Привлечен от възрастни жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Привлечен от възрастни жени
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1805 пъти
Здравейте, знам, че тази песен е изпята, но идках да споделя моята история.
Харесвам възрастни жени. Една черта от себе си, с която не се гордея, но не мога и да надвия.
Започнах да гледам порно на 13 годишна възраст и още тогава забелязах че предпочитам зрелите жени. Мислех, че през пубертета ще спре тази мания, излизах с много момищета на около моята възраст, но склонността ми си остана! Сега съм на 18 и имам преподавателка, която виждам всеки ден.. с нея сме приятели, защото аз уча доста и се интересувам от предмета и(още от малък), а тя забелязва, че имам цели и идеали.. Разбира се, не бих могъл да си позволя да и намекна нещо някога - тя има съпруг и дъщеря, добри хора са, а аз съм просто един дванадесетокласник.
Мога ли по някакъв начин да потисна своите чувства? Ако трябва да съм честен, една сериозна връзка с 30-40 годишна жена би било страхотно за мен, но знам, че хората ще говорят, никой няма да е съгласен, пък и да си признаем - коя жена със самоуважение би се хванала с 18-годишен? Предполагам, че най-близкото до което мога да стигна(дори и за това не съм сигурен) е да правя любов с някоя жена с 10 години по-възрастна от мен.. съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 867644adc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Недей се насочва предварително и умишлено към някаква определена група, не е правилно. Отвсякъде може да дойде любовта, която ще те научи на това-онова в било кой аспект.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c185e1f01a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо трябва да подтисваш чувствата си? Напротив, разкрий ги... деликатно, рискувай, никога не знаеш кога какво ще спечелиш.

М25 ;)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ccdbe2ab98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Доста мъже минават през този етап, даже някои си остават на него. За справка френския президент. :)) Не мисля, че е чак толкова притеснително, стига и двамата да сте над 18 и дамата да не е обвързана. Мой роднина имаше 15-годишна връзка с жена почти 20 години по-възрастна от него. Е, накрая се разделиха и сега е с жена около неговата възраст, но мисълта ми е, че не си нито първият, нито последният привлечен от кака. Истината е, че просто търсиш жена с опит, жена която освен добра любовница да ти е и съветник и подкрепа. А и не знам в какво семейство си отраснал, но имам чувството, че ти е липсвало майчиното присъствие. Не твърдя, че вашите са разведени, но най-вероятно майка ти е работила много и сега търсиш жена, която да ти е нещо като майка или по-голяма сестра. Така, че не се тревожи и потърси такава жена. Нямаш представа колко жени на 30-40 биха се навили на такава връзка, стига разбира се, да не са обвързани. Защото за всеки човек, без значение мъж или жена, си е галещо егото преживяване да спечели любовта на някой доста по-млад от тях. Тъй де, след като е пълно с чичковци на 50-60, които имат връзки с жени на 20, защо да няма 40 годишни жени, които са с мъже и момчета на доста по-малко години от тях? В 21 век сме все пак. А и впрочем това не е от днес. Разправяли са ми, че в някои села нарочно женели съвсем млади момчета, примерно на 16, за жени на 25-30, защото се предполагало, че тя вече е достатъчно опитна и знае как да върти домакинството, без да е прекалено стара за деца, а в същото време той е млад и силен и има енергия да работи много на полето. Така, че нищо ново!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0ac6def4fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си единствен с тези мераци. Аз съм на 39 и като видя жена над 45 до 60 г. веднага започвам да фантазирам, как ще изглежда в ръцете ми без дрехи и какво мога да и направя /сексуално/. Бил съм и с по малки. Бил съм и с такива на моите години. Имал съм и кака с 13 години по голяма от мен. Аз бях на 33 а тя на 46. Не искам да те насърчавам да гледаш само какички, обаче такова изживяване с такава жена не съм имал! Радваше се на 21 сантима като не виждала. Аз също не бях виждал толкова изящи форми на половата и система. Продължихме около година, но аз исках страшно много мое дете. А въпросната кака вече нямаше цикъл. Дори и да можеше да има дете, на абитюрентския му бал, тя щеше да е на 65. Един съвет от мен. Не се меси там където не ти е мястото. Т. е. при женени каки. Има такива свободни. Грозни, красиви няма значение. Важното е да са свободни. А ако намериш подобна кака, ти гарантирам, че ще изживееш нещо страхотно. Не само от тялото и способностите и в секса а най вече заради психическата ти нагласа. Остави учителката си. Нного ученици въздишат по учителките си. Аз също откачах като имахме при моя любима учителка. До момента в който не ме накара да остана след часа и ме попита дали съм бил щастлив след като съм и разгледал прашките между срамните и устни. Много кофти се оочувствах и съучениците ми се хилеха зад гърба ми. Не се стигна до директора или до родителите. Срамът беше достатъчен да не повторя. В момента живея с жена с 5 месеца по голяма от мен и тя се опитва да диктува правила. Смята че е оо голяма от мен и аз все още не съм пораснал за да мисля.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker