Влюбвам се, разлюбвам и пак се влюбвам -все не улучвам правилния ..ЗАЩО?!?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124231)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6734)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19294)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбвам се, разлюбвам и пак се влюбвам -все не улучвам правилния ..ЗАЩО?!?!
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 2643 пъти
Здравейте! Заглавието говори само за себе си.. Влюбвам се, разлюбвам и пак се влюбвам -все не улучвам правилния.. на 16 години съм.. Нормална средно красива но не и прекалено хубава. Като всяко момиче и аз си харесвам момчета, уви-те не ми обръщат никакво внимание!

Преди 1 година се влюбих в по-голям от мене МЪЖ. Когато го видех и ми омекваха коленете започваше едно адско сърцебиене което не ми се бе случвало никога преди.. НО, има едно НО.. той се ожени преди няколко седмици на което аз едвам можах да го приема макар че вече не се разтапям по него. Не ме привлича толкова че да ми се подкосяват краката но все още когато изневиделица го видя и ми свива сърцето. но сега съм си харесала едно момче от моя клас, което ама никак не ми обръща внимание освен тук-там някакъв поглед обикновен лишен от нещо-повече..

Днес бяхме с няколко приятелки извън класната стая и си говорихме с тях отвън пред нея. Въпросното момче излезе и дойде при една моя приятелка и тя го пита нещо(сигурна съм че не го харесва понеже сме си като сестри и съм сигурна на 99 процента че и той не я харесва). Аз стоях до тях на 2 метра и ги гледам -него по-скоро така малко на тъмно не осветени(е, не някъв непрогледен мрак, ами по-затъмнено нямаше слънце).. не го бях виждала в такава светлина-толкова приказен и направо стоях с отворена уста и си мислех ''леле боже колкооо е красиввв, мале!!! '' и не можах да отделя погледа си от него наистина ми се разтапях буквално с тези сини очи и всичко друго... те синеоките винаги са ме карали да се замислям и не съм могла да отлепям очи от тях -почти всеки е така, нали са с дълбоки очи... но той е просто.. не мога да го опиша... Иииии.... не ми обръща внимание ама никакво... той харесва едно момиче което с моите приятелки сме си говорили и споделяли че не е хубава.. все облича дрехи които не си подхождат-например розово и червено и няма вкус за мода... не сме надути даже сме много срамежливи и се изчервяваме понякога когато ни заговорят.. така се ядосвам има 1-2 момчета които ме харесват от класа ВЕРОЯТНО а аз не съм се влюбила в тях ами съм тръгнала към незнайни върхове.. ОТГОВОРЕТЕ МИ НА САМО 1 ВАПРОС: ЗАЩО ВСЕ В НЕПОДХОДЯЩИ?? които си имат или гадже или са сами, но харесват други момичета... отговорете ми и ако може и съвет как да го разлюбя завинаги.. Моля редакторите да одобрят историята ми защото това е единственият сайт в който съм сигурна че ще остана анонимна и разбрана, дори подкрепяна и да не я трият защото много ще ме разочароват а съм добре настроена към тях и към техния сайт и всичко... БЛАГОДАРЯ НА ТЯХ И НА ВСИЧКИ КОИТО СА МИ ПИСАЛИ СЪВЕТИ НА ИСТОЯТА АКО Я ПУСНАТ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 97aeaf0a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Извинявай но не е ли малко рано за да мислиш за това, гледай си ученето, а и това са тъпи тийнерджърски истории, просто няма смисъл сега да се влюбваш, да си хабиш нервите напразно, като ти самата знаеш, че нищо няма да стане. И аз бях така, но в един момент се осъзнах и дотам, сега си гледам ученето и изобщо не обръщам внимание на момчетата. Мисля, че е много по-важно да съхраниш достойнството си отколкото да тичаш след някакви синеоки пикльовци. Не тичай след тях нека те да тичат след теб!
УСПЕХ!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 8016c9063b
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Мерси на номер 1 ..коментирайте моля ви..

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: ffcb370d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   И аз имам подобен проблем. Момчетата, които харесвам не ме харесват, а тези, които ме харесват не ги харесвам. Гадно е.. и много си патя от това. Ето - като бях по-малка, имаше едно момче, което ме харесваше, но тогава аз не го харесвах. Сега (3 години по-късно), аз го харесвам, но той мен не. Всеки ден го гледах в училище как се закача с другите момичета, а мен се прав, че не ме познава. Има едно момче, което ме харесваше, но аз него не, въпреки че е умен, с готин характер и се държеше много добре към мен, дори ме защитаваше понякога. Много ме е яд. Харесвам този, който не ме, а този, който ме харесва не го.

момиче на 13

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker