Обичам го и винаги ще го! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичам го и винаги ще го!
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 986 пъти
Усещам, че ще бъда дълго! Искам да ви споделя за първото ми истинско влюбване, което май ще помня цял живот!

Беше 2016. Гледах към него и една приятелка ме попита дали го харесвам. Спомням си много добре отговора "Каквоооо? !? Наистина ли мислиш, че е възможно да го харесвам? ". Появиха се много мисли в главата ми и всички те бяха, че това да го харесвам е най-абсурдното нещо. Не след дълго забелязах, че мисля за него. Кога ще се видим? Дали ми е звънял? Беше в главата ми постоянно. Дойде рожденият ми ден. Дойдоха всички гости, но аз очаквах него! Гледах си телефона, бях под напрежение. Но ето, че дойде. Усмивката грейна на лицето ми. Тогава... тогава беше денят, в който осъзнах, че го харесвам. Бях в потрес! Та това беше най-абсурдното нещо за мен! Минаваха дни, месеци, в който осъзнавах все повече, че го харесвам и то много. Ее, 2 години по-късно аз го харесвам още. Чувствата, който изпитвам към него за същите, дори по-силни.

Обичам всичко в него! Външният вид? Амиии... , ако трябва да съм честна не мога да кажа, че е красив. Характер? Амииии.... , уникален! Обичам чувството му за хумор, което не се изчерпва! Обичам това, че е страшно мил! Обичам това, че интелигентен! Когато чуя името му настръхвам! Обичам, когато усетя аромата му! Обичам, когато стоим един до друг и се докосваме! Обичам, когато погледите ни се засекат и ми се усмихна с онази усмивка! Обичам, когато ми каже, че не изглеждам добре, когато без да казвам нищо е усетил, че ми има нещо и прави всичко възможно да ми помогне! Обичам летните нощи, в който ме изпращаше и оставахме насаме! Не е типичният тинейджър, който мисли, кое да бъде следващото му гадже, коя по-напред да е*е! Различен е! Типът, който вече се среща все по-рядко. Може би ще прозвучи смешно/абсурдно/странно от една 16 годишна, но искам го в живота си. За мен той е перфектен! Приемам го такъв, какъвто е! С всичките му недостатъци! Искам той да бъде човека до мен!

Благодаря на всички, които го прочетоха до край! Просто исках да споделя за чувствата си! Едва ли някога ще бъдат споделени, но... :(

Ще се радвам да споделите за някое ваше влюбване? Мислили ли сте, че той е човека? Какво се случи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 20dcacd4d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хммм, защо мислиш, че не могат да бъдат споделени? Много често от добри приятелства се получават добри връзки. А пък и да не говорим, че много трудно може да има САМО приятелство между момче и момиче. Защо не опиташ по някакъв начин да му намекнеш или някак си да започнеш да се закачаш с него, да търсиш много деликатно по-интимна близост и да наблюдаваш как ще реагира? Проучи също така до детайл има ли си приятелка, харесва ли някоя, минали връзки също така, дали е готов за връзка.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c98a3e9941
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лелее, много ми стана приятно, докато ти четях историята :д

Не знам какъв съсвет даа ти дам.. Аз минах през същото до преди една година, само че докато се надявах и си чаках да се опознаем и тн., накрая не стана както ми се искаше.

Независимо от резултата обаче, тези връзки, базирани на искрена и чиста любов, са най-истинските и най-личните. Ако не връзка, то това изгражда най-топлото приятелство.

Обичай си го, и я пази тази обич, щом ти е толкова скъп :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker