Ужасният живот, на един тийнейджър. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ужасният живот, на един тийнейджър.
преди: 13 години, 13 дни, прочетена 6360 пъти
Много ми е гадно хора, просто душата ме боли.. Имам нужда просто да споделя това което ми тежи, защото ако не го изкажа някакси, просто ще се побъркам!
Младо момче съм на 22 години, живея във Варненски окръг.

Животът ми е много гаден и трагичен още от самото ми появяване на този жесток и мрачен свят.
Родителите ми са разведени, преди години баща ми (понеже е пълен идиот) и ме пребиваше ей така жестоко и без никаква причина, понеже той е човек който иска, всичко да става както той каже.. има някакви странни разбирания за всичко. И така налагаше насилие над мен, посягаше и на майка ми, всичко беше някакъв ад просто.

След години оставане и прибиране, най-сетне преди 3 години майка ми се реши да го остави и се разведе с него. Но проблемите не спират до тук. През годините докато аз растях бях някакъв много плашлив и затворен, адски депресиран, в училище нямах нито един приятел, момичетата не ме поглеждаха, всеки ме унижаваше и мачкаше, а бях ученолюбиво момче, учех, не бях отличник но получавах сравнително хубави оценки. Та така прибирах се в къщи като пребит, чувствах се премазан, тръшках се като безжизнен на леглото и се питах "защо господи боже аз живея? "

Отделно понеже майка ми има един брат (тоест мой вуйчо), и през всичките тея години той пиянстваше и правеше скандали в къщи.. какво ли не е ставало..
Имам и по малък брат, той израстна особено разлигавен понеже нашите винаги са го величали, никой не питаше аз как съм, а винаги питаха той как е, купуваха му всичко.. Така той израстна едно типично разлигавено хлапе което свикна всичко да му се сервира на готово, и само него всеки да слуша.. Поведението му е на типичен изпаднал човек, само се хили като откачен, постоянно е залепен за майка ми и ръси простотия след простотия.. Така всичко беше някакъв ад (меко казано). Нито в къщи намирах спокойствие нито навън.

Отделно ме мъчеше ужасното чувство на самота.. гледах как другите имат гаджета, имат всичко, а когато аз вървях по улиците всеки ме гледаше странно и всеки се опитваше да ме смачка... Всеки се кефеше от това че ме боли.

От всичките тези изпитания на които животът ме подложи, ми се разби нервната система.. започнах да сънувам кошмари нощем.. започнах да чувствам психическо и физическо изтощение.. и се запъхтявах дори като се движа, и като стоя..

Бях 6-ти клас когато се наложи да ме оперират и от тази операция ми казаха че има вероятност (макар и минимална) никога да не мога да имам деца.. което разбира се ме потресе.

И така до ден днешен животът ми мина ей така в мъка, скръб, болка и самоунищожение.

Между другото, винаги съм бил неконтактен, стеснителен, някак дръпнат от другите, дори не знам какво е да гушнеш момиче и какво изобщо мога да кажа на едно момиче..

Не знам как да общувам с един човек, Мислите скапват една след друга съзнанието ми.

Преди 6 месеца некаде майка ми си хвана друг мъж, окей той е мн добър и ме уважава, както и майка ми, но и покрай него всичко е объркано и не е особено стабилен.
И така общо взето животът ми е някакъв ад..

Постоянно ми се плаче, постоянно ми е лошо и не се чувствам добре. Стоя до ранна утрин на компютъра, лягам си рано сутрин.. после се събуждам и като безжизнен сядам пак пред компа, и започвам поне виртуална утеха да търся. Всичко е толкова жестоко, толкова празно, толкова нереално.. болката и безсилието ме премазват.

Искам само и единствено да намера вярното момиче толкова много го искам. Поне да намера смисълът за който да се хвана за да живея. ДА изпитам и аз това което другите младежи изпитват.. Но знам че май с мечтите ще си остана. Има мн хора които ме мразят, които са си втълпили че са богове едва ли не и винаги когато ме видят ми създават проблеми.. не мога да живея спокойно, нито в нас нито извън нас.

Отделно съм страшно слаб, на 22 години а съм едва 55 килограма...

Вече загубих всякаква надежда да бъда някога щастлив и да изляза от тази яма която ме е затиснала и не ще да ме пусне.. изсмуквайки последните ми сили и душевност, мъката ме убива.

Не мога и работа да си намеря понеже се здухвам тотално, щом попадна сред хора, а и с това безсилие за никъде не съм.

Много ми е тежко, крайно ми е тежко.. че животът ми е толкова ужасен.. че семейството ми е такова идиотско.. че живея в толкова тежки и ужасни времена където всеки гледа да мачка, да насилва, където си човек сред стадо обезумели вълци... не знам изобщо някога ще се намери ли момиче което да обича такъв умиращ и чезнещ индивид като мене. Просто съм жалък знам... може би такъв ще ме наречете сега, да осъзнавам че съм такъв но какво по дяволите да се направи след като не ние хората, си определяме орисията, а, самата съдба на едни дава а на други прекалено много взима. Едни които не заслужават да живеят, точно те си изживяват достойно младините и животът, а други които се молят за мъничко любов и щастие.. за частичка спокойствие, точно те умират невидели нищо друго освен мрак и тъга от този жалък живот.

Е, това съм аз, вечно неразбраният, съсипаният, озлобеният и безкрайно страдащ и умиращ човек.

Този който вече не вижда път пред себе си.. този който иска много малко от живота, но дори това не получава ;(
Тежко братче се живее, много тежко.

Благодаря че отделихте време да го прочетете. Имах нужда да излея това което ми тежи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 12 дни
hash: 45f4736621
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, брат0...

Сякаш си копие на един човек от училище (9-ти клас съм). Казва се Никола. Сякаш чувам него, не, че зная личния му живот, просто сте пълни копиета, съжълявам за което. Човече, едва ли разбираш, но ако искаш да промениш каквото и да е било, хората, света, то ще трябва да започнеш от самия себе си. Нали знаеш, че за всичко си има причина! Щом всички те мразят и те тъпват. Съдейки по твойте думи едва ли не си и (алтсайдер, смотанякът), когото всички мачкат по ред. Не смяташ ли, че се държат рака с теб, защото ти им позволяваш. Бъди малко по-отворен, малко по-отракан, по-различен, не се различавай толкова много от другите, колкото и друго понякога да е това!
По историята мисля, че и гадже не си имал, ако продължаваш така едва ли някога и ще имаш, брат0! Абе промени себе си, а след това и другите. Чел съм в една книга:.. че когато идиотите станат повече от нормалните, то нормалните стават идиоти. Сега не ме разбирай погрешно. Не искам да те обидя, просто се опитвам да ти помогна, защото такива като теб ги има в класа ми, те са 2-ма и няма как да им помогна, за съжъление. Всичко е в теб, трябва да спре да те е*е толкова кой какво мисли. Ако искаш да бъдеш от масата, ще бъдеш!

Хайде всичко най от мен, и... спри да мечтаеш, бъди реалист. Не мисля, че нещо някога ще се промени, ако не ти пука въобще. Не зная какво чакаш, след като няма какво да губиш, действай!

Цеко ;-)

 
  ...
преди: 13 години, 12 дни
hash: 6838d62bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо- съчувствам ти. Знам, че и на вас- момчетата, хич не ви е лесно да свалите някоя. Но грешката ви е, че нямате самочувствие понякога. Знаеш ли колко пъти съм виждала как някой със самочувствие, че ще успее да има някоя- я постига?! Ние, жените, обичаме да се чувстваме желани. Дори и да не харесваме онзи, който ни сваля, чувството ни гъделичка. Така че не вярвам ,ако тръгнеш да правиш комплимент на някоя или да я сваляш, да вземе да те ритне грубо... ;)
А второ- онова за компа го разбирам напълно. Въпреки че не мисля, че съм толкова зле, чувствам , че нещо постоянно ми липсва и... днес осъзнах, че съм станала абсолютно виртуална. Както казваш- лягам при изгрев, спя, ставам и сядам на комп. Абсолютно виртуална... А колко много хора искат да излезат с мен, да се поразходим, да се видим на кафе...

 
  ...
преди: 13 години, 12 дни
hash: 49b4108164
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   пич... ако слушаш еминем ще ти стане ясно че всичко е до психика и той е дребен без баща майка му наркоманка ама случайно да се е предал напротив има пари дете жена няма ама тфа е друг въпрос ако наистина искаш нещо бори се за него стига се оплаква стегни се мъж си не си жена

17*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 12 дни
hash: eb6c410318
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо на 22 години не си тийнейджър, а млад мъж. Защо не работиш, а стоиш до сутринта на компютъра? Как някой отстрани ще ти помогне, ако не се опиташ да вземеш живота си в свои ръце? Не си получил спокойствие и комфорт от близките си, нямаш приятели. И как ще стане като си седиш и се самосъжаляваш? Трябват ти някакви цели, работа и естествено пари. Трябва ти спорт, среда от млади или изобщо хора, с които да контактуваш. Тази среда се намира или където учиш /университет примерно/ или където работиш. Иначе лежейки или взирайки се в екрана на компютъра надали ще постигнеш нещо. Защо не пробваш да си намериш по този начин работа и приятели. С всички "за" и "против" тези сайтове има много случаи на успешни приятелства и дори любовни връзки. С една дума осъзнай, че не си тийнеиджър и е крайно време сам да се опиташ да промениш нещо в живота си!

 
  ...
преди: 13 години, 12 дни
hash: e3de50c647
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не обвинявай родителите проблема е в теб. Никое момиче няма да хареса самосъжаляващ се мъж, който по цял ден лежи и е без пукната пара. Стани след като си от варненско отиди намери си работа по златните-градинар, охрана, сервитьор, каквото и да е. Искаш момиче а то къде да те види да дойде в къщи да те изкара ли? Мъжът ми бяхме на 22 с бебе, ти ревеш като 13 годишен тинейджър мислиш ли, че само ти си бит от баща си всеки четвърти българин е бит. Аз съм жена, баща ми когато бях на 13-14 ми връзваше ръцете и ме провесваше да вися на въжето на кука на тавана в хола, бръснеше ми главата за 15 минути закъснение от вечерният час. Не съм умряла. Не съм ревнала по форуми стегнах се имам приятели, семейство, работа, деца, жилище всичко сами сме си постигнали с мъжа ми. За да срешнеш момичето първо трябва да се стегнеш, после да работиш, после да излизаш чак тогава. Ако не си помогнеш сам и господ не може да ти помогне.

 
  ...


...
преди: 13 години, 12 дни
hash: 00b468bb3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   На 16 се седи по цяла нощ на компа на 22 невиждам кфо правиш там. Намери си работа занимание коли примерно. Вземи се в раце. На 22 една стинка да неси искарал е срамно. Какво се оплакваш и жалваш такова мекотело като тебе само упреци ще получи че, да се земе в раце. Ако седнеме сички да ти обясняваме колко ти е гаден живота и колко си неразбран нищо няма да промениш в себеси.

Таз!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 дни
hash: 83702d986b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приятел, жалък си! Но не заради това което си сега, нито заради родителите си, нито заради живота ти сега. Жалък си, защото се самосъжаляваш! Сега ще ти кажа някои неща, и също ще критикувам*добронамерено)някои коментари. А ти сам си вади изводи и си прави сметка какво да правиш от тук нататък!
Относно коментара от№1. -Приятел той е реалист! Огледай се, нормално е да е тъжно като говори за истината.
Към автора:
Всички сме в батака, запомни го. Не мога да те виня за това, че си в това положение. Като се замисля аз не съм в по-различно.
Аз също съм на 20. Без работа. Сега си стоя у нас, наште ме издуржат, но не пропускат момент в който да не ми го споменат. И когато имат възможност само ми солят на главата и ми четат конско, за това че съм нямал работа, за това че седя на компютъра по цяла нощ и т. н.
И точно като теб единственото нещо, което ми остава за да не откача напълно е компютъра. И вероятно ако не беше той, шях да съм превъртял до сега. Само на него намирам утеха, благодарение на близки мои приятели с които си пиша или на музиката която ме отпуска. И някакви забозени игри, които въртя за да не откача напълно. Така, че ако има човек тук, който може да те разбере, това съм АЗ! С момичетата също не ми върви много. Общо взето и при мен нещата не вървят, уж ги бутаме ама нищо на никъде! Това не значи, че трябва да се самосъжаляваш. Живота е пред теб, човече! Ще си намериш работа. Ще си намериш и приятелка, ама това не може да стане с штракване на пръсти.
Както ти казах, живеем в една забатачена страна.
За това и не сме единствените с тебе на тоя хал. Така, че има много хора които бутат като нас. Не се отчайвай!
Като те слушам си на ръба. Недей така!
Коментар2: Абсолютно правилно. Ето дори жена ти го каза. Жените обичат мъже със самочувствие. Ти си млад, прав корав. Както толкова. Ще си намериш някоя! Дай си време!
Коментар3:-Както ти казват, слушай Еминем. Той не пее чалга за любов и коли и някви смешни неща. Той е човек който е бил на ръба. Сам бял, в гето! Представи си го!? Но никога не се е предал, нали?
Коментар4:-Човека не може да си намери работа поради много причини. Първо, може да няма работа. Аз съм в планинската част на родината ни, и тук работа няма. Туризма умря. Съответно курортното ни градче замря. Тука кораби ли да строим или самолети?
За какво говорите глупости! Не одобрявам компютърни-любовни простоий.
Аз не вярвам в това, защото в интернет 90% от хората лъжат за себе си. Особено по такива сайтове за запознанства. Но това е друга тема. Съвет към теб(автора) излизай повече. Намери си приятели. Не е толкова трудно, ама пред компютъра няма как да стане. Това, че аз също прекарвам денонощието пред компютъра не значи, че в петък вечер не съм излезнал с приятели на по бира. Понякога си кажи заеби и просто ставаш и заебаваш всичко до тук. Забрави за това кое е станало и кое не. За това кое е наред и кое не. Просто го забрави!
Коментар5:И този човек ти го каза! Момичетата няма да ти чукат на вратата. Излез от вас. Потърси си работа. Близо си до Варна. Имаш избор! Обади се на бивши съученици и излезте да се видите! Ето ти алтернативи.
Коментар-6: Брато, това че ти си на 16 седиш на компа, не значи че той като е на 22 не може да седи!
Дадох ти няколко съвета, и споделих с теб част от моя живот. Както вече трябва да си се сетил, и аз съм безработен. Стоя си в къщи, но за сега! Подал съм си документи за работа, опитал съм. Опитй и ти! Спри да се смосъжаляваш и да си въртип на пръста колко си нещастен и колко ти е гаден живота.
Ето ти една филосолфска мисъл, която ме е карала да се замислям, защото аз също съм го преминал това твоето.
"Всички сме в канафката, просто някои гледат към звездите! "! Сам си прави изводите. Ако имаш някакви въпроси, моля заповядай. Мога да ти дам още съвети, или ако искаш да поговориш с някой. Защото съм минал през това, и знам какво е да си сам, отритнат, самотен. Но не се самосъжалявай! Успех и давай по-ведро! Васил.

 
  ...
преди: 13 години, 10 дни
hash: a8c4b083ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравейте на всички! Не знам как да си обясня факта, че повечето коментари тук, за това момче са така елементарни... Не смятам момента за подходящ, тъй, като самия ТОЙ е така безжизнен и отчаяно търси помощ.. Та вие ще го довършите! Не ви ли е хрумвало!? Според написаното от него е живял, като непрекъснато са го притискали. Не само психически също така е малтретиран физически. А на теб мило момче ще ти кажа, че е добре да намериш начина и решението на проблема ти. Примерно да спортуваш или да тичаш в някой близко игрище, около квартала ти. И енергията която трябва да изхабиш, таена в теб да изразходиш, това е един от начините и го прави поне 30минути дневно не е много. Прочетох, че се задъхваш и се чудих дали проблема не е на нервна почва!? Не се прибирай веднага в къщи щом обстановката е обтегната, разходи се без посока и не мисли на къде си се запътил. Абе хич не мисли, ходи ходи и онова което има да излиза от теб, като емоции чувства и спотаен гняв, то ще се случи... Помисли за това първо за да можеш с бистра глава и чист ум, сам да взимаш своите решения. Не се оставяй на нечий чувства и емоции да направляват достойния ти живот. Защото той е дар Божий и от нас и теб зависи да го съхраним!!!

 
  ...
преди: 13 години, 1 ден
hash: 2959dabde9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Значи аз само искам да ти че има нещо като кръг на чувствата. Баща ми ми го е рисувал и според него първо трябва да оправиш себе си. После помисли дали имаш проблеми с най-близките ти хора. А третия кръг на приятелството може да има хора дето не ги харесваш а други да. Като малък и мен са ме биели постоянно и дори са ми чели конско. Без тези кръгове нямаше как да изплувам от положението което се намирах. Дано и при теб подейства. Аз от личен опит знам че това помага да откриеш себе си и твоята пуловинка.
Има момичета който също биха те подкрепили.
Почни да се запознаваш с нови хора и така ще ти олекне.
Можеш дори да почнеш да се занимаваш с творчество.
УСПЕХ!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e7d76e7590
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей:)

Ситуацията наистина изглежда доста кофти, но добре е поне че си го осъзнал, а не си живееш в свой измислен свят. На твое място хората по-скоро биха се затворили, а ти поне осъзнаваш проблема.

Разбира се, че можеш и че ще си намериш момиче, Но за да стане това, трябва първо да влезеш в хармония със себе си, да се почувстваш добре в собствената си кожа!

Започни от външния вид. Иди на диетолог, започни да спортуваш( в началото нещо леко и задължително с треньор/инструктор). Иди да ти направят някаква нова по-модерна прическа, разгледай в нета малко форуми за styling и си избери стил дрехи. Не е задължително гардеробът ти е да марков, поне за вас мъжете е малко по-лесно да изглеждате добре.

А до семейството-ами трагични са, гледай да се спасиш от тях. Замини някъде да учиш ако имаш възможнист. В друг град ще имаш възможност да започнеш отначало. Ако знаеш и какво ти се иска да учиш-още по-добре:). Ако не- една икономика примерно няма да и е излишна, все ще има някаква работа за теб.

И не се затваряй. Знам че това е най-трудната част и че досега си патил много с разни идиоти, но има и свестни хора!

Не се отчайвай! Надявам се всичко да се нареди при теб:)

П. С Гледай филма "The secret".

Катя

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a1350da149
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравей, братле.

На 18 съм и не ми върви особено в житейските среди. Нямам приятелка вече от няколко години, нямам особено много приятели, не съм добре с финансите, но не тва е проблема.
Повервай, че ти си си виновен за тва, както и аз за мене си, защото хората сме огледала. Ти казваш "Никой не ме разбира", следователно погледни себе си и ще видиш, че ти дори не се разбираш. Започни отначало, вместо компютър вземи и прочети някоя книга, слушай музика, записвай мислите си и повервай, че това ще ти помогне доста. И преодолей страха си, защото той те погубва и както със себе си, така и със страха си започни отначало! Не трябва да те е страх, нито от самота, нито от себе си, нито от общество, нито от каквото и да е. И ако не се стегнеш няма как да се промениш!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a27187ec37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Научи се от всичките гадни неща, които живота ти хвърля, и стани по-добър.. повярвай ми, знам повече мъки от колкото е присъщо на един човек, и знам че с оплакване не се стига никаде :) (освен ако не искаш да спечелиш съжалението или каквото и да е на една дама :) Учи се и ще разбереш.

Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4b6b5e1ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Брато така е съгласен съм и така съм и аз разбирам те
много добре, а колкото до промяната на вида прическа
дрехи ти сам си решаваш бъди себе си, не си променяй
вида само заради другите.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 36cf9109cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   На първо място - човек сам подрежда живота си, избира решенията си. За да имаш отношения първо трябва да откриеш себе си, да станеш една завършена личност. Да знаеш кой си и да си готов на развитие, да преодолееш миналото и да започнеш на чисто. Обогатявай се, образовай се! Ето ти и книги, които ще ти помогнат. За собственото ти съсояние- Тайната, а за отношенията с жени и не само- Да се обичаме с отворени очи на Хорхе Букай.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d55e9e9ebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Никой нищо не подрежда сам. На около 13 години започнах да продавам трева на изпаднали боклуци, които ми даваха парите си. Но да не навлизам в подробности... може някой път да драсна една "изповед". Човек трябва да се научи да се справя с трудностите!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c6e3184c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Виш може да съм на 13 но те разбирам напълно. Просто стани от проклетия компютър, не се притеснявай да си сред хора както аз преодолявам ужасната си сценична треска така и ти ще успееш. Намери си работа, бъди оптимист. Ако само се самосъжаляваш естесвено, че нищо няма да постигнеш. Просто вярвай, че ще успееш и хей КОРАЖ!!! Всичко най хубаво

Йоанна :).

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b4d4870f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Винаги има някой , който ще те хареса , но трябва да го намериш . Препоръчвам ти да отидеш на психолог , защото това е нещо като страх от хората , от това , което може да направят . Малко позитивизъм няма да е зле за теб :) D.o.B

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1ccfd8d704
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Аз съм момиче на 16 и имам същия проблем, с майка-наркозависима не знаеш какви неща съм преживявала като малка, че и сега... както и да е, не казвам, че съм се оправила кой знае колко, но няма да е лощо да се занимаваш със спорт. На мен много ми помогна фитнеса-запознаваш се с хора, спортуваш... ако нямаш възможност-пускаш тубата и гледаш клипчета; също ти препоръчвам да откриеш в какво те бива- стихове ли да са, готвене ако искаш дори - и го правиш :) а защо не си потърсиш работа, да си събереш парички и да се изнесеш от вас? Смени местоживеенето, много добре се отразява! Късмет, дано всичко се оправи

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 50a5c1d658
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Момиче 16г

Моят съвет:Опитай се по-голямата част от деня си да прекарваш на навън-на някое тихо и спокойно място, където да се отпуснеш за малко и после като разсееш и разведриш спри да мислиш за лошите неща и се концентрирай върху бъдещето си, ще си помислиш хубаво и все ще се сетиш нещо полезно, което можеш да направиш.
Познавам една приятелка-и тя беше в подобна ситуация-накрая вече се реши да промени нещата-замина да работи в друг град-в началото техните и плащаха наема, но после си стъпи на краката и сега има стабилна работа, колкото да си плаща наема, но започна да учи медицина, запозна се с нови хора-изобщо се откъсна от стария си живот!
Желая ти от все сърце късмет и не забравяй, че не си сам-има и други като теб-както се оправят те, така ще се оправиш и ти! Погледни от друг ъгъл ситуацията!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a67ce677a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Мило момче,
мога само едно да кажа - премини през семинар инсайт.
След него ще си нов човек с ясни цели за себе си и живота си.
Успех
Ина

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c336c69288
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Защо не вземеш да напишеш книга по тази тема? Ще стане страхотна, аз лично бих я прочела. В България има огромен глад за нещо стойностно в, която и сфера да погледнеш. Пробвай. Пиши. Изливай си мъката по поетичен начин. Естествено можешда преувеличиш малко нещата. Можеш да напишеш, че главният герой на края на книгата се самоубива, защото не вижда смисъл в нищо друго и си мисли, че в отвъзното ще намери вечния си покой. А по въпроса с това че не можеш да намериш правилното момиче, сигурна съм, че ще я откриеш! Аз лично смятам, че такива момчета (които нямат никакъв опит с момиче) са много сладки. Напълно убедена съм, че има такива момичета като мен и ти ще намериш такова момиче. Просто не се предавай ;)
Ж. 13

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: db745e8e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Аз мисля, че трябва да отидеш на психолог и да споделиш проблема си и с него. Да ходиш на психолог не е срамно. Той е професионалист, ще те изслуша и ще ти помогне да намериш решение на проблема си.
Късмет!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: cef4fe29c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Първо на първо спри да се самосъжаляваш... така знам не и е лесно и аз бях същия като теб, даже още си нямам гадже но не се предавам живота щеш нещеш си продължава а ти вместо да седиш и да се самосъжаляваш изправи се вече и спри да си мислиш, че си някъв загубеняк. Ти сам си проваляш живота, бе момче на 22 си станал живота е пред тебе... все някой ден момичето ще излезне спокойно. Стани от компа намери си работа, почни на фитнес примерно и не мисли толкова много за проблемите, колкото повече мислиш толкова по-зле става.
И спри и не позволявай на хората да те мачкат и аз бях така всеки ме унижаваше но намерих начин и се издигнах вече имам самочувствие и се защитавам с не позволявам на никой да ме унижава.
Знаеш ли какво.. предлагам ти ЙОГА пълно е с клипчета в ютуб има за всичко..
1. За самочувствие йога, 2. за надебеляване 3. за депресия. 4. за подсилване на психиката.. и още много.
Аз съм на 16 г. и благодарение на йогата излезнах от тази тъмница в която бях толкова много години. Усмихни се и продължи живота е хубав ако сам си го направиш! УСПЕХ!!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: cef4fe29c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Първо на първо спри да се самосъжаляваш... така знам не и е лесно и аз бях същия като теб, даже още си нямам гадже но не се предавам живота щеш нещеш си продължава а ти вместо да седиш и да се самосъжаляваш изправи се вече и спри да си мислиш, че си някъв загубеняк. Ти сам си проваляш живота, бе момче на 22 си станал живота е пред тебе... все някой ден момичето ще излезне спокойно. Стани от компа намери си работа, почни на фитнес примерно и не мисли толкова много за проблемите, колкото повече мислиш толкова по-зле става.
И спри и не позволявай на хората да те мачкат и аз бях така всеки ме унижаваше но намерих начин и се издигнах вече имам самочувствие и се защитавам с не позволявам на никой да ме унижава.
Знаеш ли какво.. предлагам ти ЙОГА пълно е с клипчета в ютуб има за всичко..
1. За самочувствие йога, 2. за надебеляване 3. за депресия. 4. за подсилване на психиката.. и още много.
Аз съм на 16 г. и благодарение на йогата излезнах от тази тъмница в която бях толкова много години. Усмихни се и продължи живота е хубав ако сам си го направиш! УСПЕХ!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 950bd599f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Тази утеха, която търсиш е възможна. Тоест да имаш хубаво гадже. Аз съм момиче и знам какви момчета харесваме ние и като гледам описанието не бих ти станала гадже. И не стой постоянно пред компютъра, намери си хоби. Ако искаш гадже стани бодибилдър така момичетата ще те харесват и ще вдъхваш респект у съучениците си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker