Кръша ми ме игнорира - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Кръша ми ме игнорира
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 3780 пъти
Здравейте! Това е нещо като продължение на един друг пост който направих тук преди известно време. Става дума за едно момче, което харесвах някъде от миналата учебна година и го нарисувах, след което му пратих рисунката..
Тези, които са чели предишният ми пост, знаят за какво става дума, но все пак ще разкажа по подробно за тези, които не са.
Та миналата година ми беше първата в гимназия и си харесах едно момче от 9 вече 10 клас. Докато аз го харесвах той изобщо не знаеше, че аз съществувам. Като разбрах, че две от съученичките ми го познават мн се зарадвах че имам шанс да се запозная с него. И се запознахме, поговорихме си и после даже разбрах, че мисли, че съм яка. Дотук добре. Само че ние си и останахме просто познати без реално да си говорим често или да излизаме. А не можех да говоря с него защото всеки път като го видех, той беше с приятелите си, които аз не познавах и не можех просто да отида там и да говоря с него. И в един момент реших че трябва все пак да направя нещо по въпроса и реших да го нарисувам. Което знам колко извратено звучи, но искам само да кажа че учим в училище за рисуване. (няма да казвам точно кое)и пратих му рисунката, след което той каза че мн му харесва и всичко нали.. само, че оттогава ме игнорира и се обръща в другата посока като ме види или просто ме подминава като пътен занак.
Тогава осъзнах, че идеята никак не беше толкова брилиантна за колкота я мислех защото той реално се беше наплаших мн жестоко от мен, имайки предвид, че ние сме просто познати. На този етап беше абсолютно безсмислено да предприемам каквито и да било действия и аз знаех това, но въпреки всичко това лято му писах. За моя изненада той не се държеше изплашено на чат даже си писахме за известно време след което той ме покани да излезем.
И на момента разбира се бях мн щастлива, но после разбрах че е твърде хубава, за да е истина..
Защото аз му писах на някъде 8 август а той ми каза че могъл след 20. И аз му писах на 21 или 22 мисля че и го питах дали все още иска да се видим. Той обясни, че мн би искал само че има изложба, за която се готви и няма време.. което е вярно.. изложба наистина имаше.. която междудругото той спечели.. но да.. каза че се надявал да ми пише преди 15 септември. Както предположих, че ще стане той така и не ми писа. Миналата седмица сме се разминавали няколко пъти и той пак ме игорира и даже не ме поздравява. Вмомента се чувствам като пълна идиотка и съм абсолютно безсилна вслучая.. ако някой би могъл да ме посъветва какво да направя в тази ситуация бих била мн благодарна да остави коментар. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: c34c530628
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо имаш малко вътрешна работа, после и външна. Най-добре е да ги съчетаеш, за да виждаш нагледни резултати, които да те мотивират.
Изграждаш си стабилна самооценка, започваш да отделяш време и за развитие на силните си страни, както и работа върху отрицателните. Успоредно работа по хобита, здраве, душевно обогатяване и външен вид. Всяко нещо е от изключително значение, защото освен външният вид, хората биват привлечени и от енергията ти, интелекта ти, силата на характера и волята.. ииииии тн. Изгради се.. това освен в полза на теб, е и в очите на другите. Това е образът ти, който налагаш в обществото. Ако нямаш такъв - оставаш невидим.
Също така си го избий от главата и си продължи живота. Всяко вкопчване ще го отблъсне още повече. Той е мъж, дори и да е обикновено момче - има заложени "ловджийски" инстикти. Сиреч - той трябва да те погне. А как става това? Само ако наистина се откъснеш от него и се насочиш към себе си. В противен случай ако е фалшиво - ще се самосаботираш неосъзнато и ще те усети.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b864adafcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Акълът му е другаде. Няма смисъл да разтрягам локуми, защото без да го познавам, и с тази оскъдна информация за него, ще са само спекулации. Не се филмирай, а и ти се заеми по-сериозно със жизуалните изкуства, повишавай си знанията и способностите, че след някоя година ще трябва да си вадиш хляба с това.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: daec7fd001
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Съжалявам, че ще те разочаровам, но това момче не те харесва. От поведението му си личи, че явно просто е мил и затова ти е писал и се е съгласил да се видите. Повярвай, ако те харесваше, щеше да си приоритет за него и щеше да направи всичко възможно да се виждате, да си говорите и т. н. Най-вероятно е влюбен в друга, а ти няма как магически да го накараш да се влюби в теб.
Сладко е това, че си му подарила рисунка (аз като бях долу-горе на твоите години подарих на едно момче от класа, с което се знаехме от детската и го харесвах, една гривна, която по-късно той изгуби. Бяхме си с него на здравей-здрасти и от дъжда на вятър той ме закачаше. Никога не ми е идвало на ум да му предложа да ходим, а и той се закачаше с другите момичета от класа. Към днешна дата той е женен и има момченце на 2г. Няма нищо общо със сладура, който си харесвах и се радвам че не съм тръгнала с него)
Всичко, което написах в скобите, идва да покаже, че в тийн годините, хората които харесваме не са тези с които ще прекараме живота си. Да, те могат да са опит от към любовния фронт, но не и нещо сериозно. Малцина са тези, които са хай скул ловърс :D
По твоя казус.. по-добре не насилвай нещата и си гледай момчето само от разстояние. Насила хубост не става. Най-много той още повече да те игнорира, защото колкото повече бягаш към него, той толкова повече ще бяга от теб!
Остави нещата да си се случат от самосебе си, не ги насилвай и се огледай дали пък теб някое момче не те харесва, а ти да не го забелязваш :) Остави момчетата да те гонят, не ги гони ти!

Ж, 26г

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1b14656bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да пишеш на шльокавица е тъпо, да пишеш на български е банално. Истинските легенди пишат на английски с български букви.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7e97f3fd4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравейте! Авторката е. Като за начало, благодаря че отделихте време да ми кажете какво мислите, оценявам го.

Иии да жалко е че той не ме харесва, но явно понякога и това се случва в живота. Смисъл не е като да съм обсебена или нещо просто исках да направя всичко което можах. Явно.. не е било достатъчно.. ще видим дали някой ще ми напише валентинка за Св. Валентин, въпреки че има доста време до него..

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1f539e954e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   А какво е Кръша?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker