Как да се справя с живота ми .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да се справя с живота ми ..
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1417 пъти
Ще разкажа за живота си!
Моя живот е голяма каша с проблеми. Имам приятел който много обичам наистина, но много е потаен и винаги ме лъже караме се сдобряваме се ходим по други и като цяло голяма каша.. изпадам в депресия и в изблици на нерви постоянно когато той направи поредната си грешка и сякаш не му пука че го прави и как ще се почувствам. Просто извинява се или обвинява мен и аз се извинявам.. до следващия ден който пак ще направи някоя простотия която аз ще страдам ще плача ще викам и ще изпадам в изтерия буквално.. въртя се в тоя омагьосън кръг вече 2 години и все не мога да се изкарам от него.. аз сама се бутам. Не съм толкова силна да го преживея и проблема е че си мисля че ние ТРЯБВА и ЩЕ сме до края заедно макар че той не полага усилия и ме е натиквал за толкова мой грешки който и аз съм правила и после съм съжалявала толкова много.

Аз нямам приятели, само в училище, наще няма да ме разберат на тях не им пука искат само тва което кажат да става и аз да нямам думата.. Взимат ми постоянно парите не мога един цент да събера от тях. И когато си ги искам ми се сърдят и ми казват че ще ги дадат обаче няма да получа повече пари от тях.. по точно майка ми татко само ми взима парите.. Разбирам че имат проблеми но им помогнах достатъчно. Вземах книжка преди 5 месеца цяло лято работех по 15 часа за кола и накрая ми взеха парите.. а брат ми получи това което искаше разбира се. Просто меен не ме зачитат. Но сега като почна работа няма да им дам цент казах им го да си знаят и веднага почнаха да ме обиждат.. не са благодарни после.. Мислят че аз съм тъпа и няма да си искам парите. И те са ужасни хора нямам търпение да се махна от тук. А приятелите ми в училище няма да ме разберат не са пораснали.. нямат плесница от живота!

Като цяло горе долу тва е.. по цял ден съм самичка.. и да искам да изляза не мога защото нямам пари понякога ходя със сандвичи на дск.. а приятелите ми имат разбира се защото роделите им се грижат за тях! Нищо не мога да направя като цяло.. ако оставя приятеля ми съвсем ще остана сама а от това ме е страх най-много! Но наистина ще се опитам да го преодолея! Ще постигна мечтата си! Ще събера пари ще си купя хубава кола с нея идват и приятелите разбира се.. поне да имам с кой да излизам и да не го търся тоя тъпак. Ако имате някакви идеи какво трябва да направя с живота си споделяйте!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3a11b129bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На първо място не превръщай колата във фикс идея. Аз примерно винаги мечтаех за собствен автомобил, живеех с тази мисъл. Почнах работа, сравнително бързо събрах пари и купих "мечтаната играчка". Сега разбирам, че това е било само за чесане на егото и задоволяване на безумното ми желание. Имам кола, но няма кого да возя в нея. Взимам сравнително добри пари, няма с мого да ги харча. Имам скъп телефон, няма с кого да говоря по него, глупава, гадна, прокажена непотребна вещ. Надявам се с нещо да съм ти помогнал.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4550e079ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти! Аз съм момче на 25 г. Моят живот също беше много проблемен до преди 3-4 години. Бях стигнал до момент, в който наистина съм чел теми в интернет на хора, които така и не са успяли да излезнат от кашата, в която се бях забъркал. До последно имах вяра и се борех и в момента съм на етап, в който съм разрешил около 70% от проблемите си. Единственото нещо, което ме държеше бе следното, което постоянно си повтарях: "Не, не мога да загубя битката. Не мога да си го позволя. Ще направя всичко по почтен начин, но ще успея, защото няма по-добър от мен в това". И резултатът определено е грандиозен. Така че, момиче, не се предавай пред никого и пред нищо, стискай зъби и се бори на макс! Докато си жива и здрава, няма какво да те спре! Завърши училище, запиши университет, намери си свестни приятели и почни работа. Лека-полека всичко ще се нареди :) Така е живота, просто понякога при някои хора нещата стават по-трудно, въпросът е да не се предават ;) Намери цел в живота си, нещо голямо, което сега ти се струва невъзможно да постигнеш и направи всичко, за да го направиш!! Колкото до приятеля ти - съвет не мога да дам, тъй като не ви познавам, но най-вероятно няма да се получат нещата, но ако това стане - със сигурност ще си намериш някой по добър!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 40e19381d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти щом за сандвичи мислиш, за каква хубава кола си тръгнала да говориш? Един ремонт за 500лв като ти излезе и ще трябва да се бесиш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 506daaa76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не си купувай кола защото разходите ще те приключат, а и ще имаш някви други фалшиви познати. Остани сама и открий твойте интереси и търси други подобни хора като теб

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a247be3a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ще ти кажа какво е каша:
Съкратена си от работа, имаш голям кредит, сина ти е блъснал старата ви кола и отива на скраб, а сина го съдят.
Дъщеря ти излиза с пропаднал охрана в Казино и не ти говори защото се опитваш да я отдръпнеш от него защото й влияе зле.
Родителите ти звънят от малко градче и настояват да отидеш да ги видиш, защото единия е болен а другия иска да му помогнеш да свалиш пердетата за да ги опере
Мъжа ти пак се хрибирй пиян и нервно тряска вратите и крещи. Снощи те удари и окото ти е синьо-това че не работиш си имй и хубава страна.
Приятелите ти не ти се обаждат защото с теб не могат да разпуснат, а се напрягат с проблемите ти.
На вратата се звъни и тъй като са решили да правят генерален ремонт на асансьора, събират по 300 лв. от апартамент. Може и на 3 пъти по 100, а ти нямаш излишни 20...

Айде сега сядай да учиш за да не спретнеш каша като тази а не лигави тийн проблемчета

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 20c886e8ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хора, не правете деца като не можете да се погрижите за тях. Не знам колко жалък и нагъл трябва да е човек да вземе пари от децата си на които им се налага да работят докато са на училище точно защото тези родители са достатъчно некадърни да не могат да се погрижат за тях.
Когато бях малък семейството ми никога не е имало пари, постоянно имаше скандали общо взето не съм имал розово детство, родителите на почти всичките ми приятели им купуваха телефоните компютрите, колите, а аз за първи път почнах работа на 15 и съм си купувал всички тези работи, но родителите ми никога не са си и помисляли да ми взимат парите дори когато можеха винаги са ми помагали.
Когато не можете да помогнете на децата си поне не ги дърпайте назад.
Щом за кола говориш значи завършваш скоро, а завършиш ли всичко си е в твоите ръце. Работи, учи, бъди активна и нещата ще се случат. Поставяш си цели и ги преследваш. Нещата не са сложни, просто хората са мързеливи. И му набий шута на този твоя приятел. Хора които не те уважават не са ти необходими.
Успех момиче!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6438efb6dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Интересно е как в началото пишеш как обичаш приятеля си наистина, а накрая завършваш с "ще си купя кола, за да имам приятели и да не трябва да завися от този тъпак".

Явно ти самата не си наясно пред себе си какво цениш в живота и какви са ти целите.

По отношение на колата и приятелите много грешиш, защото дори да се намерят някакви гамени, които да искат да ги возиш до дискотеката, то ще е само заради колата ти, а не заради теб самата.

Щом имаш навършени 18 години родителите ти нямат право да се разпореждат с теб и парите ти вече, ти си си отделен човек с индивидуални права пред държавата. Родителите ти обаче вече имат право да те изритат от дома им, разбира се, ако се стигне до там.

Моят съвет е да учиш нещо и то далеч от вашите. Ако нямаш пари - работи 1 година и живей на квартира, събирай. Аз така направих. Работих 1 година и събрах пари за да уча в университет. По време на самото следване живеех на общежитие, което е много евтино (беше 30лв/месец по мое време, сега май е към 50-60лв). Създават се много приятелства и познанства, ако това ти е целта.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 146795561b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо, ще си намериш много по-истински приятели, ако отидеш в университет да учиш нещо което ти е интересно и да си заобиколена от хора, които споделят твоите интереси. Тея, които ще дойдат с колата, ще те ползват на личен шофьор и за убиване на времето. Като можеш, работи, събирай пари да влезеш в свестен университет и да получиш нормално образование за да имаш после шансове за хубава работа. Подреди си приоритетите и гледай кое важно. Със сигурност, колата не е сред тези неща в твоята ситуация.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker