Кофти ситуации - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Кофти ситуации
преди: 13 години, 3 часа, прочетена 2251 пъти
Здравейте. Още от днес денят се очертава да е лош. Тази сутрин влязох в бяната за едно душче. И понеже сеса съм в цикъл и си оставих използваната превръзка там до мивката. Но като излязох осъзнах, че не съм я взимала, а през това време баща ми отиде да се мие. Сигурна съм, че е видял превръзката. И направо кати излезе от банята ме досрамя да го погледна. И това не е всичко. Като отидох да си вземам оставената превръзка като съм излизала от коридора тъкмо, стиснала съм я в ръка и то е капнали една капка кръв на паркета. И тъкмо майка ми минава оттам и вика каква е тая кръв. Избърса го де и тя разбра, че е от превръзката ми и ми каза спокойно. А той баща ми минаваше тъкмо оттам и той видя петното кръв.

Моля ви се помогнете ми! Какво да правя в такива конфузни моменти, които са се случвали неведнъж. И особено ако баща ми забалежи нещо, направо потъвам в земята от срам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 73fefee7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличката.. напълно те разбирам. :) Сигурно ти е дошло някъде преди година две или по-малко затова така се срамуваш иначе по нататък няма да ти прави никакво впечатление.. аз съм сигурно някъде на твоята възраст и ми са се случвали куп такива неприятни ситуации.. и сега да ти споделя за да разбереш че на всеки се случва и това е човешко. :) баща ти трябва да рабира че ти се превръщаш в жена и че това е ствсем нормално.. Значи един път бях заправила да заклуча тоалетната.. и съм си оставила незагърната превръзка (дори не завита както съм я свалила така съм я оставила понеже чак като излизам щях да я загърна) и баща ми нахълта с взлом :д.. и то да плачеш ли да се смееш ли да се срамуваш лии и ти не знаеш :) Разбрах че ми е видял превръзката но той се направи че не е така :) Постъпи много коректно.. Спокойно не се срамувай толкова не си сама.. :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b6bb07c43d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Баща ти знае, че има дъщеря още при раждането ти, знае, че има дъщеря, когато ти е сменял памперса. Знае и очаква да си неразположена няма какво да те е срам. Извини му се и толкова. Той знае, че всяка жена го има не е марсианец нали?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b59335fa19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Чудо голямо - аз съм жена на сумати години, смятам, че съм чиста и подредена и въпреки това бях си забравила превръзката в банята. Взели, че дошли за водата, мъжът ми ги пуснал и по думите му "умрял от срам". Е не ми стана приятно, но не е болка за умиране все пак. Наистина е неестетично, но само това. Иначе нищо срамно няма, че си неразположена в момента. Баща ти нали е живял и живее с жена /жени/ и надали толкова чак се е впечатлил от видяното. Но все пак другия път внимавай или си слагай някъде на по-незабележимо място в банята непрозрачно пликче и си създай навик да ги слагаш там или да ги завиваш в нещо. Ние нямаме кошче в банята и така е по-сигурно, че няма да са на показ, а полсле ги изхвърляш и толкова.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker