Приятелят ми се срамува :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятелят ми се срамува :(
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1488 пъти
Здравейте мили хорица, пише ви една млада дама на 16. Ще започна директно като кажа, че става дума за интимния ми живот, така че всеки, който е butthurt и още си живее в соца, моля просто да скипне историята или просто да не лее морал в коментарите, мерси!
Имам приятел, който е на 17. Страхотно момче, връзката ни е чудесна, имаме си много доверие. Започнахме да го правим някъде на 4 месец от връзката ни, като на мен той ми беше първия, аз на него мисля че не, не сме го говорели, но по моите бегли преценки имаше някакъв опит, така, че може би го е правил преди, все тая. За протокола искам да спомена, че първият ми път беше повече от приятен и всички други пъти съм си прекарвала чудесно, абе кефим си се.
Та, проблемът е там че мисля, че той се притеснява от размера си, хаха. Както и да се заиграваме, каквото и да правим, той никога не ми дава да го докосвам там, винаги се крие, когато се гушкаме след секс бърза да се облече и това, за което ми става най-гадно е, че когато го правим без кондом, той не свършва, защото, според мен, го е срам да си го извади. Никога не съм го задоволявала орално, въпреки че имам желание, защото съм се пробвала преди, а и да не съм толкова добра все някога трябва да се науча, но не мисля, че е заради това. Веднъж се заиграхме и аз му правех разни неща през панталоните и просто беше явно, че на него му хареса. Реших, че най-сетне ще ми "даде" един вид, но в момента в който си сложих ръката там долу, под панталоните, сякаш се притесни и ми я изкара тактично и започна той да ме закача. И да, като цяло всякакви такива неща, тъпо ми става вече, защото колкото и да му е малък, мамка му, аз няма да му се подиграя или да го зарежа, та аз го обичам. А и не мога да се оплача, определено не му е голям, но на мен ми е предостатъчен.
И сега... това, което искам като съвет е как да постъпя? Искам и на него да му е яко, а и на мен, защото колкото по-уверен е той, толкова ще бъда и аз. Например, аз също не съм много на ти с тялото си, и то не с една определена част, ами цялата се мразя, но пред него не ме е срам, понеже знам, че той си ме харесва и това ми е напълно достатъчно. По принцип сме заедно вече година, но не сме си супер близки. В смисъл такъв че, и двамата супер много държим на приятелите си и не сме 24/7 заедно, но си споделяме, той не чак толкова много, но пред мен е най-откровен.
Абе имаме си супер отношения, просто като става въпрос за някакви такива теми, предпочитаме да си говорим по-скоро закачливо, освен ако не става въпрос за някакъв проблем, който е притеснителен. И тук е момента да кажете колко сме незрели :Д и как не сме готови за нищо и сме деца, но тук съм и аз да кажа, че в този живот сме да се учим и никой не се е родил зрял ;). Така, че.. споделете мнението си, ще се радвам да видя някой и друг съвет.. Всичко дето искам е миличкото ми бебе да си се кефи на максимум и да не се притеснява от най-близкия му човек... :(
Благодаря ви :*

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 437001a828
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аха, определено годините ви личат. Стана ми едно носталгично и едновременно забавно. Питай го директно. Това е някакъв проблем, трябва да знаеш причината и да го решите заедно. Не е голяма работа, нищо особено, но е хубаво да му кажеш всички тези неща, които изписа и да му вдъхнеш малко увереност.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f5041dea71
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   При нас е малко подобно. И двамата сме на 17 и не ми дава да го гледам. Пипам го и какво ли не, но погледна ли го се мръщи. Никак не му е малък, даже обратното боли ме, когато е в мен, ноо не ми дава. Той мен ме гледа и какво ли не, а аз като искам да го погледна се смущава.
Дава ми да му правя орална, даже вчера превъртя тотално.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8261a66163
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Просто е комплексар с ниско самочувствие,това е всичко.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 61f12cf9b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За да го накараш да ти повярва, че наистина го харесваш, можеш съвсем деликатно да му правиш комплименти. Примерно да му кажеш, че тази част от тялото му е правена точно като за теб и много го харесваш; но не прекалявай с комплиментите, защото ще си помисли, че си фалшива. Трябва да е спонтанно. Или примерно да му кажеш, че е идеален и много твърд и някакви такива. Кажи му, че виждаш, че се притеснява, но не виждаш защо, защото ти е много хубаво с него и го харесваш точно такъв, какъвто е. И разни неща от този род. Това няма да му го казваш наведнъж, а ей така, от време на време, и пак ти казвам, гледай да е спонтанно. Ако и това не помогне, ти предлагам да пробваш да му опишеш какво ще му направиш орално, шепнейки на ушенце и после да преминеш към действия, като му подхвърлиш, че за теб е съвършен. И като го казваш, го гледай в очите, за да ти повярва.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8a2e928894
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Накарай го да ти върже очите и после му духай ;)

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6474123f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не го насилвай, просто всеки пък като правите секс му казвай, че е супер, че се справя страхотно и т. н. С времето и сам ще започне да вярва, че макар и да му е малък, явно е достатъчен да те побърка и ще спре да се притеснява толкова. Просто човекът явно го е срам от нещо и трябва да си много тактична и търпелива докато се отпусне дотолкова, че да спре да се притеснява.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker