Чувството се върна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Чувството се върна
преди: 13 години, 18 дни, прочетена 2488 пъти
Здравейте реших и аз да напиша историята си.

Еххх когато бях малък 1 или 2 клас много харесах едно момиче и понеже бях малък не ме беше много срам да и го кажа. И не и го казах само веднъж. Доста пъти говорех с нея но тя никога не ми даваше конкретен отговор. Аз гледах все да съм близо до нея просто много я харесвах, но по нататък нещо се носиха слухове че е гадже с едно друго момче но аз въпреки това пак говорих с нея но напразно нищо конкретно не ми каза. След време някъде към 3 клас тя сякаш започна да ме върти на малкия си пръст, поне аз така го приех. Например понеже аз бях много мил с нея и отстъпвах, подарявах и разни неща.
Веднъж помня си бях занесал в училище една играчка от МакДоналдс беше един човек които истрелва една стрела. Играех си с него в едно малко междучасие и тя дойде и каза че много и харесва, и поиска да и го подаря. Аз от една страна си го исках, но понеже я харесвах както ви казах бях много мил с нея и реших да и го подаря и това не се случи само веднъж същото стана и с едни моливи и т. н. Но по нататък към 4 клас се случваше да закъснявам и като влеза какво да видя, тя седнала на мойто място с една нейна приателка. Аз просто бях разделен на две. Едната част от мене се ядоса и си искаше моето място а другата ме караше да я оставяда да си седи. Спомням си че това се случваше много пъти но аз не винаги я оставях да седи но ми ставаше много ама много гадно да я накарам да стане, не знам дали ме разбирате.

Към 4 клас аз вече се отказах защото ми дойде до гуша с тия номера, разбрах че нищо няма да стане и спрях да мисля за нея.

От 5 клас нагоре отидох в чужбина и седях там 4 години, но винаги имаше нещо в мен останало от нея.

Сега съм на 14 скоро навършвам 15 и се връщам пак да уча в същото училище. Когато отидох в училището след толкова много време, когато я видях едно силно чуство в мен се възвърна. Все още я харесвам като преди. Седях до един прозорец и по едно време зад мен чувам К ТИ ЛИ СИ? !? !? ! Обърнах се, беше тя със още две момичета. Толкова много ми се зарадва. Започна да ме разпитва това онова другите 2 момичета почти не можеха да кажат нещо и ми каза дано да си в нашия клас. След малко слезнаха по стълбите още една група от стария ми клас и тази която харесвам подскачаше и им викаше:ВИШТЕ К Е ТУКА!!!
Сега аз съм сигурен че пак я харесвам като преди.
Взех и скайпа и също и телефоните но проблема е че тя винаги е заобиколена от хора и не знам какво да правя. Чудя се да и призная ли чуствата си, как да го направя така че и за нея да е удобно. Просто не знам.
Но сега като порастнах се сещам нещо. Ами ако съм приел погрешно и онези закачки и ''номера'' са били защото тя ме харесва? Моля ви кажете ми какво мислите, как е положението според вас много искам пак да и кажа че я харесвам но не знам как!!! Моля за някои съвет!!!

Благодаря предварително!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 17 дни
hash: 1c1c66da1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   първо, забрави детските работи - тя просто е използвала влечението ти по детски - имах такава приятелка. Но пък сега вече не сте малки. Аз на твое място бих си чатил с нея в скайп и бих подхвърлил - искаш ли да се видим на кафе, да отидем на кино и т. н. - тогава ще сте двамата. Не ? признавай още чувствата си, защото може да я изплашиш. Когато вече си сигурен, че ? е приятно с теб, когато тя самата инициира срещите ви или самата тя ти пише първа в скайп, тогава е назряло времето да ? „признаеш“ чувствата си

 
  ...
преди: 13 години, 17 дни
hash: beddf56661
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това в детството ви няма нищо общо. Детски игри и закачки.
СЕга, щом изпитваш нещо към нея, поддържайте връзка. Започни да и пишеш в скайп, сигурна съм, че имате много неща да си кажете. Ти ще и разкразваш, тя на теб-също. Ще се сближите. Покани я да излезете да се видите, сигурна съм, че ще приеме. Не го мисли толкова. Ще се сближите малко по малко и нещата сами ще потръгнат. Все пак не бъди толкова "обсебващ" както в 3 клас, д аи повтаряш колко много я харесваш. Няма нужда да и казваш, тя ще го забележи.

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 17 дни
hash: 97085a0644
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Първо искам да ви благодаря за коментарите!!!!

Съгласен съм със всичко което казахте, но има нещо което не ми е ясно. Обръщам се към номер 1. Знам че трябва да я поканя да се видиме но вече казах че
тя почти винаги е заобиколена от хора. КАК ДА Я ПОКАНЯ ЗА ДА ИЗЛЕЗНЕМ САМО ДВАМАТА????
Ако и кажа: ""Искаш ли да излезнем двамата на кафе? "",
прозвучава малко странно ако ме разбирате, мисля че ще ме отреже.
А сега ще жи кажа какво стана онзи ден:
Аз имах урок по пеене в училишето от 15:30 и и се обадих и я питах:""Искаш ли да се видим в кафето пред училището към 16:30? ""И тя каза:""Мии добре, ако има още хора ще извикам и тях. ""
Това много ме издразни. Но стана така че учителката ме задържа 30 мин повече. Минаваше 16:30 и аз написах смс на тази която харесвам и и казах:""Извинявай много но ще закаснея с 10 мин. "", понеже още не знаех колко ще ме задържи. После излизам от училище в 17:00 и пред кафето я няма. Не я намерих. Званнах и. Тя имаше 2 мобилни. Званя на единия и чакам и чакам ама никои не вдига. След малко званя на другия и ми дига едно момиче и ми каза че тя е на урок. Тя не ми беше казала че има урок, нз....
Но после се разходих малко обратно към училището и видях една група но нея не я видях отдалече а нещо не ми се искаше да се приближа. След малко се връщам на същото място и чух че някой вика името и и тогава разбрах че е там. След малко чух нещо се викаше, ""ти ли я търсиш? ""Аз нищо не казах и заедно с моя приятел който дойде си тръгнахме. Много гадно ми стана защото знаех че е там но не отидох по не знам каква причина. От тогава не съм и писал в скайпа и нито тя нито аз сме си званяли. Не знам какво да правя!!!
Моля ви кажете нещо по въпроса!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 17 дни
hash: e81e3d6e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   много странно е това момиче... 100% обаче не е загряла, за какво става дума.
Не можа ли да я засечеш сама в скайпа, във фейса да напишеш нещо.
Добре е станало иначе, че сте се разминали - първо, показваш, че не си някакъв пикльо да живее заради нея, но и без това нямаше нищо да стане като мъкне половината клас с нея.
Съветвам те да се опиташ да се „присламчиш“ малко онлайн и после извън училище да ? предложиш да сте отишли да кафе - не е смешно и странно, казваш ?, че би искал да се видите без другите, защото ти е интересна като човек и би искал да си поговорите, защото другите са ти тъпи да кажем,тя е умна и т.н....

Имах например един обожател, който много шармантно наминаваше покрай нас, за да съм му помагала по литература, по езици разни... това е идея (е, аз не го харесвах де, но иначе... не беше натрапено).
Измисли някакви обстоятелства, за да останете сами. Не и признавай веднага някакви чувства, ще се изплаши, първо се „присламчи“, но не чакай много - на третата или четвъртата среща я хвани за ръката, бъди по-така.... комплименти за косата, лицето, как се облича, колко е хубавка... докосване по бузка, да и видиш обичките - и чак тогава, ако ти позволи я питай дали искате да ходите официално и ако се съгласи ? признай за чувства и т.н..
Но първата стъпка е да се видите насаме, няма как! Ти най-добре знаеш как да го организираш, ние откъде да ви знаем програмата

 
  ...
преди: 13 години, 17 дни
hash: e30c9601c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хаха, ами дръж се сякаш я харесваш, но не й го казвай. Намеквай й просто. Момичетата кажеш ли им го в прав текст вече си го знаят и им става безинтересно. Бъди себе си, но бъди някак си по-загадъчен, не знам дали ме разбираш. УСПЕХ : ))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker