Брекети - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Брекети
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 847 пъти
Здравейте! Пише ви момиче на 15 години
В момента нося очила защото имам доста големи проблеми с очите
Но разбрах че имам проблем и със челюстта
И ще се наложи да ми слагат брекети
Ноо СТРАШНО МНОГО се притеснявам че съучениците ще ми се подиграват и сигурно ще ме наричат грозната Бети
Аз съм много чувствителна и когато ме обидят направо ми идва да зарева а представям си какво ще е когато сложа брекети
Знам че това ще е за моето здраве но много се притеснявам за обидите в училище
Моля ви за съвет....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: d86e6a922e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Когато бях на 15 имах възможност да сложа брекети, но поради същите причини не сложих. Сега съм на 22 и се чудя как да спестявам, за да си изправя кривите зъби. Ти си реши, просто да знаеш, че ако сега бях на 15, с цялата си смелост бих теглила една ма*на голяма на тея лекенца и бих се погрижила за външния си вид,докато е време.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 83bbab406f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. И аз като теб имам ортодонстки проблем и от една седмица нося брекети - но аз съм на 21... Нашите ме караха още като бях 8ми клас да сложа, но аз отказвах, защото ме беше срам, че ще ми се подиграват... това беше голяма грешка! Ако тогава бях сложил брекети - за година, година и малко всичко щеше да приключи и вече да съм забравил, а сега тепърва ттябва да нося. Няма нищо срамно и лошо в това тийнейджър на твоята възраст да носи брекети - напълно в реда на нещата е. А и тези твои съученици скоро няма да ги помниш, дори и да са ти близки приятели - животът ще ви грабне и ще се забравите - аз сега, на 21 години, хич не ми пука за моите съученици, случвало ми се е да ме подиграват, но вече няма значение, дори ми е смешно как съм им се връзвал на подигравките.

Не го мисли - ако вашите имат финансова възможност - слагай брекети!
Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2ad0ec4a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Със или без брекети ти си красива и ще продължаваш да бъдеш такава! Ти мислиш, че ще те наричат "Грозната Бети", защото ти самата като такава се виждаш. В момента, в който убедиш себе си, че си хубава, умна и т. н., другите също ще започнат да те виждат като такава, защото ще излъчваш самоувереност.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 115254f3e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На твоите години разбрах, че се налага да нося очила. Диоптърът не беше голям, но лекарят държеше да си взема очила и да ги нося в учебните часове, когато пиша, чета или съм на компютър. Каза ми, че не е задължително проблемът да се задълбочи, но сигурно ще се случи, ако не предприема мерки. Естествено, млада и зелена, аз изпаднах в паника, че ще ми се подиграват. И без това нямах много приятели, та представи си очилата бяха ужас за мен. Сега съм на 20 години и от около месец забелязвам, че зрението ми се е влошило значително. Не виждам дъската по време на лекции, ако съм седнала по-назад от четвъртия ред. Страх ме е да шофирам и не го правя, защото ми трябват по-малко от 50 метра разстояние, за да видя добре знак или идваща кола. Специалността ми е инженерна и включва много измервания, гледане на карти и планове, сметки. Зрението ми трябва да е добро, ако не искам да правя грешки. А наистина очите ми никак не реагират добре, когато имам задача включваща да си напъна зрението и да съм внимателна, линиите ми се смесват, изобщо не се получава, трябват ми часове. И сега съм си записала час за очен лекар, за да може този път да си нося очилата, които вероятно ще ми трябват през цялото време, а не само в определени моменти. С тази моя история искам да ти кажа, че трябва да поставяш здравето на първо място и трябва да се вслушваш в лекари, които искат само да ти помогнат. В интерес на истината в прогимназията имаше момиче, което беше и с очила, и с брекети. Е, срещала е и подигравки, но се държеше много мъжки и всичко отмина за няма и месец. Тя беше от популярните момичета, такава си и остана. Дори и след година, когато кандидатства в гимназия, пак си направи широк кръг от приятели и никой не ѝ се подиграваше. Вече сме големи, тя има добро зрение и прави зъби. Не бъди глупава, не се страхувай от подигравки, а направи това, което е нужно, за да може след години да си добре и да се гордееш със себе си. Изобщо не е нужно да ти се подиграват, не трябва да им се връзваш, може да се случи на всеки.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 227b031942
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На 14 съм и смятам, че брекетите са яки и сладки, ако ти седят добре. Даже момчето, което харесвам носи брекети.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker