Аз съм една тъжна картинка. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз съм една тъжна картинка.
преди: 13 години, 18 дни, прочетена 2867 пъти
Имам толкова много възможности, а от живота искам само едно. Да намеря някой, който да обичам истински, не ми пука за образование, пари, коли, и изобщо материялни притежания... Момче не на 18 съм, смейте се. Нищо не разбирам нали? В апатия или заблуда съм а? Напротив, напълно на ясно съм със всичко и не откривам смисъл в живота си, без някой който да обичам. Имам приятели, работа и грижовно семейство, но всичко това го намирам за маловажно. Не мога да открия любовта и това е, не мога да кажа че съм грозен, напровтив бих посмял да твърдя че съм красив, но това не е достатъчно, определено. Щом всичките ми връстници могат да имат приятелки, а аз не, значи ми липсва нещо. Нима всъщност съм толкова ужасен и лош? Не ми казвайте че и моето време ще дойде или че трябва да бъда по контактен, всички тези съвети съм ги чувал и пробвал стотици пъти. Не съм някой сдухан асоциален индивид, погледнато отгоре нямам много недостатъци, но въщност имам... Просто не знам какво да правя вече, за смях съм, осъзнавам го, но вече не съм способен да си помогна, или да открия някаква мотивация.... Живтът ми е празен, банален и безсмислен. Опасявам се че няма надежда за мен, при положение че съм се опитвал толкова много пъти.... Тъжна песен съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 17 дни
hash: 3d8816ad03
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А мен питаш ли ме, освен това нямам нито приятели, нито семейство... За завиждане си, да знаеш.

 
  ...
преди: 13 години, 17 дни
hash: 05ea2fcdc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А от кой град си? Ако искаш си остави имейла може да се запознаем, да си поговорим. Аз съм момиче на 19 и се чувствам по същия начин като теб :)

 
  ...
преди: 13 години, 17 дни
hash: 03bdfd5531
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   За сравнение ще ти кажа, че съм жена на 31, без работа, изведнъж озовала се без приятели и без любов, както съм си била винаги впрочем. По-хубава някакси няма да ставам занапред, все повече вече се усеща умората от живота. Още ли имаш намерение да смяташ, че си толкоеа трагичен случай :)))? Изобщо нямаш реален проблем. Само трянва да живееш, има толкова много неща в тоя живот, когато си на 18... Можеш да излизаш, да се забавляваш, да се радваш на всичко, а това фиксиране върху липсата на любов сигурно идва от другаде. Друг ти е проблемът, вгледай се по-добре в себе си - защо се чувстваш толкова самотен? Сега можеш да флиртуваш, да имаш мечти за бъдещето, да имаш нови запознанства и тръпки, не ги пропускай...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 17 дни
hash: e078ad3a4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се безпокой, ще откриеш любовта и ти. Все пак си само на 18. Казаваш, че имаш работа, семейство, приятели, това въобще не е маловажно!!! , имаш много. Оценявай го, радвай му се, бъди благодарен. Има време и за любов. Мислиш да учиш висше, в университета значително ще разшириш кръга си на познати, може би там ще се запознаеш с някое момиче. Работи, инвестирай в себе си, бъди интересен за противоположния пол, бъди уверен в себе си, знай какво искаш, бори се за него, забавлявай се. Може би когато най-малко очакваш ще се появи някое момиче, което ще харесваш и тя теб ще хареса. А досега бил ли си влюбен и какво е станало, ако искаш сподели. Не се сравнявай с другите и използвай всяка възможност, това е много важно качество, което се цени високо. Не се страхувай да опитваш нови неща и да посрещаш предизвикателствата.

 
  ...
преди: 13 години, 16 дни
hash: 8dfb23f9ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз съм тъжна песен. За половин година преживях една раздяла, и мисля че скоро ще преживея и втора.. Аз съм по-тъжна картинка и от теб - момиче на 19 да уточня...

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a170e337be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Вжи нищо ти няма аз също като теб съм сама и се чуствам ужасно самотна понякога забравям когато съм с приятелки или приятели но когато се замисля сичко сякаш изведнъж излиза на повърността и ми идва да заплача.... повечето момчета които искат да са с мен искат само това което мога да им предложа или поне което си мислят че ще им дам всички гледат само външния ми вид но не и това от вътре гледът талята ми краката и гръдата ми обиколка но никoй не иска да ме погледне от вътре и да ме опознае защото мисля че въпреки недостатъците си който мисля че има всеки човек аз съм прекрасна по душа но никoй не осъзнава това и затова и аз се скитам сама в размислите си и се дава в собствената с болка и отчаяние от заобикалящите ме хора.... искам някой да доиде даме прегърне да ме целуне и да ми каже че знача всичко за него искам да се почуствам поне веднъж в живота си защитена и сигурна в това че повече няма да съм сама.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker