Луда съм по него! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Луда съм по него!
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1008 пъти
Здравейте.. никога преди не съм мислела, че ще ми се наложи да пиша в този сайт, винаги със всичко сама съм се оправяла, но наистина се нуждая от помощ и съвети. Не мога да говоря с приятелките си на тази тема, защото не ме разбират и предпочитам да се обърна към някой с повече опит.
И така.. момиче съм, в момента съм 9ти клас и си падам страшно много по едно момче от по-горния випуск тоест 10ти. Той е “известен” сред всички като едва ли не лошото момче ( закача се с много момичета, има самочувствие, пие в училище и като цяло идва само за забавление и не му пука за нищо или поне така изглежда, абе типичният “играч”) А аз съм най-готиното момиче в нашата смяна и честно казано доста момчета си падат по мен и въобще не съм от притеснителните. С него се познаваме от една година и той винаги ми е обръщал внимание и е идвал при мен да си говорим като ме види в училище, но преди не ми е правило кой знае какво впечатление, приемах го като приятел. Спомням си как миналата година го гледах през прозорците като има физическо на двора и си казвах “той е готин, не е лош”, но дори пред себе си не можех да призная, че ме кефи. Тази учебна година започнах все повече и повече да го забелязвам и да му обръщам внимание и то несъзнателно. Той винаги е с неговия най-добър приятел, неразделни са и не си представям единия без другия. постоянно идват при мен, заговарят ме, пряват ми намеци, оглеждат ме и какво ли още не. Примерно като обуя някой клин не спират да ми зяпат задника, да пускат лафчета (например “ее с тва клинче как ще те скъсам направо да те водя у нас” или “отдавна съм й навит на нея” и друг допълва “ее и аз няма да откажа”) Принципно не си падам по такива момчета, но на него някак си му отива да бъде такъв - държанието на лошо момче и това ме привлича.
Аз също отвръщам с някоя закачка, но те си мислят, че я отправям и към двамата, а всъщност се обръщам само към моя човек, но той не го приема лично, а просто на ебавка. Всяко междучасие ме носят по коридорите и всички ни гледат, като цяло ми е много забавно. Изведнъж обаче съвсем несъзнателно това забавление, се превърна в нещо много повече. Уикендите чаках с нетърпение понеделник за да отида на училище и да го видя. Постоянно мисля с какво да съм облечена, дали ще изглеждам добре за него, къде е, дали ще го видя, с кого е и така нататък.. когато излизам междучасията за да пуша, само за него се оглеждам а той си е с неговата компания и само чакам да ме види и да дойде при мен. И когато дойде и ми каже името направо полудявам от кеф, постоянно ме хваща за задника, говори ми разни работи и на мен ми е приятно, имаме си наша си закачка, но аз искам да е много повече. Един път му казах, че не е толкова лесно колкото си мисли и той ме пита какво трябва да направи и аз му казах “ами ще помисля и ще ти кажа условията, няма да е никак лесно, мойто момче) и той каза, че ще направи всичко, което трябва... естестмено за да ме вкара в леглото, а на мен не ми е само за това. Вече здраво съм хлътнала по това момче и единственото, за което мисля е той. Не мога да съсредоточа вниманието си върху нищо друго. Като прекарам малко време с него, дори 10 минути след това не спирам да се усмихвам и да се радвам, направо не мога да стоя на едно място от щастие, а той дори не прави кой знае какво. Всички ми казват, че изглеждам влюбена, но не мога да си го призная. Страдам всеки ден, когато го видя, просто знам, че той дори не подозира, че изпитвам такива чувства към него. Говорих с една приятелка, която е в неговия клас и когато й казах реакцията й беше “моляяя той въобще не е сериозен и не мога да си го представя с гадже, не мога да повярвам, че поддържано и хубаво момиче ще го харесва, той ако разбере веднага ще ти се лепне, принципно не получава толкова женско внимание” не знам... имам чувството, че ако разбере, ще се отблъсне и ще се развали и малкат заигравка, която имаме. Пропуснах да кажа, че напоследък получавам много странни знаци от съдбата. Например таксиметровият шофьор, при когото се возих днес се казва като него и фамилията му е същата без една буква.. калинка ме каца два дни подред и една песен, която си е “наша” ме преследва където и да отида.. всички казват, че много ще си отиваме, и, че аз съм неговата женска версия откъм визията държанието и всичсо. Аз съм с тъмна коса и изглеждам доста голяма и зряла за възрастта си и най-сладкото е, че и двамата имаме разтояние между предните два зъба. Писано ни е просто, но не знам какво да правя... Съжалявам, ч е историята беше толкова дълга имам още много какво да кажа и не мога да го опиша с две-три думи! Давайте съвети и мнения, моля!!! Благодаря предварителво.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5f02d640c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Един боклук си е паднал по друг. Не е нищо ново. Просто му кажи, че искаш да сте заедно и това е. Мамка му колко тъпи хора има на тази планета... Пожелавам ви да се забавлявате през няколкото месеца през които ще се "обичате" безкрайно много.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 30130c7bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добрата страна е, че общувате, закачате се. Но.. лошото е, както ти и други хора осъзнавате, е, че трудно може да бъде сериозен. Другото по-лошо е, ако наистина стане нещо, че може да те разнесе на всички и да ти съсипе името. Според мен за момента ще бъде добре да показваш някакъв интерес, лично насочен към него, така че и той да го разбере, но да не показваш, че си луда по него чак. В противен случай много ще се възгордее и има шанс да започне да се подиграва с теб. В никакъв случай не допускай да си му отворена книга, но не и твърде недостъпна. Вариант е, ако може да се видите в обща компания извън училище например или пък да излезете само двамата. Ако си пишете често също е добре. Във всеки случай показвай ниво, самочувствие, не допускай да помисли, че си му вързана в кърпа иначе ще изгуби интерес. Накарай го да се бори, мъжете обичат да се борят, и възнаграждавай усилията му.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c24f5ef82b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   до 1: Чак пък боклук... Авторката пише доста прилично, изразява се разбираемо. Има интелект у нея, не може да се каже, че е боклук.

Авторке, прекалено си във филма в момента, както се казва (или се казваше по мое време, аз завърших гимназия преди 10 години). Тоест, имаш нереални представи, очаквания, създаваш си фантазии.

Трябва да ти е ясно, че това какъв имидж човек си създава в обществото не отговаря на реалността обикновено. И аз минах през период, в който се правех на лошо момче в гимназията, но никога не съм бил истински "гангстер". Винаги ми е пукало за хората, тъпо ми беше като обидя някой дори и да знам, че като го обидя ще си вдигна рейтинга.

Според мен най-добре се свържи с него през фейсбук (лайквай му снимките, пиши му закачливи коментарчета и изчакай той да ти пише) или на някакъв общ купон разговаряй с него на някакви теми - примерно предни зъби, зъболекари, болкоуспокояващи и тн., използвай асоциативно мислене. ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker