Притискат ме постоянно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Притискат ме постоянно
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 940 пъти
Аз съм момиче и съм тийнеджърка. Не мога да общувам с хората срамежлива съм и повечето пъти мълча. Доста често са ми казвали, че не говоря, че трябва да говоря повече и сякакви такива неща и аз се чувствам зле защото ме притискат и още повече мълча не обичам да споделям защото когато споделя нещо и другите го използват срещу мен. Има едно момиче x с нея си говорим и аз и споделям много поне така си мислих аз и Х и още един човек y ходихме и по едно време започнаха и двамата да ме нападат с думи и да ми казват, че не общувам, че не говоря и нищо не казвам започнах да се чувствам зле x също сподели, че аз не говоря и не споделям нищо с нея и повечето пъти само тя говори. Също x постоянно се шегува пред групичката и ми се смеят шегува се с всичко което кажа или направя и на мен ми става супер гадно. Преди няколко дни x и още един човек си говорихме и аз реших да изкажа мнението си и x каза на другия човек да не ме слуша и че аз не съм права. Как да говоря като не ми дават шанс. Много често са ми казвали само мълчиш, много си тиха, не говориш, говори повече, кажи нещо, трябва да говориш повече и др. Моля ви за помощ. Моля и редакторите да публикуват.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: cd068778a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спри да контактуваш с тези хора! Те само те нараняват и дърпат по-надолу! Не трябва да ти пука за как ще реагират, ако си тръгнеш, защото може да се опитат да те манипулират, че не си права, за да има на кого да си избиват комплексите. Но това не значи да се изолираш от света - запиши се на някаква извънкласна дейност (спорт, музика, абе каквото те влече). Така освен че ще намериш приятели със сходни интереси, ще ти се вдигне самочувствието и ще имаш смелостта да правиш нещата, които ти харесват, без да обръщаш внимание на хорското мнение. Започни една нова страница от живота си! :)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: dd98988b2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1во, да говориш не означава, да споделяш!
Говори, за неща, който ги вълнуват или вълнуват теб, говори на общи теми, а не лични, покажи смешен клип, който си видяла или случка просто говори неща от земя до космус и нищо толкова лично с теб.
Приемаш много лично нещата, шегували се с това, което си казала ами, аз и мойте приятели постоянно се подиграваме на глупостите си и ни е забавно, да го правим може и, да те имат, за подигравка не е изключено, но като слушам май е малко вероятно.
От това не я слушай, не е права мога, да ти кажа, че въпросното момиче или момче нямам идея просто иска, да е права, интересна и т. н. чисто детска история в, която не си и приятелка предполагам, че е момиче а просто иска внимание върху себе си така, че не си го слагай, а я затапи кажи е хубаво щом ти е по добре, да си права бъди, на мен не ми пука, за мнението на друг ако не съм ти приятна, да се махна и виж как кротката мълчаливка ще и затвори устата, а тя ще е в шок.. другия път и кажи, че като са ти безинтересни темите и няма какво, да кажеш, че не си излязла, да си прави кефа на твой гръб и.
В случай, че виждаш, че просто се подиграват с теб, а ако не го правят говови, за луната, за слънцето - не буквално, а просто, за най различни неща :)
И никога не си слагай мнението на някой друг, отпусни се и това е, не бъди срамежлива, а те ако не са ти приятели - далеч!
По добре 1/2 истински, а не 10 фалшиви :)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: aa82e9a8d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Обгради се с хора, в компанията на които няма да се притесняваш, че ще си себе си.
:)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1a8d80a97c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора. Днеска по-същия начин започнаха аз и още няколко момичета и момичето по-горе в текста започнаха да ме нападат пред един приятел и приятелят ми е на тяхна страна. Те започнаха да казват, че не говоря с тях, че не знаят нищо за мен и др. Стана ми супер кофти. Те дори не са се опитвали да ме опознаят а и н всичкото отгоре аз не съм говорила изобщо, когато те са си говорили аз не съм и казвала мнение. Аз тях ги познавам от 2 години а те казаха, че знаят само името ми и годините ми. Кофти ми е. Не съм сигурна какво да правя?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker