Остава малко до училище и се притеснявам да не ме тормозят съучениците отново - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Остава малко до училище и се притеснявам да не ме тормозят съучениците отново
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1048 пъти
Та... не знам от къде да почна. Бях в едно училище от 1 до 4 клас. Бях много тормозена защото бях с много къса коса и приличах на момче. Бях 4години тормозена и мама реши да ме премести в друго училище. Бях в това училище от 5 до 7клас и мога да кажа че беше много по-зле. Бях най-дебелата с най-къса коса в класа и всички ми се подиграваха. След 5клас разпаднаха класа ми защото бяхме с много малко само 15 защото някои се махнаха. Бях в друг клас и там беше отвратително. Имаше една която беше малко по-пълна от мен и тя се дразнеше с всички в училище. Мен по всякакъв начин ме тормозеше. Не беше само тя имаше и едно друго момче. Аз съм срамежлива и не им се отварям. Като реших да си направя втори фейсбук и в него да качвам снимки и да ползвам хакове за да видя какво е чувството. Те много ми се подиграваха но тя особено стигна ръба (както е израза) един втормик малко преди края на 7клас като попадна случайно на профила на баща ми а той качва ужасно гнусни неща от които и мен ме е срам. Тя каза, че ще покаже на всички тези неща и аз просто исках да рева но се сдържах. След този час беше голямото междучасие. Бях излязла навън и бях съкрушена. Така до края на деня. През лятото реших да се върна в старото училище защото се изложих на матурите. Сега ще уча там но ще съм друга паралелка. Прекалено съм срамежлива все страня от класа защото ме е срам. Много се притеснявам

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: d21464a672
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, момче съм и наистина искам да ти помогна, бил съм в твоята ситуация и аз бях свит, на това отгоре много по дребен от другите момчета и си правиха гаври с мен и на снимките ми в фейса ми викаха тъпо емо и азиатски гей защото съм с дълга коса, но така ми харесва и заради тях няма да се променя. Виж те си търсят жертва, когато ти спреш да се държиш като жертва и те спират, качи си снимка в фейса с среден пръст примерно към всички хейтъри, ако покажеш че не ти пука каквото и да казват за тебе ще се откажат и даже ще им станеш интересна. Ако им връзваш те ще продължават, не е въпроса да им се отваряш а да ги затапваш, просто да не правиш това което очакват от тебе! Направи си друга прическа, гримирай се, облечи се по друг начин и най вече имай самочуствие, сигурен съм че си по красива от тези които те дразнят и те затова го правят. Какво е качвал баща ти ок искарай го на базик, че е качвал неща за които те са прекалено задръстени! Забий ги обаче на майтап и ще видиш че ще почнат да искат да са ти приятели!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c73ef905df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво по-точно качва баща ти?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2cdcdf5712
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На първо време почни, да учиш. Не е добре, предвид факта, че си 8клас толкова елементарни грешки. Другото което е, че когато си по различен, винаги ще те тормозят. Аз от малък град бях отишла в голям, и всички ми се подиграваха, понеже се обличах тъпо и бях срамежлива - отраканите бързо се сприятеляват. Малко след това, си промених стила и влязох в крак с модата, и всички набързо ми станаха приятелки била съм станала много готина. Ако скоро имаш рожден ден купи хубава торта, бонбони, сладки за училище стани приятелка с тях, аз в мойте ученически години, взимах най много и най хубави неща, а на всички им святкаха очичките, и се мазнеха :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 04490f4182
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: Първия ден никой не ме тормозеше но ще видим по-нататък. И тати качва гнусни перверзни публикации но не чисто голи жени по прашки и сутиен. Нашите са разведени. Просто в предното училище беше ужас. Заради баща ми последните дни ми викаха первезница. Ще пиша след 1 или 2 седмици как е училището. Дано е като днес. Ако е като днес всичко ще е точно.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3c0ec0f198
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Момче съм, ще ти кажа нещо: Не им се връзвай щом ти се подиграват това значи, че те изгубват като човек. И на мен са се подигравали - бях в твоето положение само че бях 9-12 клас сега съм на 25 години.
Викаха ми клечка, кльоща, мека китка до 11-12 клас понеже бях слаб но висок а сега ме наричат прасе защото вече съм с наднормено тегло. Идвало ми е да ги пребия но се удържах защото боя не решава проблемите и избрах тактиката да не им обръщам внимание

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker