеш, колко безсънни нощи, колко не мога, защото имам дете, колко внимание, сили и грижи. Разбирам те, за обидите моята майка също беше малко крайна, адски много съм плакала преди години, че ме обижда, но пък знам едно не станах като другите една лигла, научих се да върша всичко. Тя щом крещи и обижда, е напрегната, поговори с нея кажи и, мамо обичам те, искам да ти помагам с всичко, искам да не греша, но не искам да ме обиждаш, гадно ми е. Обясни и, и за приятелите ти, опитай да говориш с нея поне веднъж месечно, да те пуска на вън. По консервирана е, но от една страна е по- добре, аз правех каквото искам на твойте години не се пребирах, и повярвай ми пострадах доста от това своеволие. Точно, защото някой излизаха и аз исках, но нищо хубаво не стана. Други като теб, не ги пускаха, сърдеха се, тогава за нас бяха смотани, но сега виждам, че се изучиха дойде времето на 19 сме излизат, дискотеки, момчета, а ние сякаш вече го изживяхме това без време. Малко прекалява, но вероятно е загрижена, поговорете поне във вас понякога да ги каниш, а на приятелките си кажи истината, не ги оставяй да мислят, че ги отбягваш умишлено.
Тя те обича, майка е и ще те разбере, ако ли не вероятно имаш баба, говори с нея. Майка ти явно минава през труден период или е такава, но говори тихо и спокойно дай нещо от себе си, и я помоли и тя да направи компромис, като обясниш нещата и чувствата си.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7a6c58e884
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Време е да покажеш характер! В противен случай ще те мачкат по подобен начин цял живот. Така се започва, първо родителите, после приятелите, работодателите, съпругът, твоите деца и един ден си казваш, че си живяла като мижитурка и подлога на всички останали.
Съвет: Винаги устоявай своето мнение и право, дори и да останеш сама, ще си заслужава!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker