Популярна в гимназията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Популярна в гимназията
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1477 пъти
Моля предварително без хейт в коментарите. Здравейте! Аз съм момиче на 15г., уча в много елитна гимназия, смея да кажа, че съм красива, умна и че живея в заможно семейство. Нищо не ми липсва. От доста време ме мъчи едно единствено нещо. В класа ми има 3 момичета, които са сред “популярните”. Имат характер и стил. Всички ученици ги харесват. Преподавателите също, тъй като те им се подмазват. Тези момичета винаги са ме дразнели, тъй като без да правят абсолютно нищо, всички ги харесват. Не са нищо особено, но успяват да карат всички да ходят след тях...! Завиждам им страшно много. Очевидно е, че това е от пубертета и е нормално и аз да искам да бъда харесвана и център на внимание като тях, колкото и глупаво да звучи. Откакто дойоха в тази гимназия и станаха център на внимание, докато аз имам лош имидж, които искам да променя. Тъй като незнайно как винаги съм забъркана в някаква интрига, доста често съм плакала в училище и всички ме мислят за филмарка. Моля ви се, дайте ми съвети, как да пренасоча вниманието върху себе си. Как да се държа, как да се обличам? Какво да правя? Ще съм ви много благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8a3875aef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Твоето се казва да плащаш данък обществено мнение.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ed238cfea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм момче и мога да ти кажа, че не е работата в дрехите или колко пари имаш и даже как изглеждаш за да си популярен. Това е повече излъчване и самочуствие! Давам себе си за пример-най много мен ме свалят момичетата и ми се лепят без да знам защо, не съм красавец, имам крив нос голям според мен, криви долни зъби, кльощав съм, косата ми я нося на опашка, обличам се с нормални дънки и фанелка, но съм най популярното момче в моето училище, завиждат ми много по големи момчета от мен и много по мускулести които блъскат по фитнеси и пак не ги огравя. Просто става, когато си себе си и можеш да се бъзикаш да си уникален, да не мислиш за другите те какви са, а си прави това което те радва тебе и най вече чуство за хумор, мен не ми пука даже да направя някой гаф, както при една среща примерно се спънах и се прострях пред нея, казах и лоол още отсега съм в краката ти ще се ожениш ли за мен и тя се смя и всичко беше точно. Не се дразни и не завиждай на никой, бъди си естествена и ще си много по популярна от тях!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3d759cd70c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   За кво ти е да си център на внимание и да си популярна?
Я си хвани 1 гадженце и си се обичайте, без да ви пука от чуждото мнение. Обличай се нормално, дръж се добре с хората, обмисляй постъпките си - днешната младеж е 90% курвенско-педерастки истории, така че така би се откроила за останалите 10% сносни хлапета. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1629835886
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва да имаш хубаво дупе и гърди, да имаш красиво лице, права коса, големи устни, хубав грим, яки снимки, да си общителна, да ходиш изправено и гордо и да имаш високо самочувствие и да имаш нещо по-специално, например да си известна или богата, или да имаш най-модерните дрехи, или да имаш някакъв талант. Само така хората ще те харесат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker