Петък вечер вкъщи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Петък вечер вкъщи
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1266 пъти
Здравейте! Ще започна направо- момиче на 18 години съм. Хората на моята възраст всеки уикенд купонясват- ходят по дискотеки, събирания, хижи.. , пушат и пият, пускат лайв чатове и биха си легнали с всеки срещнат, ако поискат, а аз си стоя вкъщи- дори и сега- петък вечер, гледам филми, ям и слушам музика на слушалки. И не че не ми се забавлява, проблемът е, че хората ме отегчават с поведението си. Какво мислите? В мен ли е проблемът? Трябва ли да се опитам да се, , впиша’’?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: fcc21c068b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приеми, че всички сме различни, забавляват се по различен начин и релаксират по различен начин.
Аз например не съм стъпвала в кръчма от едно 5 години-начина ми на забавление и социални контакти е различен, но не мисля как да се впиша в тези среди защото 30% от приятелите ми във фейсбук качват клипове от там как играят хоро или ядат салати и пият ракия.
Ако теб петък вечер е хубав филм с вкусна храна и музика те устройва-няма нужда да се назорваш да се вписваш в групи, в които не пасваш. Най-малкото ти ще се чувстваш зле.
Малък си, но след време ще разбереш.
Едни хора обичат да играят шах в петък вечер, други да са на купон. Ти сам си избираш кое ти носи удоволствие и къде пасваш най-добре

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 47a630037b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1. Не, не е в теб проблема. Споко!
2. Може отстрани да изглежда яко, но ако идеш 2-3 купона, ще видиш, че не е толкова вълнуващо, колкото си го представяла. Това не значи, че е лошо. Просто, понеже не си ходила, си си изградила пресилени представи за удоволствието.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8cdaba7408
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   "Проблемът" не е в теб, проблемите ще започнат, ако се опиташ да се впишеш всред същества от по-ниско еволюционно ниво. :D Вероятно усещаш, че ти трябват запознанства с хора, които имат сходни на твоя мироглед.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 580548ad43
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Проблемът е, че не си в правилната за теб среда от хора. Просто не си пасвате като начин на мислене и купонясване. Ходила съм на събирания по хижи и съм установила, че компанията е най-важното. Имам едни отвратителни спомени от рожден ден, където всички се влачиха по пода, повръщаха, търсиха драмата между двойките, крещяха, събличаха се... В един момент съвсем сериозно се изплаших от някои от момчетата, защото бяха толкова агресивни. Помня, че се качих в стаята много рано и нямах грам желание да сляза при останалите. С други хора си прекарах чудесно на палатки до едно езеро. Пак имаше музика и алкохол, пак бяхме събрани много хора, но нямаше агресия, нямаше драми и всъщност можех да говоря и да се шегувам с всеки. Пак имаше прекалили с алкохола, но вместо приятелите им да се шегуват с тях, те им помогнаха да се измият, да легнат, стояха там, докато се убедят, че всичко е наред. Нямаше събличания, бой, кавги, силни крясъци. Компанията е важна, ако самите хора не ти допадат и не можеш да се отпуснеш с тях, няма как да си прекараш добре. От друга страна, с правилните хора, можеш да се намираш на една поляна без нищо интересно наоколо и пак да ти е забавно. Не се опитвай насила да се впишеш, защото сигурно няма да се случи.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1c9a277a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей! Аз също съм момиче на осемнадесет години, което понякога се отегчава от забързания живот на връстниците си- дискотеки, купони, напивания. Сякаш много бързо се наситих на тези неща и в момента ми е хиляда пъти по-приятно да се затворя в стаята си, да чета някоя книга и да се наслаждавам на спокойствието. Няма нужда да се опитваш да се впишеш, ако не чувстваш дадено място като “твоето място”. Понякога всички изпадаме в апатия, искаме да сме сами със себе си и да подредим живота си. В това няма нищо лошо, разбира се. Но имай предвид, че е хубаво да общуваш с хора, защото лично на мен в един момент ми действа депресиращо, ако не контактувам с никого два дни. Не е нужно да ходиш на партира, въпреки че понякога танцуването действа също толкова успокояващо, колкото и една хубава книга от рафта с класики. Можеш да ходиш на различни четения, на премиери на филми, запиши се в някой клуб, експериментирай, забавлявай се, открий кое друго ти харесва, млади сме. В крайна сметка, “вкъщи” е една алтернатива, която няма да избяга.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f54b3472ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Сега си мислиш, че е супер коол да прекараш целия уикенд полупияна или напушена в някоя хижа и да нямаш много спомени с кой точно си легна снощи, но повярвай ми, само след няколко години ще разбереш, че това е възможно най-тъпия начин да си прекарваш времето. Така, че хич не се тревожи, че не се "вписваш" точно в тези компании. По-добре си намери хора с интереси като твоите, хора с които да правите готини неща заедно различни от напиване до безпаметност и простотии на пияна глава, защото освен, че е тъпо, това поведение може да е и много опасно. Предполагам знаеш колко хора са катастрофирали тежко защото са карали пияни и дрогирани. За болестите предавани по полов път също няма какво да говорим. Като си пиян и ти е весело не мислиш точно с кой си лягаш и какво правите, ама после... я нежелана бременност, я някоя болест. Така, че няма защо да съжаляваш, че не си прекарваш уикендите така. По-добре намери смислени занимания и готина компания.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker