Струва ли си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Струва ли си?
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 906 пъти
Здравейте. Историята ми е дъличка, но ще опитам да я разкажа накратко. Преди почти година се запознах с момче 98 набор (аз съм 01) покрай общи приятели. Стана така, че се събрахме. Някак си нещата не вървяха добре, все нямаше време за мен и т. н., но пък някои малки неща показваха истински чувства. Бяхме заедно 1 месец, след което разбрах, че тайно се е виждал с 45 годишната си бивша и го оставих. Половин година по-късно се върна в живота ми с думите "още имам чувства към теб". Поговорихме си доста и зарязах едно добро момче, с което ходихме 4 месеца за да се върна при момчето Х. Та, събрахме се, негови приятели момче и момиче, които бяха и мои до този момент, ни намразиха, заради нараненото зарязано момче. Въпреки това ние заживяхме заедно и всичко беше цветя и рози дето му се вика, с изключение на един дългочакан резултат от тест за бременност. Още преди да видим едната чертичка той беше подготвен за 2 и говореше как иска семейство с мен и дори да забременея на тази възраст няма да ме остави. Та, стана юни месец и на мен ми се наложи за лятото да си отида при роднини, а той трябваше да остане в столицата, защото работеше. Отначало се разбирахме, но после разстоянието ни отдалечи. Разделихме се. Аз скъсах с него и този път. Преди 2 седмици се върнах в София и той писка да се видим. Незнайно как пламнах отново. Събрахме се, обаче не спираме да се караме за глупости. Нямам чувството, че мога да му имам доверие. Също момчето и момичето, споменати по-горе, в момента са приятели с него и крием, че сме се събрали. А те не ме харесват изобщо и често ме обиждат пред него. Струва ли си да остана с него, да се боря за връзката ни и да пренебрегвам често ината и гордостта си, както и съмненията си? Усещам, че чувствата му не са толкова силни колкото преди, но пък на моменти усещам искрата, която поддържаше огъня втория път, когато бяхме заедно. Той ми е първата любов и не искам толкова лесно да се отказвам, но сякаш твърде много сме се отчуждили. Липсата на доверие от моя страна ме убива.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: a39b96680e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако беше момче на място нямаше да прави такива простотии. Зарежи го не си струва има много по - добри мъже от него . Искам семейство та той до колкото разбрах мисля , че каза че е 2001 , което значи , че е на 17 . Ако е така недей и да не е така зарежиго и неговите приятели са някви тъпанари и щом те обиждат пред него . ЗАРЕЖИ ГО !
Не си струва !
Жена 25 години

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: fc896338c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката - не е 2001, а 1998. Аз съм 2001. Знам, че има много по-добри мъже, но някак си не мога без него и всеки път, когато му кажа, че искам да приключим се поддавам и се връщам при него. И знам, че ако беше момче на място нямаше да прави глупости, но и на него не му е лесно и го разбирам и гледам да му помагам с каквото мога.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: fc896338c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката отново - относно приятелите му (мои приятели преди също) вече веднъж е спирал контакти с тях,заради мен. Вярно е,че не беше по негово желание,но се примири с това да не е в добри отношения с тях,за да е с мен отново. Дори ми каза,че няма да рискува втори път да ме изгуби заради нещо такова. Е,третия път явно е решил да съчетае двете неща.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 07e373415b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зарежи го докато все още можеш, на 17-се си, не оставяй една любов да ти съсипе живота. Момчетата никога не се променяме.
Момче на 22.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c36f69e4c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не знам кой какъв е, но това момче е само на 20, какво семейство като ти си на 17? Дете? А училището, бъдещето? Много сте малки и млади, ако се обичайте - обичайте се, ама, за деца ви е много рано :)
Не се подвеждай, а може и да лъже, и ако стане - просто, да изчезне. Млади сте, той може и да те харесва, може и да лъже, но никакви деца първо порасни!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker