Мисля че съм бисексуална - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мисля че съм бисексуална
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1723 пъти
Аз съм момиче на 16 години. Преди близо 3 месеца прекратих връзката си с моя приятел. Наскоро се сближих с едно момиче от класа ми. В началото бяхме много добри приятелки, но от скоро време започвам да изпитвам нещо повече към нея. До колкото знам тя няма интерес към момичета. Тежко ми е защото родителите ми не приемат бисексуалността, а момичето което харесвам не се интересува от мен по този начин. Преди никога не бях си и помисляла, че може да се случи нещо подобно. Объркана съм... не знам какво да правя. Дайте съвет! Благодаря предварително!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: a1a7a3239e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Пише ти момиче което наскоро откри че е бисексуална. На 15съм. Първо ще те посъветвам да не се плашиш, няма страшно, това е нормално чувство. Ако изпитваш притеснения от това каква си, започни да гледаш ютюб канали на лгбт двойки, слушай музика от гей изпълнители.
Пък и да ти кажа е по хубаво да си би. Не казвай нищо на родителите си нито на тоеа момиче. трудно е да си различен но не се предавай. Ще откриеш правилния човек. Винаги съм насреща и бих се радвала ако имаше как да контактуваме извън сайта.

*shk*

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: de1346cec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Точна така, направи каквото ти казва №1 - сляпо копирай поведение и успешно ще си промиеш мозъка каква трябва да станеш и да бъдеш. Аз бих те посъветвала да избегнеш глупавото физическо привличане. И аз съм изпитвала такова на твоите години към всичко, което мърда, но после след пубертета нещата се нормализират. Няма смисъм да се вкарваш във филми и субкултури. Опитай се да мислиш за момчета и бързо ще ти мине тръпката.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a73ff97c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мъж съм. На 16 се възбуждах от всичко - жени, женствени мъже, животни и особено кобили, анимационни персонажи... На 18-19 вече се насочих само към истински жени. Според мен и ти към 17-18 ще се насочиш към истински мъже/момчета както си му е реда.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 958afe0300
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж.. не е изключен факта, че може да "изпитваш" нещо към приятелката си, защото скоро си прекратила връзката си с момчето и да си по-скоро силно привързана към нея, защото е до теб, подкрепя те и те изслушва, и ти подсъзнателно да бъркаш приятелството ви с любов. Изчакай още няколко годинки и всичко ще ти се изясни. В момента ти все още търсиш себе си, като бях на 16, че и по-рано, аз мислех, че съм лесбийка, защото прекалено много държах на едно момиче, обичах я, дори смятам, че ако ми беше излязъл късмета с нея едва ли нямаше и да правим нещо повече от гушкания и целувки, защото и имах мерака. :D Сега съм на 19 и определено не бих казала, че се привличам от жени, дори не мога да си се представя във връзка с момиче. Както и да е, мисълта ми беше, че сега е още рано да си вадиш заключения, защото ти тепърва съзряваш полово.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 45441f7202
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Всяка жена е бисексуална.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: bfdd5a6a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хора не знам вие наред ли сте или какво. Любовта и сексуалното привличане не се сменя от това дали някой те е зарязал или какво гледаш. Знам достатъчно за това какво е да си бисексуален и какво е да си въобразяваш че харесваш някого. Има бисексуални които харесват повече мъже от колкото жени има всякакви варианти. Там няма закони или граници, а ако изпитваш нещо към някого то обикновенно си личи доста дори и ти да не го осъзнаваш също така има вариант в който родителите да не харесват това че не си хетеро, това не значи че не те обичат или че ще се отнасят по друг начин с теб.

За протокола, момиче съм имам си приятелка и майка ми знае че харесвам и момичета.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker