Накърнена гордост и самочувствие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Накърнена гордост и самочувствие
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1168 пъти
Реших да поставя историята в Тийнейджърската категория, понеже ме се стори подходяща. Иначе към темата.. Преди 5 дни с двама мои приятеля си седяхме и говорихме, в същото време минават 4-ма наперено-ходещи, 3 От които цигани и ги погледнахме за 1-2 секунди и нищо повече, нито сме ги гледали злобно нито нищо. Разделихме се с моята компания и аз се прибирах и в един момент единият от тях се провикна като ме видя на какъв съм се правел и дали ми се яде бой. Не съм агресивна личност, нито конфликтна, но ми беше дошло над главата от такива и отидох да се разправям с единия в готовност ако стане нещо до ме отвърна.. Канеше ми се 10 минути правеше циркове и изведнъж незабелязвайки двама от групата му се въртяха около мен и единия без да се съм му казал нищо и дори без да го гледам ме удари като хамалин, аз паднах, а другия ме изритаи си тръгнаха. Изгубих муза за всичко, вече съм все с адреналин и скоро ще почна като лудите да се оглеждам на всеки ъгъл. Дори в бъдеще не се виждам как бих отреагирал на подобна ситуация с когото и да било, чувствам се като лайно. Недейте да ми говорите за полиция само, защото нито знам имената на онези греди, нито пък полицаите ще се движат барабар с мен всеки ден. Някакви съвети, как да спра да го мисля и да не се паникьосвам непрекъснато, ако сте имали такива случаи. Моля модеряторите да публикувят това. Съжалявям за дългата история!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3c9d9b27a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да не се беше занимавал! Аз преди така бях шибнал в коляното един мангал и на следващия ден дойде с групичка! Кажи на ваще, от там ще измиите кво да правите!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c21e37e5c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Научил си урок за в бъдеще. Няма значение дали са цигани, просто си се надценил и изхвърлил. Даже съвсем невинно си се разминал, можеше да те блъскат здраво. Друг път не се прави на мъж, а прецени ситуацията. Ако имаш пистолет с тоя акъл може да застреляш единия ей така за да покажеш, че си по-страшен. После ще се чудиш на акъла си.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 697e24b4d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Човече, най-добре не се занимавай с мангали. Скоро по новините даваха как един човек го убили във влака ей такива, защото им направил забележка да не си слагат краката на седалките. Аз лично познавам случай, в който едно момче се сби с циганин, а след 10 минути дойде буквално цялата махала с таксита. Не се захващай.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4a5a90ce42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Сходна ситуация при мен - пак с цигани. Бях на 18. Решили, че ги гледам лошо в магазина. Ами гледах ги малко лошо щото бяха група 5-6 мангала и се правеха на отворени на продавача и ме издразниха, но не им казах абсолютно нищо и нищо не съм им посочил, направил, докоснал. Като си тръгнах от магазина онези ме причакали и ме присрещнаха и ме питаха дали се правя на отворен. Аз културно им обясних, че не се правя на отворен... Така де, единия тръгна да ме удря, аз се дръпнах но онзи все пак ми удари очилата и те паднаха и се счупиха. Аз се разярих и го наритах, онзи падна. Зад мен един по-малък ме хвана през корема и един друг взе да ме бие в гърдите. Аз пак с крака взех да отвръщам. От съседния вход тръгнаха да излизат някакви хора и мангалите се разкараха. Бях супер разярен, когато се прибрах поисках баща ми да ми даде оръжия - точилки, ножове, каквото има. Бях готов да отида да ги пребия всичките... За щастие родителите ми ме успокоиха.

Това го казвам, за да кажа, че много добре знам през какво преминаваш. Аз се справих с проблема като се разкарах от този квартал.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e2158b4aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мога да ви разбера вас мъжете, хем наперени и отворени, пък всъщност страхливци. Вземи почти уроци по-бойни изкуства и се научи как да се
защитаваш без значение кой е виновникът в ситуацията. Не те виждам един ден ако в дискотека започнат да дърпат гаджето ти ти какво ще направиш ?

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0e9a002025
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   от Автора до 7: Бойните изкуства лично за мен са само за залата, в която тренираш, когато се биеш на улицата непланирано много малко хватки, ритници и удари би практикувал/а, в уличния бой си правиш каквото знаеш, а и аз не ходя по дискотеки, така че

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b1301c69a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Викни си хора и ходете да набиете гореспоменатите цигани.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 05139ed4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Търсил си си боя и си го намерил. Другия път като ти се бие да знаеш да не ходиш сам и то с такива приятели, които няма да те изоставят.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4a5a90ce42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   до 7: Доста тъпо мислене. Животът не е като по филмите. Дори и да знаех бойни изкуства (а всъщност съм тренирал джудо година и половина), дори и да можех да пребия 6 човека, пак продължавам да живея в махалата и на следващия ден като минавам по пътя ще ме види някой от тези дето съм пребил и ще извика още 20 човека. Айде мислете малко. Пак казвам - животът не е като по филмите.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 208fd8c546
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Aвтора до номер 10-И как реши, че аз съм си го търсил, като аз дори не съм имал намерение да ходя при тях? Май не прочете историята докрай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker