Нормално ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нормално ли е?
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1005 пъти
Здравейте. Момче съм на 23 години. Като бях по малък, в училищните години, се заглеждах по момичета, които или бяха на моята възраст или 1-2 години по- големи.
Но от няколко години, забелязвам, че все повече се заглеждам и харесвам и се възбуждам от момичета, които са със 7-8 години по малки от мене. На по 15, 16 или 17 години. Не казвам че и по по-големи не се заглеждам, но конкретно в тази възрастова граница 15-17 ми правят най-голямо впечатление напоследък.
Досега съм имал 2 гаджета които са били едната колкото мен на години а другата с 2 години по-малка.
Въпроса е тук, че бих искал да пробвам да имам връзка с момиче на тази възраст, от 15 до 17-18 години. Дали е нормално това или има нещо не наред в това. Дали ще се получи нещо от такава връзка или няма да стане нищо предвид това, че аз съм от малко по-старото поколение, дете на 90-те, така да се каже, а днешните девойки имат може би, по различни теми на разговор и интереси. Бих искал да опозная такова момиче, да видя какво представляват. Искам да уточня, че не искам да се занимавам с някоя надута кифла която шмърка по клубовете, а със свястно красиво момиче, сигурен съм, че все още има такива, виждам го с очите си. С момчета и момичета на моите години вече говорим все повече за работа, семейства и ежедневни грижи, докато ми е все по- интересно да опозная тези по младите и дори да изпитам и чувства към такива момичета, да видя какво е в главите им и дали може да се получи нещо с определено момиче. Направо мога да споделя, че много от тези момичета на тези години направо ме побъркват- от облеклото, с което ходят, до косата и формите им.
Поколенията се смениха и сегашните нямат нищо общо с тези които бяха тогава когато аз бях на тези години. И тогава имаше много големи красавици и разглезени кифли, но някак бяха по-малко, повечето момичета бяха по-еднотипни, по-скромни. Сегашните стават все по-предизвикателни с всеки изминал ден.
Дайте мненията си да видя какво мислите по-възрастни ми и ако може ще ви помоля да няма излишени хейт, защото всеки все някога може да изпита влечение към момиче/момче по малко от вас.
П. С Повечето от моите приятели знаят какви са ми влеченията, но семейството ми незнаен, тъй като не зная как ще реагират ако си хвана момиче доста по-малко от мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5b7b92b818
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж сега, ти си едва на 23, сега ти е момента да пробваш и да видиш какво ти харесва. Това, че се влечеш по по-малки момичета хич не е лошо, просто гледай да не падаш под 16 примерно, защото вече ще бъде странно, макар че не невъзможно. Моят съвет, който бих ти дала е, давай смело, щом ти харесва опитай. Повечето момичета от 17 нагоре вече търсят мъж, който знае какво иска или поне е поел към сериозния път. Те самите се овличат по по-големи от тях дори с 10 години. Факт, че ще ти е трудно да намериш възпитано, свястно и зряло момиче на такава възраст, но не е невъзможно. Недей да си мислиш че правиш нещо нередно, напротив така дори опознаваш себе си по-добре. Давай смело, един живпт живееш, дано я намериш! :)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5ca3a17aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми братле в днешно време има много пичове на по 20-25 които ходят с 14-15 годишни. По-тъжното е, че те не го смятат за странно а даже се кефят понеже когато те са доста по-големи могат да ги контролират и манипулират доста по-лесно. А самите момичета също не го смятат за странно. Даже има някои 04 примерно които с по-малки от 02 не ходят... Според мен момичетата искат или мислят, че са пораснали по-бързо и няма смисъл да се занимават с "деца", а пък момчетата(които на тази възраст всъщност вече са мъже) могат да си ги е*т и да си правят с тях каквото си искат, така че на тях много не им пука. Според мен цялото това нещо е грешно и неправилно. Ти поне малко проумяваш, че не е правилно. Естествено ако толкова го искаш пробвай се, но според мен тук става дума за морал и за самоуважение. Не съм аз човекът който ще ти казва какво да правиш със животът си, но поне се замисли. Надявам се сам да разбереш какво е правилно и какво не е.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b0b768779c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пробвай с 19-20 по малките са неосъзнати, а на тия години на всички им се живее. Ще се получи, но са деца малки са, утре вече искат да опитат с друг. Решават, че им се живее, че са млади още и така. Глупаво е те и, за половата част са неосъзнати както трябва повечето де, има си и осъзнати.
Ама търси на 19-20 ако я искаш млада, даже и малко нагоре. Това са жените, остави ги тези дечица. Ти си на 23 те на 16, ако е сериозно ти ще си на 25-6 те на 18 а ще им е рано за семейства на 25 ти вече ще си на 32 малко късно става - абе тъпо е. Ти искаш дискотека, а повечето не ги пускат или пият 1 и са аут. Изобщо детската градина са повечето, само на външен вид отракани :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker