Как да ги събера? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да ги събера?
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1163 пъти
Първо искам да благодаря на модераторите ако одобрят историята ми. Искам да предупредя че ще стане доста дълго. Съжалявам ако има правописни грешки, но това е защото пиша от телефона и клавиатурата ме поправя.
Второ, нека да започна с историята. С най добрата ли приятелка (ще я нарека М) се познаваме от 1 клас, но се сближихме повече някъде към 5ти, като преди това всеки дружеше с различни компании. След 7ми клас решихме да напуснем родния ни град и да идем да учим в по-престижни училища в голям и областен град близо до нашия. (няма да споменавам имена).
Въпреки че сме в различни училища и вече имаме нови приятели това не ни пречи да сме си пак близки и НДПТА. Вече 2ра година сме там и сме много доволни. Лятото излизаме с една обща компания, понякога се връщаме до родния си град, срещаме се със стари приятели, и държа да спомена че компанията ни не е като другите девето класници - не пием, не се друсаме, много малко от нас пушат, винаги сме се подкрепяли и общо взето когато някой има проблем, всички имаме проблем.
В компанията ни има едно момче от различна националност (не е циганин), малко по голям е от другите и като цяло е интелигентно и симпатично момче от добро семейство, бих казала че е много добър приятел и мога за всичко да му разчитам. (него ще нарека М2). За тези 2 години в които са заедно М и М2 изключително много се сближиха, споделят си всичко, постоянно излизат само двамата или се отделят от другите когато сме всички. Пък като се видят някъде не могат да спрат да се прегръщат, не малко пъти М го целува по бузата и то много как да го кажа, страстно. Просто има привличане между тях. Онзи ден М2 ми сподели само на мен, че в действителност е влюбен в нея до полуда. Каза ми, че му е много тежко защото М го приема само като брат. Но аз знам че и той не и е никак безразличен. Веднъж (случайно разбира се, не съм и бъркала в личното пространство) в телефона на М видях че има цяла папка със негови снимки в галерията... Друго което ми прави впечатление е, че тя постоянно иска да говорим за него когато сме само двете. Споменава името му над 10 пъти на ден и говори само хубави неща за него. Много пъти съм я виждала да плаче тайно, и дори и да не ми казва за какво аз осещам че е заради М2. 1-2 пъти съм я питала и то съвсем на сериозно, харесва ли го, а тя категорично отказва, но аз знам че не е така просто е очевидно за всички от компанията ни и мисля че знам причината да не го признава - мисли, че ако родителите и разберат че харесва момче което не е българин ще и забранят да се среща с него понеже те са малко консервативни. Виждам че и двамата се обичат много и страдат защото не могат да бъдат заедно. Искам да им помогна и да се съберат. Моля дайте ми съвети. Наистина няма нищо по болезнено от това да обичаш някой но да не може да бъде твой, аз и съчувствам защото и аз съм го преживяла. Няма значение че той не е българин, важното е че се обичат много. Моля одобрете историята ми, знам че стана много дълго и може да ви отекчи, но не мога да гледам как двама мои приятели страдат. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 05bc468b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всъщност, те може и да се харесват/обичат, но нямат реална пречка пред себе си. Това не е невъзможна любов, вие сте тинейджъри, няма да се жените. Не ги спира закон, разстояние или друго. Не се меси излишно, не прави странни схеми да ги оставиш заедно на ясно място. Те трябва сами да се решат, достатъчно големи са, че да се справят и без намеса. Много е важно, ако те започнат връзка, ти да не си посредник. Вероятно М2 ти е споделил за чувствата си, защото се е надявал, че ще побутнеш М да предприеме действие. Можеш да ѝ кажеш за този разговор с М2, това не е напълно зряла и правилна постъпка, но за вашите години не мисля, че ще бъде проблем. Това трябва да е достатъчно, всяко по-сериозно твое действие е по-възможно да навреди, отколкото да помогне. Можеш да говориш с М и да я съветваш, ако има чувства, да не се страхува, а да действа.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6a1b8d34aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Един съвет, недей да им светиш, не си заслужава. Ако така и не се съберат, за какво иначе е било всичко това.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b26b742347
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е твоя работа да събираш и изваждаш други хора. Те могат и трябва сами да се справят. Гледай себе си, за доброто на всички. На вашата възраст така бушуват хормоните, че утре приятеликата ти ще харесва друг.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c5a011dc0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И какво стана, събраха ли се?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker