Аз Би ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз Би ли съм?
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1625 пъти
Значи пише едно леко объркано момиче на 17. От има няма 1-2 години леееко се заглеждам и по момичета и си мислех, че е просто някаква тийн фаза, но май не. Преди лятната ваканция започнах за първи път да имам по-силно влечение към момичета, после през нея изобщо не съм се замисляла и сега вече, напоследък се заглеждам доста. Почнах да си харесвам две от даскало, не много сериозно, но ме привличат. Имам мисли с момичета, дори сънища. Но пак харесвам най-вече момчета и понякога идеята за момичета ми е странна, ама си имам изключения. Просто с момичетата ми е едно спокойно. Абе не знам, объркана работа. Вие как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 888ede7633
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако дори ти самата не знаеш дали си би, от къде по дяволите ние можем да знаем?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 87e9f48705
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Искам просто мнение. В едни моменти усещам привличане към момичета, в следващия се отращавам от мисълта.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ab2903be82
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Душичка, жените са бисекслуални по природа повече, отколкото мъжете. Ако си търкала катерицата с представата, че си си завряла езика между бедрата на съученичка, просто го приеми и действай. Можеш само да спечелиш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6de40aeecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А нещо правила ли си с който и да е пол? Целувала ли си се с момче поне?

Питам защото преди години едно мое бивше гадже, с което много си споделяхме, ми сподели нещо подобно. Мислела си, че била бисексуална но нямала опит с нито единия пол, но когато най-накрая се целлувала и натискала с момче, което ѝ харесва, видяла, че се възбужда от момчетата, а не от момичетата и разбрала, че идеите ѝ за бисексуалността били само фантазии. Същата тази мацка се подмокряше като фонтан отдолу само от по-дълга целувка с език. ;)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ea87feb7ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторке, женската сексуалност е сложна като психологическо преживяване. Докато при мъжете целта е ясна - да изхвърлят семето, за да оплодят жената, то при нас идеята за удоволствие е свързана много повече със сетивните усещания. Аз съм омъжена за човек, който е невероятен любовник и сексът е страхотен, но въпреки това изпитвам влечение и към жени. Неудобно ми е да го кажа, защото си малка, но когато две жени правят френска любов, го правят така, както никой мъж няма да може, просто защото са наясно с телата си, с реакциите си, с чувствителността на различните точки, докато тези неща мъжът ги учи с опита. Въпреки това, ако трябва да избера с кого да отида на пустинен острав - с мъж или с жена, ще избера мъжа категорично и не защото ще лови риба, а защото колкото и да харесвам жените, предпочитам мъже. Няма нищо страшно в бисексуалността. Точно обратното - тя те обогатява и ти дава нови възможности за удоволствие.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 745fbd31ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Значи... Има такъв момент, че доста по-голям процент от жените биха си легнали с друга жена при определени обстоятелства, като много от тях ако ги попиташ, ще ти кажат че са хетеро.
Съвсем нормално е. Ако те влече и има взаимност - действай.
При мъжете е малко по-различно. Те обикновено са или... или. Средното положение там е рядкост.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a7bb5921d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, мога да ти кажа от опит, че много момичета в тийнейджърска възраст мислят, че са бисексуални, защото на пръв поглед харесват момичета, но това не е достатъчно. Ако направят опит за сексуален контакт с момиче, може силно да се разочароват, но и да разберат, че това е било заблуда. В гимназията и аз започнах да усещам, че съм бисексуална. Веднъж с една приятелка спахме у нас, и решихме да се изкъпем заедно. При вида на сладкото ѝ путенце, още пухкаво, аз се възбудих страшно, поиска ми се да я погаля отдолу, да пъхна пръстче и да я чукам. предполагам, както и на мъжете им се появява точно такова желание да чукат жената. Лизах я, беше ми за първи път, бях ое много неопитна, само бях гледала по филмите, но ми беше приятно. С времето имах и момчета гаджета, но си продължих да чукам и котенца. При приятелката ми не беше така. тя каза, че си е мислила, че ще е възбуждащо, но щом е дошло време за действие, разбрала, че не може да го направи, женския орган ѝ се струвал неприятен, и премина само на мъже. Та, докато не си опитала, не можеш да знаеш със сигурност дали няма да се отвратиш, или ще ти хареса. Имай предвид обаче, че много момичета, които иначе са си хетеросексуални и не биха лизали друго момиче, изпитват удоволствие да ги лиже друга жена, защото жените знаем как да го правим по-умело. Аз си имам няколко млади момичета приятелки, колкото теб на години, които си ги лижа и чукам редовно, те сами си идват у нас и ме търсят, защото им доставям голямо удоволствие. Но просто лягат, разтварят крачета и путенце, и се оставят на кефа, но самите те не могат да го правят. Аз не им се сърдя, за мен е достатъчно и това, че ми дават да си ги чукам. Имам и пенис-колан, научих се да работя добре с него, и става още по-хубаво. Някои си имат гаджета, една даже идва с гаджето си, той обича да гледа как я задоволявам, отстрани изглежда много възбуждащо. Та, мисълта ми е, че не можеш да имаш отговор, преди да си опитала, и тогава сама ще разбереш дали си бисексуална, или само можеш да се оставяш на женски ласки, без ти да ги правиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker