Просто искам да имам приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Просто искам да имам приятели
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1009 пъти
Имам проблем, който не знам как да реша. На 16 съм, от София и се преместих тази година в ново училище. Повечето хора ме познават от Интернет. Запознах се със съучениците ми, но повечето от тях ме гледат злобно и не знам защо. Когато ходя по коридорите съм усмихната, поздравявам хора от другите класове, но те ми се надсмиват. Всички говорят, че съм надута, разглезена и се хваля, защото нося скъпи неща. Родителите ми са финансово свободни и можем да си позволим луксозни вещи, но аз никога не съм парадирала с това. Аз просто съм облякла дрехата, все нещо трябва да нося, как точно се хваля? По никакъв начин не съм се намирала в лицата на хората. Искам да съм приятелка с всички, но се пускат лоши слухове за мен и хората им вярват и не искат да сме приятели. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 628344850d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Намери хора като теб, няма как да си приятелка с хора с които нямате общи интереси примерно.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: dc79084b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   При момичетата по-трудно стават тия неща от рода да си приятел с всички. Докато бях ученик дойде едно ново момиче, отначало девойките от нашия клас се държаха зле с нея, а момчетата - на нас ни беше интересно, но нищо повече. Момичето не беше никак лошо, по-добре изглеждаше от останалите, но направи една голяма грешка. Понеже знаеше, че е умна и хубава, и виждаше как въздейства на момчетата - първо проявява интерес, заинтригува те, ти й ставаш приятел, като разбира се я харесваш, а след това става студена и... ти се озлобяваш. Така беше направила с няколко момчета и накрая - пълно принизяване.
На твоята възраст и то в ново училище вече по-трудно се завързват стабилни приятелства и трябва да знаеш няколко неща. Винаги се дръж на положение - ако не харесваш някого, не го режи хладно, но и го накрай да разбере, че не проявяваш интерес. Не се връзвай, на което и да е момче и не му изпращай разголени снимки - после може да го използва срещу теб(винаги трябва да се държиш на положение). Знай, че жени приятелки няма - дръж се нормално с момичетата, не им се мазни, но и не ги допускай прекалено близо - не споделяй никакви тайни, блянове и прочие.
Винаги трябва да си спокойна и уравновесена - в училище има много характери, лицемери, смелчаци, интриганти, добряци. Но знай, че няма човек, чиито характер да е 100% изграден от добродетели. Знам много момчета, вече мъже, с брилянтно реноме още от даскало - смели, умни, държащи се добре с околните и обичани от хората, но дори и те с определени момичета като теб са се държали иронично или високомерно.
Никога не влизай в конфликт - да влезеш в конфликт не означава, че имаш мнение, означава, че само ще си изхабиш нервите. Всеки гледа от неговата си камбанария и общо взето всеки слуша само това, което съответства на неговата истина.
Ако смяташ да градиш кариера или нещо, тия правила ще ти помогнат в бъдеще, да имаш добър имидж пред обществото - не че самите мнения на обществото са важни, но имиджът ще те дърпа напред. Колко момичета, така, връзвайки се на момчета, пращат снимки или им се отдават, а вторите ги лъжат, казвайки им, че никога няма да излъжат момичето и прочие.
Бъди умна!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 38b20939b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Единственото което трябва да направиш е да не позволиш на тези деца да оставят неприятен отпечатък в съзнанието ти. Хората са озлобени и надменни казвам го с огромно съжаление но е факт в днешно време те приемат по дрехите а не по думите.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b33c7c540c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Бъди спокойна, един свестен човек би оценил теб като човек и не би те съдил по външния вид и финансовото положение на семейството ти. Трудната част е да срещнеш такъв човек. :) Ти бъди себе си, за друго не се тревожи. Съветите, които са ти дали коментиралите досега, са изключително полезни.
Има го този момент с неприемането на различното - това е повърхностен поглед над нещата. В училище децата виждат, че имаш нещо повече от тях, възможно е да ти завиждат и затова да се носят всякакви слухове за теб. Вероятно ще ти е трудно, но опитай да не се впечатляваш излишно от глупости. Нека си говорят...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker