Помощ! Имам огромни проблеми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Помощ! Имам огромни проблеми.
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1338 пъти
Ох не знам от къде да започна! На кратко да се представя, момче съм на 15 години в и съм в 9 клас. Живея в малък град, но не искам до го назовавам. Също искам да ви предупредя, че ще бъде много дълга историята ми, така че се надявам да сте в настроение за "роман" така да се каже за да ми помогнете с някой друг добър съвет. Твърде много съм срамежлив, а в момента съм си харесал едно момиче от моя клас, но не знам как мога да се сближа с нея. Лошото е, че с нея никого не сме провеждали никакъв разговор, но по-лошото е, че не съм провеждал разговор с мои връстници, което май е по-голям проблем. Чувствам се някак си самотен и без подкрепа от никой дори и от семейството ми. Просто не мога да разговарям с никого. Според мен всичко това е защото нямам общи интереси с никого и като цяло мисля много по-различно от връстниците си. Под интереси, имам предвид музиката, която слушаме, филмите и други такива подобни неща. Също така искам да отбележа, че аз не обичам да пуша, да пия и да ходя по дискотеки и може би за това не мога да се впиша. От всичко това написано с една дума мога да се опиша като прекалено интровертен. Лошото е, че заради тази моя интровертност, моето ежедневие минава по следния начин. Отива на училище, връщам се от там у дома, научавам си и накрая си лягам да спя. Обаче в момента ми е изключително гадно, че заради моята прекалена срамежливост, не мога да говоря с това момиче, а много съм хлътнал по нея. Най- гадното е, че дори не и знам интересите, защото нали ви казах ние не сме говорили помежду си никога, затова дори не знам за какво да говоря с нея. Единствено мога да кажа, че доста свястно момиче и също така мога да твърдя от наблюдението ми върху нея, че е срамежлива, но нейна срамежливост е по-малка от моята. Ще съм ви наистина благодарен ако ми помогнете как да намаля интровертността ми и как да се сближа с "момичето на мечтите ми"

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 933f9cafdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей!
Не се насилвай, но намери начин да се разчупиш малко. След като го знаеш, следващата стъпка е да си признаеш, това ли е което искаш от живота. А след като си отговориш честно, да направиш първата крачка. После вече е по-лесно.
Започни например от връсниците си, започвай малко по малко да се показваш на бял свят, ти все пак съществуваш наравно с тях. Наблюдавай ги за какво си говорят и как подхождат към света и хората и пробвай за себе си. Човек се учи да живее като се научава на себе си. А ти самия нямаш ограничения, сам си поставяш граници, въз основа на определени обстоятелства.
Всичко ти е по силите, повярвай ми. :) Но най-вече повярвай на себе си.
Успех :)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0195a2d35b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сега може и да не те харесват, но след години ще си пример за перфектен мъж точно защото не пушиш и не пиеш. ;)
За срамежливостта- не се притеснявай! Разговаряй с останалите, бъди малко по-отворен и нещата сами ще тръгнат. И те са хора също като теб, не са страшни :). Сигурна съм, че ще го преодолееш. Дори и да не си намериш приятели в клас, със сигурност ще срещнеш светсни хора извън училище или в другите класове. Не се ограничавай до тези 20 човека в класната стая.
За момичето- ако пуши, пие и не учи няма да я впечатлиш, но замисли се- ще бъдеш ли вчепатлен самият ти, след като нямате нищо общо? Нужна ли ти е точно тя? В морето има много риба все пак ;)
Успех :)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fcaddfc66a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Време е да започнеш да препдоляваш тази своя срамежливост. Сега не е проблем, но ако я караш така, когато станеш на 22-23 наистина ще бъде проблем.
Не е задължително да имаш общи интереси с останалите, за да общуваш. Аз също съм по-особена, тъй че те разбирам. Важно е да не се притесняваш и да можеш да говориш за всякакви дреболии. Не е речено че със съучениците си трябва да си кой знае какъв приятел. Общите интереси са вече за приятели. А с останалите може да си говориш за дреболии, да спортуваш... Потърси нещичко общо с момчетата от класа.
А за да се сближиш с това момиче просто трябва да преодолееш твоята срамежливост и да говориш с нея. Няма как да разбереш какви интереси има ако не говорите. Попитай я някои универсални неща от сорта: каква музика слушаш, спортуваш ли, имаш ли хоби... Нещо такова. И не се притеснявай ако нямате общи интереси, пак може да станат нещата ако си допаднете по характер.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 720ea9ff19
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва да си промениш мисленето, жените си падат по самочуствието и това да ги караш те да те гонят. Важи за хорс на 15 и на 50. В Reddit има доста информация, Гугълни r/seduction r/socialskills и почети там. Сега излглеждам песимистичен, но провери и ще видиш защо го казвам. Надявам се да съм помогнал хахаха

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5c01135e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря много за вашите съвети! Ще се опитам да направя това, което ми казахте, но все пак ще ми бъде доста трудно, но сам разбирам, че ще си стоя на същото положение ако нищо не направя по въпроса, така че ще пробвам. И пак благодаря много!

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8bc91e2f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Дори и да започнеш да пушиш и пеш, няма да да се впишеш в средата, която искаш, изпуснала си влака. не съм чел цялата й история, а и не искам. чист и прост отговор от 3 изречения, които видях в коментарите

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker