Нарани ме с думите си ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нарани ме с думите си !
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 5202 пъти
Бяхме много добри приятели. Обичах го като приятел, но един ден ми каза, че ме харесва. Повярвах му, така ми предложи да сме заедно. Аз казах, че ще си помисля, той ме разбра! .. Минхаха се седмици и дойде деня в който се видяхме. По случайност го видях. Бях с приятелката си и гаджето й. Но го видях от далеч, той каза на приятела си да дойде и да ме викне. Отидох, но нищо не ми каза.. само ме гледаше. И ето, че дойдоха при нас.. седяха, седяха и си тръгнаха. Той не ми каза нищо, но по скайпа не спираше да ми казва, че ме харесва. Вярвах му.. , , но ето, че дойде ден в който ми каза: НЕ ИСКАМ ДА СМЕ НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ПОЗНАТИ, ТОВА Е МОЕТО КАЗВАНЕ.. ВСЯКА ДРУГА БИХ ХАРЕСАЛ, НО НЕ И ТЕБЕ! АЗ ХАРЕСВАМ БГ, А НЕ ОТ СКАПАНАТА БОЯ.. АЗ ХОДЯ С ДРУГА ТАКА, ЧЕ МИ Е ПРЕЗ КУРА ЗА ТЕБЕ! АКО ИСКАШ ОТИДИ СА УДАРИ В НЯКОЯ СТЕНА МОЖЕ ДА СТАНЕШ ПО ХУБАВА.. КАРАЙ ПРОСТА СИ ПАК ДОБРЕ, ЧЕ НЯМА ДА ИДВАШ В ГИМНАЗИЯТА, ЗАЩОТО ИМАМЕ 2 ЦИГАНКИ, А 3 СТАВАТ МНОГО.. а, , аз му казах : ЖАЛКО, ЧЕ НЕ МЕ ПОЗНАВАШ, А ГОВОРИШ НИТО МЕ ЗНАЕШ КОЯ СЪМ НИТО НИЩО.. А СИ ТРЪГНАЛ ДА МИ КАЗВАШ ОТ ТВОЯ ГЛЕДНА ТОЧКА КАКВА САМ! ЖАЛАК СИ! ... това е и блок.. Но ето истината каква е.. НЕ сам циганка само сам малко мургава, но това не ме прави циганка! а и защо ми го причини, , въобще защо ми го каза.. защо го направи!! .. защо най просто ме обиди с това което ме мисли, че съм.. Но като не сам циганка защо ме мисли за такава!! .. Мразя циганите.. те са противни гадно и нахални, НО предимно и те са хора..!! Но защо ме определят като тях.. само с това, че съм мургава.. ами има циганки - бели ии българки - мургави.. но това не означава да ме обижда толкова БРУТАЛНО.. Искам да му направя мръсно и да му го върна тъпкано!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 34700d73ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мани го тоя лайнар, кво ти трябва

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6d4860345f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   остави го тои е ограничен и тъп. боята не прави човека неговите постъпки го правят човек. не даваи на влечуги да те нараняват. дигни глава и продължаваи напред

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1ae69a13af
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ами щото е доста прост и невъзпитан за това.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9c8734676b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се занимавай с тоя простак. Яд го е, че не си му пуснала, както си е правил сметки и се опитва да те нарани. Такива жалки типове обиждат, за да се почувстват велики. Ако тръгнеш да му отмъщаваш, той ще разбере, че думите му са произвели ЕФЕКТ и ще се зарадва. Най - добре го игнорирай тотално и ще се пукне от яд.

Относно външния ти вид, много добре те разбирам. Аз също съм относително мургава. А като тийнейджърка бях страшна расистка:) И, някой само да ми намекнеше, че съм била приличала на циганка (което въобще не е вярно, що се отнася до чертите), избеснявах и до бой съм стигала:) Беше ми направо комплекс, мечтаех да бъда снежнобяла. Но, когато бях на 15 години прочетох за първи път романа "Тютюн", където най - красивите жени са мургавите. Описани са по наистина великолепен начин. И, оттогава много си заобичах кожата и започнах да се гордея, че нямам нужда от солариум, слънцето лесно ме хваща:) Обичай се каквато си и хич да не ти пука от приказките на разни комплексарчета. Те това целят - да те наранят. Не им позволявай да постигнат целта си, така най ще ги боли.

Поздрави,
Борония

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: bd0be82467
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Много хора те подкрепиха, аз пък искам да изразя малко критика. Нека от началото да кажа, че в никакъв, ама в никаъв случай не оправдавам неговоро поведени, това е чисто поведение на простак и на такъв човек не бих позволила дори да се приблизи до мен. А сега към теб. Поработи над себе си, пишеш с грешки, а за една млада дама това е изключително дрозно. После той те е попитал преди седмици, а ти не си отговорила нищо. Трябвало е да дадеш отговор възможно най-бързо. такива неща не се протакват.
Колкото до външният ти вид, аз също съм леко по-мургава (както казват моите приятели имам си две бани по природа), но никой до сега не си е позволил да казва такова нещо по мой адрес пред мен. Истината е: дръж се като кралица, ако искаш да привлечеш крал.

Лола

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 58ee8517cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Съгласна съм за това, че той те обижда, защото си го отрязала. Както казва Лола не е трябвало така да протакваш нещата. Това момче само се заяжда с теб. Разбира се кой е българин и кой не.

ПП: Расизъм е омраза към хора от друга раса. Циганите са от бялата раса.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 098293ca35
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нормално поведение на засегнато мъжко его в пубертета!

После започват да нараняват по-фино и по-дълбоко ако си помислят, че случайно нещо си ги засегнала с поведението си!

И аз бих искала да му го върна да ти кажа...
Това пред други хора ли се случи? Ако да - върни му го, ама с финес, по женски, леко и хитро...

Но да ти кажа - не си струва да се пълниш с омраза.

Блокирай го от скайп!
Но преди това му прати съобщение "Изчаквах, за да видя що за човек си. Била съм права да изчаквам - не струваш да ми оближеш малкия пръст. Хората не се обиждат така, както го направи ти! Утре, когато някой те засегне с думите си, спомни си за мен и ако имаш достатъчно ум ще разбереш тогава много неща за себе си. Не ме търси никога повече! "

или горе долу така, но не очаквай реакция, най-вероятно е даже да се засмее и да ти каже следващия път като се видите "ма мислиш ли, че ме трогваш или.. не искам да се занимавам с теб, ясно ли ти е" (нещо такова)
Ако се случи го попитай, ама е така разсеяно.. все едно муха бръмчи около теб
"А-а-а, извинявай, познаваме ли се? припомни ми кой беше? "

и не се изказвай така за хората от други етноси! не е красиво! И да - оправи си малко изказа и стила!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 115ceac734
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   От авторката - Извинявам се за правописните грешки! Прекалено много бързах да го напиша и не си помислих, че е сериозен проблем :)) Мерси на всички!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9c8734676b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 6, за расови подгрупи да си чувала? Позапознай се по - издълбоко с проблематиката и тогава... се заяждай. Знам коя си и защо го правиш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 115ceac734
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ~ от авторката - Ам.. Номер 6 :) - Не съм го отрязала просто го имах до себе си като приятел.. както и той! Затова се получи така. Не съм направила нищо за което да ме прави на БОКЛУК.. Той даже не ми предложи като хората :) само ми каза, че иска нещо повече от приятелство и след 2 дни незнаеше какво иска! АЗ го питах, дали иска да излезем в училище, а той даже не беше сигурен :))

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: fb0a20ed57
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Не се притеснявай, и мен ме убиждат така, но аз не съм циганка... Радвам се, че намерих човек, който ме разбира... Всъщност и аз имам нещо подобно като твоята история.. Важното е да не ти пука.. След като знаея, че не си циганка.. Не се ядосвай... Не мисли лошо.. А и ще ти кажа нещо.. Една циганка не може да е по-тъмна по челото и раменете и да е бяла по другата част на лицето, по краката, тялото и гърбът... Аз преди ходех много по слънцето.. Излизах във най-големите жеги.. И си изпатих от това.. Това лято не излизам толкова много.. И краката ми са бели.. Лицето ми също.. Раменете и ръцете отгоре са ми по тъмни.. И челото.. Но лицето ми е бяло... Та искам да ти кажа да не се притесняваш.. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7142521d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Леле оставяш му се на тоя цървул да ти се отваря леле тоя заслужава да мре :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker