Как да го направя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да го направя?
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1223 пъти
Здравейте, искам да споделя историята си и да видя други гледни точки освен моята, за да се ориентирам накъде... Става въпрос за това, че съм изгубил себе си. От началото на годината досега непрестанно търся себе си, имам чувството, че имам различни личности. Винаги като говоря с различни хора сякаш им влизам под кожата и не мога да бъда себе си напълно. Имал съм травми от детството и пубертета, но някак си толкова са се трупали, трупали, че чак почнах да ставам студен. Донякъде и нашите са виновни, защото постоянно мислят за мнението на другите, сравняват ме с тях и ми викат: "Виж другите, какво ще кажат те ; Какво ще си помислят ако се облечеш така.. " и други неща от сорта. Впоследствие осъзнах, че един живот се живее и трябва да живея за мен, а не за другите. Проблемът е там, че съм изгубил прекалено много време да живея според други искания, вярвания и ценности. Мисля, че изгубих доста възможности, но сега е времето да си върна това, което ми принадлежи. Искам да си изградя моите принципи и вярвания, но не знам как и откъде да започна. В момента чета книга за намиране на истинската ми идентичност, за да се ориентирам.. Пътя към себе си бил труден - чак сега го разбрах това, истина си е!
Благодарение на мои близки приятели успях донякъде да си изградя самочувствие и принципи, но пак чувствам, че са повлияни от тяхното мислене и не ми дава покой тая мисъл.. Мега объркан съм какво да правя, какво да следвам в живота. Замислям се винаги за пътя, който може да е мой, но после се чудя дали ще бъде правилен, сякаш ме е страх да сбъркам. Чувствам, че съм направил толкова много грешки досега, че вече не искам да греша чак.
Но да ви кажа честно - въпреки всичко, аз съм оптимистично настроен, вярвам че съвсем скоро всичко ще се нареди в моя полза. Живота много взе и дойде времето да си върна взетото.
Дайте някакви съвети и мнения (ако ще давате критика, нека да е градивна! ). Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8f9292cb9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Спокойно! Според мен няма от какво да се срахуваш, тъй като от цял живот страх и притеснение, какво ще кажат другите, си свикнал да се водиш по техния ъкъл и мислене. Доколкото забелязах, ти спомена, че си придобил някакво самочувствие, което е едно добро начало към намирането на себе си. Хубаво е, че си се осъзнал и решил на такова нещо. Лично аз мисля, че с малко повече самочувствие, но не прекалено де, в рамките на нормата, и по-често изразяване на лично мнение, ще се справиш и ще откриеш истинското си Аз. Приятелите ти също ще забележат промяната в теб, и може дори да те послушат за нещо и да последват примера ти. Успех в намирането на твоето Аз!

Момиче на 14г

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: cb62feed37
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Избери си някоя известна личност или герой от филм и следвай него, при мен става същото, ако ми направи впечетление някой приятел започвам да се държа като него и сякаш се виждам като него през моите очи(все едно съм него). Също съм имал травмиращо детство и ниско самочувствие.

Аз нямах силна мъжка роля(отраснах без баща, бях бит всеки ден в даскало и обиждан) и следователно нямаше кого да следвам като пример в живота и да се уча от него и тук става на въпрос за избора на известна личност, запитваш се какво би направил Х в тази ситуаия и така.

Успех, найстина е кофти да нямаш собствена идентичност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker