Тайна връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тайна връзка
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 2060 пъти
Здравейте, момиче на 16 съм и лятото съвсем случайно се запознах с едно момче, той е на 25. Един ден трябваше да взема нещо от него и той ме покани да се разходим с колата му, аз се поколебах защото изобщо не го познавах, но се качих, та от този ден постоянно си обикаляме заедно, но той ми каза че е влюбен в мен малко след запознанството ни. Аз нямах симпатий към него, но след като го опознах мога да кажа, че съм много привързана към него, постоянно си говорим и си споделяме всичко, но има един проблем той е ром и винаги като излизаме трябва да се крием, защото всички мои приятели и по-възрастни го познават и предполагам ще са против да излизам с него. И понякога ми омръзва цялото това криене и да лъжа родителите си с кого излизам, какво да правя? Момчето е наистина много свястно, правило е грешки и пред мен е казвал, че съжалява за тях. Също така има уникално отношение към мен, възпитан е, мисли много зряло, което наистина ме радва. Какво да правя, той е точно моя тип и наистина много се разбираме, но понякога ми писва всичко да е тайно и постоянно да се крия?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: bdec1dc8d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да не ти пука! Няма значение какъв е, щом се чувстваш добре с него. Важното е да си щастлива и обичана, а хората.. те винаги ще злобеят и коментират. Успех.. много любов ти пожелавам :)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: bac028080f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе стигате с тия роми и не знам си какво. Човек е, добър е, разбирате си. Да не е марсианец случайно. Кажи си, на който искаш и тва е. Голяма драма. Ако ти и хората около теб не сте боклуци - всичко ще е окей.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6f80d815dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не се крий. Отиди у тях. Виж как живеят, виж семейството и приятелите му. Искаш ли да имаш такъв живот? Циганин не се променя. Махни се, докато можеш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ce001012d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако ти се живее като ромка (гледаш деца и живееш в гето) продължавай да се "виждаш" с "влюбения" мангал.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: bbb0d76e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   в моята приятелка има нещо ромско и мен ме притеснява това. Вече 9 месеца съм с нея, наще я познават и много я харесват, но не знаят, защтоо тя е много бяла. Притеснява ме реакцията им, а аз съм на 28, не съм на 16 като теб.

За момента го запази в тайна, ти си и по-малка и си изживявай моментите.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a061ceee29
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Изобщо, ама изобщо и хал-хабер си нямаш с какво се захващаш!
Не съм расист, но доколкото познавм въпросното племе, това "момче" в скоро време може и внучета да отчува, докато се зарибява с тебе и се прави на света вода ненапита... Нищо чудно сесуланият му стаж да е колкото твоята възраст.
А дори и да не е така, вероятността само след няколко месеца да пишеш тука сълзлива тема в стил "прилъстена и изоставена" е 99%!
Прецени си сама дали си струва рисковете.

П.С. И още нещо - няма дума в българския език, която в женски род, множествено число да завършва на "й"! Наблегни на образованието си - сега му е времето.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5818b9a3c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Както номер 6 отбеляза, този тип е женен и има поне три деца. Аз също не съм расист, но познавам обичаите на ромите отблизо (имам приятели цигани). Двадесет и пет годишен, ако е здрав физически и психически, просто няма как да е свободен, освен ако не е зарязал семейството си, де.
Забележете възрастта на авторката, уважаеми номер 1 и 2, тогава ѝ давайте неадекватни съвети. Ако беше и тя на 25, способна да преценява и да взема решения - да, ама тя е едно заблудено момиченце. Номер 5, а ти се засрами, че на 28 звучиш и действаш като осемгодишен.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7afb8736bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не е нужно да споделяш на никого, ако смяташ, че ще реагират отрицателно. Възможно е родителите ти да бъдат твърдо против връзката Ви - не само заради етноса му, но и заради възрастовата разлика.
Опознай го добре. Бъди сигурна, че няма подли намерения към тебе и че не е типичният "ром" - желаещ да печели, без да се труди; Ако не се чувстваш готова в близките години да бъдеш майка, а желаеш да се развиваш в друга посока (образование; работа; хоби) - сподели му го открито, разяснете го, чуй неговото мнение, за да няма после неприятни изненади.
Това, че е с ромски произход, не означава непременно, че е неподходящ партньор. Не са малко случаите на талантливи, работливи и честни роми - четох статии за студенти от такъв етнос, следващи медицина.
Настроили сме се негативно към ромите, както и те към нас. Ако успеем да ги приобщим към нашето общество и взаимно да споделим идеи и опит, ще сме един много по-развит и успешен народ. Тоест ако те вземат от нас упоритостта, трудолюбието и желанието за успех, а ние от тях - безгрижието, любовта към изкуството, откритостта - ще бъдем не само по-сплотени, но и по-щастливи.

Д. С.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b46b5331e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   На 16 си, а той на 25. Не казвам, че има нещо изконно лошо, но е ситуация, в която МНОГО често момичето просто е хлътнало, както имат навика да правят тинейджърките - да им се завъртат главите по батковци, особено при положение, че ромите са много добри манипулатори. Най-вероятно ще ти мине след няколко месеца и ако си направила каквото и да е ще съжаляваш и ще се чувстваш ползвана. Не го познавам, може и да е истинско, но най-вероятно не. Така не се научихте от опита и сълзите на милионите 16 годишни преди вас...Няма как да те вземе на сериозно 25 годишен особено от неговото племе, в което на 16 годишните се гледа като на парчета месо за ебане и идеална точка за начало на кариера като инкубатор...Разбери, че е на 25 и на тази възраст във всеки момент му се прави секс и просто няма чувство за морал спрямо факта, че си малка. Казвам го само за да си дадеш сметка какво търси...Мислиш ли, че ще те чака да порастнеш докато стане на 28-30, за да можеш да си имаш детство и собствен живот и да можеш да избереш? Не давай на хормоните да те преебат както много други преди теб...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: bbe3f4a524
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Българката губи все повече себеуважението си.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a436aba317
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не бъди толкова тъпа и наивна да се лъжеш по някакъв циганин. Преди години из града се разкарваха с един циганин 2 момичета, доста симпатични (едната беше братовчедка на мой съученик). Гледаме ги и им се чудим на акъла. Явно харчеше пари по тях, макар че нямаше вид на мутра или голям паралия. Ако се разхождаха голи по центъра нямаше да се изложат кой знае колко повече от това.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 800c232bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Тук имаш поне пет причини да се притесняваш.
1. Той е доста по-голям от теб.
2. Той е ром. Колкото и да твърдим, че "не всички роми са такива" (разбирай живеещи по свои правила, отказващи да работят, нарушавайки закона и т. н. ), да знаеш че към 90% са си точно такива.
3. Правил е грешки, но твърди, че съжалява... е, не пишеш какви точно грешки е правил, но е много лесно да кажеш, че съжаляваш, нали? В крайна сметка и убийците като ги хванат твърдят, че съжаляват, ама това не ги прави по-малко убийци.
4. И сама си знаеш, че всичките ти приятели и роднини ще са против връзката ви. Щом абсолютно всички са против, не е лошо да ти светне лампичката, че определено има нещо гнило. Защото когато е влюбен човек не разсъждава с главата си, но приятелите ти виждат нещата отстрани.
5. Това, че се държи добре е супер, ама как можеш да си сигурна, че не ти играе театър? В крайна сметка и най-големите изроди когато си го поставят за цел могат да се държат страхотно докато жертвата им налапа въдицата и после да покажат истинското си лице. Мигар малко жени има станали жертва на такива? Че даже се излъгали и да се омъжат за тях. И после "Помощ! Той се промени! Бие ме системно! ". Не твърдя, че приятелят ти ще стане насилник, обаче имай едно на ум, че много хубаво не е на хубаво и щом е прекалено перфектен нещо не е съвсем наред.
Тук ти дадох поне 5 причини да го зарежеш. А ако разкажеш повече за него, със сигурност ще се появят и 6-та и 7-ма и 8-ма. Така, че по-добре не се забърквай за да не съжаляваш. Да, знам, влюбена си, но не се оставяй на емоциите да те водят, защото не знаеш дали накрая няма да си изпатиш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 63b9f73905
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От авторката:Знам всичко за него, и няма деца и жена. Живее с баба си и дядо си. Няколко пъти сме спали заедно, но не сме правили нищо. Веднъж той си помисли, че ще се получи, но аз казах, че не искам. Тогава ми се извини и каза, че няма да се повтори и спази това. Дори се разплака, извини ми се и каза че не е трябвало да става нищо между нас, и също че не съм за него, а заслужавам нещо по-добро. Казах му, че си искам него и го попитах, какво иска, а той отговори, че иска най-доброто за мен. Той наистина е много свестен и не иска да си имам проблеми, винаги ме защитава и би направил всичко за мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker