Мания по отслабване... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мания по отслабване...
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1049 пъти
Здравейте! Момиче на 16 съм и даа от началото на лятото имам нещо като мания за отслабване, тегло, индекс на телесна маса и всичко от сорта. Един ден просто реших да се премеря (имайки в предвид че не се бях мерила от 5-6 месеца) и показа 60 кг. и направо се изплаших.. аз и бях забелязала че бях сложила малко отгоре, след това правих много диети е така за 1-2 дни и се отказвах... да кажем че мислих доста пораженчески
Обаче от Август месец взе че започна да ми се получава и то не с толкова много усилия, просто намалих количеството и спрях да закусвам и даа от тогава до момента не съм спряла да свалям килограми, въпреки че ги свалям бавно но сигурно.
Та в момента съм 53 кг. при ръст 166 см. Ноо някакси все още не се чувствам достатъчно слаба.. наистина забелязяам разлика спрямо когато бях 60 кг. но някак не ми е достатъчно. Това което ме притеснява е начина ми на мислене и самата мания, защото в момента съм си поставила като цел да съм 50 кг. само, че когато стана 50 кг. може да поискам да съм 45 и даа не ми се иска да стигам до анорексия или друг вид хранително разстройство, защото съм наясно, че анорексията се основава на психическа основа и понеже четох доста за гледната точка на анорексичките за себе си и не ми се иска да съм в такава ситуация, но от друга страна не бих почнала отново да ям както ядох преди, защото не искам да кача... и да иска ми да чуя мнението ви и ще се постарая да го приема и осмисля като зрял човек.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 679ef42a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така, искам да те посъветвам нещо :). Бъди много внимателна с това, което си си поставила за цел. Минах през същото и сега съм с хранително разтройство. Също като теб исках да сваля някое килце, обаче с времето почнах да се заблуждавам доста, не се осъзнавах, че почти нищо не хапвах, мислех че тва ми е достатъчно, мислех че се храня здравословно и накрая хоп, анорексията в кърпа вързана. Моля те, научи се да се харесваш всякак, килограмите не те определят като личност, можеш да си навлечеш страшно много проблеми. Без да се усетиш се пристрастяваш към премахването на "излишните" килограми и искаш още и още докато не се усетиш, че вече даже цикъл нямаш. И най-лошото е че тва няма да ти пука стига само и само да си слабичка. Искам да ти помогна, защото тва днешно време е масово. Опитай се да се храниш както преди, спортувай 2-3 пъти седмично и хем ще си здрава, хем сита, хем няма да качваш килограми ако не искаш да си както преди. Помисли добре над всичко, късмет! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker