Защо ми се случва всичко това? Ще се оправи ли? Помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо ми се случва всичко това? Ще се оправи ли? Помощ!
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1056 пъти
Здравейте, момче на 15 години съм. Пиша тук, защото събитията, които се случиха през последните 10дни направо ме съсипаха. Няма с кого да споделя, затова очаквам хубаво съдействие от ваша страна. Нека започна: Случи се така, че развалих отношенията между мен и най-добрата приятелка на момичето, което харесвам. Извиних се, но не помогна, тя ме блокира. Не можах да спя цяла вечер заради това. На другия ден реших да пиша на тази, в която съм влюбен. Казах й да се видим, защото имам да й кажа нещо важно. Написах го няколко пъти, но тя все отказваше. Мислеше, че е някаква глупост. Добре, написах всичко в чата ни(Казах за чувствата си и всичко друго). Не ми каза нищо, аз просто я оставих без думи. Както и да е. Писахме си още малко и чата приключи. Не мисля да се отказвам от нея. Поредна безсънна нощ. Минаха 2-3 дни. Лека-полека почнах да оправям лошото си психическо състояние. Бях в настроение, всичко беше супер. Но се оказа, че някого има достъп до акаунтите ми и е пращал снимки от Snapchat-а ми до тези, с които си правя дни. Снимките са на мен самия и са много излагащи

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4587a6256f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първата част от написаното изобщо няма общо с втората и какво изобщо означава "тези, с които си правя дни"?
Ще предположа, че е за хора, с които общуваш всеки ден. Ето го и мнението ми:
Не е трябвало да признаваш чувствата си точно в такъв момент. Като цяло тийн драма, няма много за коментар, дано ти се получи, кофти, ако не се. После за Снапчата. Защо всички деца 12-18 сте толкова глупави и си повтаряте грешките едни на други милиони пъти без да се сетите да се поучите от миналия... Какво изобщо правите на такива платформи, които не са за вас ТОЧНО, защото сте уязвими на такива капани и не можете да взимате разумни решения. Много е яко сигурно да имаш Снапчат и да се чувстваш много голям и готин... И накрая се снимате като идиотчета голи и ви лъсват снимките по един или друг начин за очите на всички и ставате за смях пред всички, които познавате, което всъщност ви осакатява психически до края на живота ви. Защо настоявате да пораствате не натурално и нормално с времето си, а насилствено от преживявания като тези?? Някои уроци се учат по трудния начин... И някак си е толкова трудно да ви се помогне и да ви предпази човек, да не ви се случват такива работи, защото сте твърдо решени да си счупите главите условно или буквално...
За съвет: 1. Спри да си типичен първосигнален пубер 2. Поискай помощ от някой възрастен за връзка със админ от социалните мрежи/възползване от механизмите за сигнализация за публикации, които съдържат теб без съгласието ти 3. Смени паролите и методите за потвърждаване за притежание на акаунтите и тествай компютъра/лаптопа/телефона/други джаджи за вируси (И така може да се влезе в акаунтите ти) 4. Изобщо спри да се правиш на по-голям отколкото си и спри да ползваш социални мрежи като Снапчат 5. Не бъди тъп и не се снимай повече по излагащ начин, а ако го правиш/пращаш на хора го прави със знанието, че те, а може би и други ще го видят 6. Духай си супата, която си наготвил.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7a7b645d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дишай, момче! Дишай... Сега. Спокойно. Без паники. Смени си паролите на акаунтите, където можеш. Това със излагащите снимки рано или късно ще отшуми и ще се забрави. Ще се посмеят, шушукат и след две седмици ще шушукат за друг. Ще видиш. Не е краят на света.
Дишай!
Ж 40

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3fdb4ccb6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Всичко това ти се случва, заради любовните ти фантазии. Всичко това ще се оправи когато се откажеш от тях или когато започнеш да ги приемаш като фантазии, а не реалност. Вложи психическата си енергия в градивни за теб и околните неща, това ще ти помогне в личностното развитие и за по-добър живот на теб и околните.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: bc31a72523
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Цял параграф за прост казус - някой има голите му снимки.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b01688ece1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторът : За огромна радост снимките не са такива, на които съм гол, просто са някакви идиотски физиономии(гошл снимки не бих си правил даже, нямам снимки на никоя част от тялото си, а то е добре изваяно). Изтрих всяка една моя социална мрежа и смених паролите на и-мейлите си. Относно чувствата... нямаше как да не го кажа, не е от скоро, а от доста- доста време. Не искам да казвам с точност. Да, с времето ще се оправи, тоест до няколко месеца. Скоро е Нова Година, знаете какво е тогава, от там ще се появят истории и предполагам, че моята ще се забрави. Вече съм по-добре. Но все пак очаквам още съвети. Благодаря.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker