Момичетата не ме харесват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Момичетата не ме харесват
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1016 пъти
Здравейте. На 15 години съм(момче) от голям град. Имам проблем и той е, че момичетата не ме харесват. До сега никога не съм имал гадже и знам само за едно момиче което със сигурност ме е харесвало, но това беше отдавна. Като цяло мога да видя защо не ме харесват. Като за начало на външен вид не съм нищо кой знае какво. Не мисля, че съм грозен и по принцип са ми казвали, че не съм грозен просто има някои неща които могат да се оправят и ще бъда по-добре. Говоря за пъпки и мазнина по лицето. Не съм дебел изобщо, просто имам малко повече мазнина по лицето и прди няколко дена почнах да тренирам за да я махна, но за толкова кратко време как да има резултат. Пъпките също знам, че мога да ги махна, един приятел ми каза да отида на козметик, но аз не искам хем понеже ме е срам, пък и не знам колко пари ще е(ако ще ходя ще трябва да го плащам с мой пари и за това е малко гадно, понеже нашите няма да ми дадът други пари освен джобните). Също така съм нисък, 165 съм, а всички знаем, че момичетата си падат по високи. Дотук добре нека да кажем, че от 4/10 ще мога да стана 6/10 на външен вид. Другият проблем е това, че не съм супер социален. Имам малко приятели и аз искам да имам малко приятели. До някъде ме е срам да говоря с нови хора. Просто се чувствам много странно да говоря с хора които не познавам толкова добре. Ако някой дойде и почне да говори с мен, аз ще знам, че той иска да общуваме и няма да ме е срам. Може би просто си мисля, че никой не иска да говори с мен и за това почти не говоря с хората. Е кажете ми какво да направя по въпроса? Как като цяло да направя така, че хората и най-вече момичетата да ме харесват? Всичко което се сетите ще ми е от полза.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: fffe1214ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма нищо срамно в това да отидеш на козметик за почистване на лице. Там ходят и много мъже, които не е задължително да са гейове (нищо против тях, просто го казвам). А след като имаш такъв проблем, би следвало родителите ти да проявят разбиране и да ти дадат пари.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2753315c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оправи си външния вид, най вече за твое самочувствие и започни да говориш с хората, и някой да те отреже какво толкова, дръж се мъжкарски, вече ще ставаш мъж. Самочувствието привлича жените/момичетата!!!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f84a3e828c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами хубаво да отидеш на козметик не само заради пъпките ами и ще ти се почисти кожата, но като цяло е нормално да имаш акне все пак си на такава възраст.
Също така заговаряй хората по често, не се срамувай, но не прекалявай ( не ги преследвай и не се натрисай това отблъсква ) и ако се държиш мило пред момичетата и им покажеш колко си добър, забавен и грижовен мисля че няма да имаш проблем. Да не забравяме че момичетата се радваме на внимание и комплименти :)

момиче на 14

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker