Имам нужда от приятели или поне от утеха ;( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам нужда от приятели или поне от утеха ;(
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3820 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 18 години...
Историята ми е следната: Винаги съм чувствала, че никой не ме разбира, винаги всички ме изоставят и не мога да разбера защо.. Явно е в мен проблемът.. Отначало за всички съм срамежливото, сладко и мило момиче ии това ми харесва.. Умна, приветлива, страхотна.. Всички са мили и топли, но до един момент, в който всичка изчезва като на магия... Едни започват да се дразнят с мен, други да странят.. Реших да пиша, защото този проблем ме засегна и в любовта.. Заради момчето, с което сме заедно в момента аз загубих всичките си приятели.. Чувствам се сама, загубих момчетата си приятели, защото ме помислиха за повърхностна, за 'уличница', защото съм си хванала приятел, някои изпитваха симпатии към мен и съответно ме намразиха...

Момичетата-те отдавна се бяха отдръпнали от мен, лично моята тайфа и не разбрах защо.. Излизаха без да ме викат, идведнъж като че ли започнах да ги дразня във всичко, което правя... И ме изоставиха, защото 2 от тях бяха хвърлили око на моя приятел и ме счетоха за предателка.. И всички останали избраха тях, а аз останах отритната.. Казах си, че явно не са истински приятелки и моето момче ме подкрепяше до един определен миг.. Както бях всичко за него, най-съкпото, пазеше ме от коментарите на другите, беше моето ангелче-пазителче, моят най-добър приятел.. Изведнъж отново като на магия от един определен момент започна да се държе като ужасно студено и ето че днес стана като животно.. Държи се ужасно с мен и аз съм страшно наранена.. Чувствам се сама, слаба, страдам и нямам с кого да поговоря, нямам и приятел за утеха.. Наистина имам нужда да поговоря и вече разчитам само на вас :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: db8c38a9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   :(( аз съм като тебе честно и аз искам приятел на 15 години съм момиче остави си имейл ако искаш, мисля че ще има за какво да си говорим.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b9e282e765
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че мога да ти помогна :)

*Syndrome

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9c87d9b027
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако искаш пиши ми на ********(дано модераторите го оставят) Ще се радвам да поговоря с теб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 95b87120e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   хей, здравей :)) знаеш ли, разбирам те много добре :( аз съм момиче на 19 и мился, че можем да се подкрепим със съвети.. винаги е добре да поговориш с някой непознат който има сходни проблеми... пиши ми ако искаш.. ********** (на латиница)...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 452fa45b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Имах такива проблеми и реших, че най - добре е да започна отначало всичко. Зарязах всички. Проимах нови приятели и до днес не мога да се оплача. Когато един човек не те иска не можеш да го накараш на сила независимо дали е приятел или гадже.

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1170e7c500
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей!! Бих могла да те изслушам и да ти помогна! Добър слушател съм ( поне така казват другите ) а и много обичам да помагам! Дано модераторите го оставят за да може ако имаш желание да ме намериш в Скайп - ******** а имаето ифамилията там са Помагам на всеки !

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 75f67095c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   много добре разбирам. аз съм на 31 и съм била като вас. знаете ли защо ни се случва така щото сме чуствителни и си го слагаме на сърце. добри слушатели сме и ни се доверяват много хора и след това се стряскат че знаем много за тях страх ги е това е. с времето като те поучъка живота започваш да си подбираш приятелите и спираш да обръщаш внимание на злобните забележки. малко са хората които си заслужават в наше време точно затова си разочарована и наранена. ако имаш желание може да поговорим това ми е имеила*******както и другите момичета

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ad3b603cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   явно тия хора не са бббили за теб всяко зло за добро ако искаш ме намери в скайп ******

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 508ba6ef4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   до номер 1:******* ми е скайп

До всички:Искам да ви благодаря за подкрепата.. Обикновено дори тук се среща някой, който да те осъди или обиди, но в случая всички се отзовахте и проявихте разбиране, което наистина ми беше нужно.. Благодаря!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 95fbff91ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами ти трябва да си доволна от себе си по-скоро, защото щом "приятелите" ти момчета така са се отдръпнали и са се завъртяли на 180 градуса, то значи са те имали за обект и са те харесвали като жена, а не като приятелка. Момичетата явно също ти завиждат, значи има за какво. А това, че си се събрала от добри намерения с един от многото студени и незначителни мъже изобщо не е твоя вина. Повече ще внимаваш занапред какъв е човекът срещу теб. Ще имаш и приятели, и то истински, обикновено се случва в студентските години :))). Горе главата и късмет!

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 508ba6ef4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Благодаря много, оценявам и коментара на №10, макар че никога не бих погледнала на себе си така, чак да съм доволна, имам скромно мнение за себе си, понякога чак се чудя какво вв мен толкова привлича мъжете, не че се оплаквам, просто не ми е ясно.. Скромна съм, знам си го, това и ми изиграва лоша шега понякога, но това съм аз.. Иначе прав си, ще внимавам с кого дружа..

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: db8c38a9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   от номер 1 авторке намерих те в скайпа ако искаш ме добави

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 581abc40c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Чувстваш празнота в себе си, не можеш да споделиш с никой и никой не споделя с теб. Никакви приятели, никакви родители в продкрепа-нищо. Имаш ли фейсбук или скайп? И аз имам нужда от приятел и този сайт е последната ми капка надежда. Моля те! Нека си попишем малко и да видим дали ще станем поне малко приятелки.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: eeda446d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аз съм горе-долу в същото положение. Сприятелих се с едни страхотни момичета (поне ги мислех за такива)и от начало за тях бях прекрасно момиче което не е за испускане като приятелка... но в момента в който ме опознаха и разбраха, че имам нужда от подкрепа от мили думи и от малко повече внимание (исках повече внимание защото всеки път когато излизах с тях оставах на заден план и се налагаше да седя сама на пейката заблеяна в една точка и много много самотна)те ме изоставиха! Не ми пишат а когато излезем се оплакват, че съм досадна... проблема е, че винаги става така... всеки който ме опознае се отказва от мен... отказва се да поеме отговорността и да бъде истински приятел!!! А аз имах толкова големи надежди за тези момичета, мислих, че за пръв път ще има някой който да е до мен, но явно отново съм грешала. В момента имам една приятелка-Васи, но всеки път щом й разказвам за тези момичета се чувствам като истински егоист и досадник и не мога да я натоварвам с такива неща. За това се обърнах към този сайт и разказах историята си на теб! И ако може след като прочетеш това искам да го истриеш и да не го побликуваш на стената на сайта. Ако имаш някакъв съвет или просто искаш да разкажеш нещо за да ти олекне обърни се към мен с името:Силвия! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker