Проблеми с момче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблеми с момче
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1131 пъти
Здравейте, първо ще помоля да не ме критикувате в коментарите, наистина ще съм много благодарна ако ми дадете съвет, а не съдите:)
Аз съм момиче на 13 години. В началото на лятото излизах с една компания за кратко, след това спрях да излизам с тях и излизах с други. В края на лятото обаче отново се събрахме със същитата компания, но забелязах че в нея има нови членове, един от тях момче на 21 години. Още първия път когато ме видя започна да се закача с мен и вечерта даже ми изпрати покана във Facebook. На следващия ден ми писа и така започнахме да си пишем. Той постоянно ми правеше намеци и навън се закачаше с мен. Бях сигурна, че ме харесва. В последствие аз също започнах да го харесвам. Така измина месец през който с това момче се сближихме доста. Един ден заговори за изоставена сграда, близо до нас. Предложи да отидем с още едно момиче, но то не се съгласи и отидохме двамата. Така отидохме и просто си говорехме, не правихме нищо нередно, докато един от пътите аз го прегърнах, той започна да ме целува по бузата и стигна до устните. И от там нататък ходехме на тази сграда, за да се целуваме и прегръщаме. Няма да крия беше ми безкрайно приятно, въпреки че не бяхме гаджета. Времето стана студено и така нашата компания спря да излиза, с което и той спря да ми пише. Не се бяхме виждали или писали от две седмици, но аз му писах онзи ден вечерта. Преди да си легне той каза, че ще ми пише на следващия ден, което така и не последва. Мисля да се откажа от него, защото явно той вече не ме харесва и няма смисъл да се боря за него. Моля, изразете вашето мнение какво да направя, като се има предвид, че лятото отново ще се съберем. Знам, че съм 7 клас и ми предстои НВО, върху което трябва да бъда максимално съсредоточена, но наистина имам нужда от вашите съвети. Съжалявам, ако някъде има правописни или пунктуационни грешки. Благодаря за прочита! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4714e9d506
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   '' Той постоянно ми правеше намеци и навън се закачаше с мен. Бях сигурна, че ме харесва. В последствие аз също започнах да го харесвам. ''
.
Той е на 21, ти на 13. ХАХАХ Това да не е голямата любов на живота ти? АХХАХАХАХ, вземи се пиши домашните, не се занимавай с глупости. Спри да се правиш на тъпа и недоразбрала, ясно ти е какво ще стане.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a1a00ec4f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Забрави да споменеш, че носиш вече и сутиен и по прилепнали дрехи. Това момче освен да те излъже да спиш с него нищо друго няма да направи. Спри да ходиш с такива компании. Още ти е рано. Дете си. Не се обиждай но това са ти първите трепети. Цял живот ще си лягаш с мъже и ще водиш полов живот. Не бързай. От тези ваши срещи може и лоша репутация да си докараш, не дай си боже и дете.. Бъди гордоста на родителите си а не кварталната метреса.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ae641bb164
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не се занимавай! Едно, че е много по-голям от теб, второ, че от километър си личи, че намеренията му не са сериозно. Най-вероятно просто е искал да спи с теб и когато не му се е получило е решил да си потърси друга "жертва". Ако истински те обичаше мислиш ли, че времето щеше да го спре да ти пише?! Това с времето е най-най-тъпото оправдание! Съсредоточи се върху училището, защото тази година ти е наистина важна, а после в гимназията колко още приятели ще имаш...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: be388e6f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има няколко варианта. Може да си е намерил друго момиче или пък просто да му е писнало да се занимава с теб. Малко вероятно, но все пак възможно е и да се е замислил, че да си на 21 и да ходиш с 13 годишна е доста жалко и неморално и да иска да се отдалечи. Съмнява ме да е третото, но кой знае. В крайна сметка дори и все още да иска да има нещо с теб, не мисля, че трябва да сте заедно. Защо? предполагам се питаш. Просто не е редно. Ако толкова искаш гадже си хвани някой на твоята възраст или поне с максимум 1-2 години разлика. Много момичета на твоята възраст си мислят, че те вече са зрели, а момчетата които са им връстници, още не знаят какво искат. Обаче повярвай ми, не си нито зряла, нито знаеш какво искаш. От фруга страна по-големите знаят какво искат. Главно секс. Не мисля, че някой 21 годишен ще се задоволи само с това да се целувате и да се прегръщате. Нормално е да иска повече и понеже по-малките не са чак толкова умни, е лесно да ги контролираш и маниполираш. Може да си мислиш, че той не е такъв, но 95% от момчетата които са 18 и ходят с тинейджърки на 13-14-15, ходят с тях само защото са по-лесни, а и в днешно време момичетата на тази възраст са доста развити. По-добре не се занимавай с гаджета поне тази година, ами се съсредоточи в ученето. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker