Зарязаха ме, нямам и работа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Зарязаха ме, нямам и работа
преди: 13 години, 16 дни, прочетена 2815 пъти
Здравейте :)) Реших да пиша тук, защото не знам на кого да споделя. Нямам кой знае колко приятели и се надявам поне тук да ми даде някой съвет... Преди няколко дни се разделих с приятеля ми и малко или много ми липсва.. Естествено ме подлъга едно хубаво с думи, спа с мен и айде.. За щастие не се привързах и не ме боли, но ми липсва.. в същото време не спирам да мисля за момчето с което бях преди този бившия.. Дълга, гореща връзка, изпълнена с много хубави и много лоши моменти.. но той е човека който ме караше да изтръпвам щом го видя, щом чуя името му.. за съжаление връзката ни приключи много болезнено за мен.. депресии, ревове.. ;х Стъпах си на краката, но си го обичам още ;( и то много.. той си има приятелка и това просто ме убива..

Другия проблем... не мога да си намеря работа.. от малък град съм и където чуят, че съм студентка и ме отсвирват... аз имам нужда от работа само лятото, защото имам много свободно време и искам да си помогна с парите... но уви... и това няма да стане..

Та накрадко това е моята история и основните неща които ме мъчат... благодаря на всички които я прочетоха :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 16 дни
hash: 3427c16c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Стани сервитьорка.

 
  ...
преди: 13 години, 16 дни
hash: f4f99febc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Времето лекува раните на сърцето. То прави така, че спомените да не се забравят, а просто се оставят в някой ъгъл да прашасат и да не болят.
Ако ти трябва работа за лятото, може да пробваш на морето.

 
  ...
преди: 13 години, 16 дни
hash: fe5662d464
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Иди си при вашите.... гаджето ли те гледа до сега?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 16 дни
hash: 25acdb38bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо трябва да работиш в града, откъдето си? Пробвай по морето - знам, че търсят рецепционистки /добре е един-два езика говоримо да знаеш/, камериерки, сервитьорки, продавачки, в закусвални, ресторанти и пр. Колкото до гаджетата - ами преценявай ги предварително по-добре. Не ги гони и сваляй ти, а нека да е обратното и се впускай в сериозна връзка, ако си струва.

 
  ...
преди: 13 години, 15 дни
hash: 8d26374753
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей! Браво за това, че търсиш начин тези мисли да излезнат от главата ти и да намериш решение, а не да седиш в ъгъла мислейки си, че всичко ще се нареди от самосебе си.
Сега относно проблема ти. Аз също съм от малък град. Безработен, чудя се на къде да хвана. В днешно време на всички ни е тежко. Но не съм тук за да споделям мойте проблеми.
Нормално е да ти липсва приятелят ти. Това е човекът с който до скоро сте делили една лъжица (образно казано).
Вероятно ще си спомняш дълго за момчето преди този с който си се разделила сега. Както по хубаво от страстна и истинска връзка. Щом веднъж човек го е изпитал, знае и може да разбере какво значи това. От части те разбирам за това и смея да ти дам някаквъ напътствия (не точно съвети).
Щом си успяла да си стъпиш на краката един път, значи си достатъчно силна да продължиш напред.
Тук ще ти дам един съвет, който съм научил по трудния начин и който съм изпитал на себе си.
В живота си човек среща разни хора. Понякога някои от тези хора ни стават близки, дори много близки. Намираме хора които ни разбират, които страдат с нас, които плачат с нас и които се смеят с нас. Само който е срещал такъв човек, знае за какво говоря. За съжаление поради стечение на обстоятелствата или поради това, че живота е кратък, е ясно ще идва време в което се разделяме с тях. Това е неизбежно. А и всеки който намери такъв човек, преди да го приеме при себе си, си дава сметката, че един ден ще се наложи и да се раздели с него. Накрая обаче остават хубавите и не чак толкова хубавите спомени прекарани с него. Въпросът е че няма как идват и такива моменти в които трябва да се разделим с хората които обичаме.
Сигурен съм, че ще се справиш с това. От поста ти личи че си силно момиче. Вярвай в себе си. И с подкрепата на родителите и приятелите си ще се справиш. Същото се отнася и за работата. Още един мой съвет (от личния опит) остави миналите неща в миналото. Продължавай напред и се усмихвай, защото живота е кратък. Надявам се да съм ти помогнал поне малко. Отделих доста време за това. Успех, ако имаш някакви въпроси, заповядай. :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 15 дни
hash: bc2015d5e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   авторката -благодаря много на 2, 4 и най-много на 5 :)) -Благодаря, че отделихте време и ми дадохте съвет ;) 1-то хубаво ще стана сервитьорка, но проблема е, че няма къде... на море не мога да отида тази година, защото имам изпити.. ;)) 3-никога не ме е издържал мъж, и никога няма да позволя да стане това... без пари ще стоя, но няма да бъда зависима от някой, освен от родителите ми, които са единствените хора които няма да ме изоставят

 
  ... горе^
преди: 13 години, 15 дни
hash: db53fafcb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   мила, най-късно, когато се омъжеш и си в майчинство, ще си зависима от мъж. Затова ги има и мъжете - ние раждаме и гледаме децата им, а те пък се грижат за нас, не им отнемай това удоволствие - така не се чувстват мъже.
Иначе, сега не разбирам - имаш изпити, искаш да работиш? какво от двете?
Съветвам те, след като минат изпитите ти да отидеш на морето и да се пробваш. Друга алтернатива са бригадите, но има и доста недоволни.
От морето аз лично не познавам недоволни, има хора, които не са докарвали пари, но пък много добри спомени...
Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker