Чувствам се празна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Чувствам се празна
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1147 пъти
Здравейте:)
Напоследък не се чувствам добре... Всеки ден има поне 1000 неща, които да ме карат да се усмихвам... с нашите са ок нещата, в училище съм добре с успеха, с приятелите е постоянно купон.
Е, може би в това се крие проблемът ми - всяка седмица ходя или правя купони у нас, напиваме ме се зверски, забивам се с когото ми падне... и уж ми е забавно, но накрая като тегля чертата - идея си нямам какво ще следвам след като завърша (11 клас съм), не знам къде ще съм утре и какво с кого ще правя, нямам особени хобита (всичко ми омръзва страшно бързо)... все едно съм се оставила на течението, на произвола. Преди ходих на фитнес и блъсках като луда, след което чувствах известна доза удовлетворение, но вече и това го няма. Сега, не мисля че съм в някакъв вид депресия, вероятно просто преминавам (както всеки човек) през някаква метаморфозна екзистенциална криза. Но наистина не знам какво да правя - получавам всичко, което искам, даже съм презадоволена. Отвътре обаче се чувствам сякаш съм разядена и изгнила. Лошото е че започвам да придобивам някакви нездравословни навици като да не ходя на училище, когато не съм в настроение или да прибягвам до храната като утешение. Да не говорим че днес сутринта бях у нас с един бивш и в 10:30 бях горе на черешата малко след това и под масата (водката добре ми влезе), след което той щеше буквално да ме изнасили (а не беше пиян колкото мен), след което си тръгна, а аз понеже ментално не бях особено адекватна реших да скипна училище. О уау. И странното е, че от време на време ей така се разревавам, щото осъзнавам колко съм зле и точно след 2 минути вече ми е безразлично, след като вниманието ми бъде отвлечено от някакъв тривиален феномен, като преминаваща по улицата линейка.
Питането ми е :
Освен няколко шамара зад врата от тати и Исус какво още ми трябва, за да почувствам екзистенциална наслада?
Момиче 17

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1a796e6705
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Описваш за съжаление модерната ни култура - материално задоволена, но изпразнена от съдържание. Повечето са толкова изпразнени от съдържание, че дори не осъзнават, че външно са задоволени, но отвътре се чувстват празни, и искат още и още. Повече пари, нов любовник, нови играчки... Ти поне го осъзнаваш на някакво ниво, и сякаш искаш да се самоунищожиш. Трябва да намериш нещо в което виждаш смисъл в тоя живот, друг не може да ти го каже. Навремето са ги принуждавали - брак, деца, работа, оцеляване... не са имали време за екзистенциални кризи и ли да си пропилеят живота с безразборен секс, алкохол, наркотици... Сега... трябва да понесеш някакси свобода която имаш. Не е толкова лесно колко повечето си мислят...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ad8d00f970
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ъъъ, цели? Когато човек има цел, той е по-последователен и спира да се тормози, че животът му е хубав (например). Преследваш нещо, работиш за него усилено, то е в главата ти 24/7 и ти дава смисъл да дишаш. С това напиване, си точно доникъде. Все ще си неадекватна да влезеш в час, ако си пияна, с махмурлук или напушена. Просто няма как, ти и да отидеш, то ще е все едно.
Прави си някакви планове и ги следвай. Целият ти проблем се корени в това, че нямаш корени, вееш се с вятъра и се натоварваш психически, че нямаш представа, какво ще се случи утре или след 2 години. Просто седни, прегледай различни специалности и вземи някакво решение. Имаш година, можеш да го промениш, не се притеснявай. Идеята е докато препускаш през живота, да имаш посока на движение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker