Момчето, което харесвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Момчето, което харесвам
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1742 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14 години. Моля модераторите да пуснат историята, защото е важно за мен. Тази година съм в ново училище и проблема ми е, че си харесах момче от класа. Наистина го харесвам, а предполагам знаете златното правило да не ходиш с някого от твоя клас. Та в началото не познавах никого в класа, освен едно момче, с което и сега седим. По принцип предпочитам компания от момичета и с такава съм свикнала, но момичетата от класа не ме кефят много. Мога да говоря нещо с тях, не е като да се мразим, но просто не мисля, че ще стана близка приятелка с някоя от тях. Затова реших да се сприятеля с момчетата, които ми изглеждат много яки, а и като цяло е по-добре да имаш момчета приятели, защото не ти правят интриги и филми. Та това момче, което харесвах седеше пред мен и първите седмици не му говорех почти, а и още никого не познавах и не се бях отпуснала. След това като ги поопознах малко започнах да се отпускам, да се шегувам постоянно и да си говоря с хората от класа. Момчетата си говорят повече с мен, стоят до мен и като цяло забелязах, че не харесват да стоят при повечето момичета и че ги дразнят. Преди почти не говорех с момчето, което харесвам, но сега започнахме много да говорим, бъзикаме се постоянно, аз му пипам косата, а той ми говори някви глупости. Много се закачаме. И сега въпроса ми не е дали ме харесва. Той не ме. Може би съм му симпатична, но знам, че не ме харесва. Просто още не се познаваме добре. Той е много висок, почти 1, 90 е, но всички го бъзикаме, че е нисък, според мен е много хубав, а и някои приятелки, които го видяха като ме поздравяваше, казаха, че е хубав. Забавен е и понякога много се лигави, но може да бъде и сериозен. Страшно умен е. Като жив калкулатор е. Има много висок бал, един от най-високите в училище. Аз не съм от най-красивите, но наистина съм страшно харизматична и хората много ме харесват и им е приятно с мен. Косата ми е дълга малка под раменете, кафява е. Очите ми изглеждат кафяви, но ако се вгледаш са зелени. Нямам много пъпки, съвсем малко. Много си харесвам носа, защото е много мъничък и прав. Харесвам и устните ми, защото са доста плътни. Имам хубава талия, но ужасни бедра, много са дебели. Гърдите ми са доста големи и постоянно ми го казват. D чашка съм. Имам малко корем, но той не си личи много. 1, 60 съм. Като цяло не бих се нарекла хубава, но и грозна не съм. Тааа... какво да правя с това момче, за да му хвана интереса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 04a8e8b3d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много си се филмирала 04 и аз съм 04 ама чак пък толкова. Той е 1. 90 уя му е 20 см мен циците са ми големи всички си говорят с мен и съм готина. Харесваш го и пишеш форум филма ти е в повече, ако той те харесва ще ти го покаже. Може да се кефи на малки цици и големи гъзове стегни се малко не искам да хейта ма е така :Д:Д.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker