Втория ми баща ме тормози - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Втория ми баща ме тормози
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3141 пъти
Здравейте! В момента плача! Не се разбирам със семейството си! Особено с гадния ми втори баща! Има ме за чистачка! На скоро се разболях-причина за това са испитите след 7клас. Той непрекъснато казваше на майка ми, че не съм болна и нищо ми няма. Докато имах 38 температура той ме караше да шетам. Не издържах болеше ме глава кашлях кихах. Но на някои хора не им пукаше! За всяко нещо което направя за себе си ме изкарват игоитска! Не ми казвайте да говоря с майка защото с нея не се говори. Тя винаги казва че не съм права. Чудя се просто защо живея! Но после се отговарям че някой ден и аз ще си имам семейство и собствена къща! Ще работя и тогава дните ми ще са прекрасни! Но дните ми минават бавно и мъчително. Има и още една мъка която споделям с вас! Ще кажа направо ГРОЗНА СЪМ но не е много зле. Проблема е че съм слаба и имам дълъг нос иначе съм висока но все пак съм грозна! Моля ви само да прочетете историята ми и да ме разберете! Защото не съм разбрана от никого!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 85672e1757
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   чакай малко, успокой се :)) Всеки го е минал това. На твоята възраст никой не е доволен от родителите си. Нормално е да вършиш някаква работа в къщи. Не си мисли, че го правят за да те тормозят :)) Колкото до това, че си "грозна"-това със сигурност за глупави внушения... първото което трябва да направиш, е да се харесваш ти. Второ-приятелите ти няма да те избират по това колко си висока и какъв нос имаш... някой ден, като пораснеш и момчето което ще бъде с теб няма да му пука дори носа ти да е 5 километра :) Не се отчайвай-винаги гледай от положителната страна.. на никой не му е лесно

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b21d7cd994
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ... е, ако откажеш да слугуваш, какво ще стане?? Ще те набие ли? Не вярвам...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 230c7ada9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А къде е истинския ти баща? Жив ли е и виждате ли се? Ако е така говори с него и той трябва да те защити. Нямаш ли баба, дядо, някакви други близки хора? Те да повлияят на майка ти. Няма да давам оценки, но за нея ти трябва да си на първо място. Защо не ти вярва, имате ли някакъв друг повод за конфликти? За съжаление докато не станеш пълнолетна и с възможности да си изкарваш сама пари ще си зависима от тях. Колкото до това, че си грозна - има време да се дооформиш, да понапълнееш. Ти тепърва ще растеш и ще се променяш. Съветът ми е без да влизаш в конфликти да изпълняваш това, което искат, но до някакви граници. А защо на пробваш нещо, което сигурно ще шокира този човек - да проведеш с него разговор. В смисъл, че ти трябва да се включваш в домашната работа, но не да си му слугиня и пр. С кротък и нормален тон да му кажеш примерно, че си го приела с уважение и в момента си обидена и наранена. Може да се стресне.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: d784a3c4bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката към №2 -Да от няколко месеца ме заплашва че ще ме удари! Вече не ми се седи в къщи. Непрекъснато намира нещо за което да се разкрещи. Казвам ви аз имам най-ужасното семейство!

Засега ви благодаря за коментарите!

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 3c9e9d6497
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От авторката към №3-Истинския ми баща не е в България. Идва на 3 години веднъж. Той не знае че майка ми има друг! Те са разведени отдавна. Относно баба и дядо-те не харесват този мъж. Говорили са с майка но винаги това е водило до караници. Тази година завърших 7клас и догодина ще се преместя в друг град. Тогава ще се прибирам само събота и неделя. По-рядко ще се виждаме но вече едва го понасям. Право казано НЕ МОГА ДА ГО ГЛЕДАМ-ДРАЗНИ МЕ.

 
  ...


...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 988d91b290
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Единсвеното нещо което искам да ти кажа е да внимаваш да не те нарани визически. Когато те накара да направиш нещо му кажи че имаш да учиш. Но всъщото време намери момче което да държи на теб и го помоли ж такъв случей да ти помогне. Но го предупреди че може да се нарани.
Познавам един човек който е същия като теб. Но аз му помогнах. Но трябва момче което много държи на теб.
Опитай се да му кажеш че ще говориш с психиатър за пожедение то му. НО КОГАТО МУ ГО КАЖЕШ ВНИМАВАЙ.
ПРЕДИ ТОВА ПОМОЛИ НЯКОЙ КОЙТО Е ГОТОВ ДА ТЕ ЗАЩИТИ ПО ВСЯКЪКЪВ НАЧИН!

Извинете за правописните грешки!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 20 дни
hash: 857e6f0cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здрасти, мило момиче.
Разбирам те напълно.
Знам, че не ти е лесно с такова семейство. Моето също беше ужасно, но с тази разлика, че ме смазваха от бой. Не бива да позволяваш да се стига до там. Аз на твоите години, трябваше да отида да се оплача от тях, но не го направих и това ми нанесе травми за цял живот. Сега ти казвам, или се оплачи в училище. Там би следвало да извикат родителите ти и да говорят с тях. Или в полицията, ако ти посегне. Или направо кажи на баща си, че ако продължава да те тормози ще кажеш в полицията. Запомни той няма право да те малтретира. Няма да им се оставяш, момиче.
Или отиди при баба си и дядо си. Спри да изпълняваш заповедите на този човек. Отстоявай си позицията и помни, че няма право и с пръст да те докосне.
Относно външният вид е нормално в тийнейджърска възраст да не се харесваш. Приеми се такава, каквато си и се харесвай. Хората трябва да те харесват, заради самата теб. А и забележи хубавите си черти-например очи, устни, височина, коса и подчертавай тях.
А това, че си слаба е поправимо. Яж повечко да напълнееш. А носът-с подходяща прическа може да се умекотят острите черти. Като се придаде обем в предната част на косата, оптически прави носа да изглежда по-малък.
И както каза някой по-горе-приятелите няма да те избират по големината на носа.

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: c65bf4e612
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   До номер 7. И да се оплаква насам натам според мене резултат никакъв няма да получи. Даже ще влоши положението.

 
  ...
преди: 13 години, 16 дни
hash: ef21250d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Много ви благодаря за коментарите! Но аз не съм такава! Не мога да кажа на никога защото мисля че нещата наистина ще се влошът. Но от друга страна не мога повече да търпя това. Непрекъснати обиди. Честно ви казвам имат ме за парцал. Търсят ме само когато има за миене и за шетане!!!
От авторката

 
  ... горе^
преди: 13 години, 16 дни
hash: a1c64edd5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами... отиди да живееш при баба си и дядо си... сигурна съм, че ще те разберат.. нали не го харесват този твой втори баща..?? а и вече е лято.. ваканция.. Защо не пробваш? Страх ли те е? Недей просто им се обади и това е!!! Или те живеят с вас?? Кажи ми, за да зн какво да те посъветвам.. :))
Мимс ;*

 
  ...

...
преди: 13 години, 15 дни
hash: 3525799f99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Те живеят отделно. Опитвала съм да си тръгна но майка ми не ме пуска.
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА КОМЕНТАРИТЕ
от авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker