Толкова съм объркана ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Толкова съм объркана ...
преди: 15 години, 9 месеца, прочетена 3899 пъти
Здравейте. Незнам какво се случва с мен дали е от възраста или от мен самата. Ако трябва да се определя с една дума тя ще е 'несигурна'. Незнам вече дори на собе си не вярвам.. постояно си въобразявам някакви неща за себе си... че нещо ми има, че не съм като другите.

Не се харесвам а знам че не съм грозна защото много хора ми казват че съм хубава и ми няма нищоа аз постояно съм в депресии и се мисля за нещо отвратително. На 17 години съм и досега не съм имала приятел което ме натъжава зашото не искам да съм сама повече но проблема е изцяло в мен нямам вяра на никого и не допускам никой до мен винаги има някакъф проблем за всичко.. все нещо няма да е наред.

Имам комплекси за всяка част от тялото си ВСЯКА ..просто нямате си напредстава.. в момента съм вглъбена в това че съм дебела аз съм 157 и тежа 50-51 кг отвратително дебела съм ... в мойте очи. Постояно гледам хората как изглеждат и се питам защо при тях дадено нещо (рамена например) не е като мойто и аз сгрешена ли съм. Преди не бях такава сега съм една вглъбена в комплексите си госпожица който тъне в собствената си простотия и незнам как да променя малоумното си мислене.

При момчетата ко да кажа ..принцове, мечти само дето живеем в 21 век и ги няма такива като по филмите и мечтите а аз искам филми... там е проблема. Искам да се променя но нямам и на идея как.... толкова ми е объркано всичко ......

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 9 месеца
hash: 551226878b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Споко след 5 години ще ти е минало и сегашните ти главоболия ще са заменени от други. Вземи си карта за фитнес и си наложи да ходиш 3-4 пъти седмично. Наблегни на аеробните натоварвания. Нещата ще започнат да се променят сами. Няма лошо да изчистиш 2-3 килограма в някой области. Освен това след тренировка ще се чувстваш много добре и с по добро самочувствие.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: ccf84abe51
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох, аз съм същата. И съм на 19, а още не съм имала приятел! Вечно оглеждам другите момичета и си мисля: ех,защо нямам такива гърди, крака и т.н., а не се замислям, че имам примерно много секси устни и хубаво дупе!!

Я се огледай! Мисли за хубавите неща в теб, а не за тези, които не харесваш! А и дори да не ги харесваш, знай, че когато някой сладур се влюби в теб, а това ще стане скоро, ще ти обожава и недостатъците! Само не се дистанцирай от момчетата и не ги отблъсквай, заради глупавите си комплекси!

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: ccf84abe51
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Миличка, мъжете се привличат много повече от жени със самочувствие (дори да са грозни), отколкото от свити и плахи, които се чувстват грозни, дори да не са! Така че повтаряй си непрекъснато колко си хубава и прекрасна и престани да мислиш за това кой какво тяло има. Твоето си е най-хубаво пък! Точка!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: bd80b4cce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Аз бях същата на твоята възраст... Все намирах нещо в себе си, което не е правилно... исках да съм като другите, исках да изживявам неща, които мислех, че ще ме направят щаслива. Може би много пъти си го чувала, но с времето ще разбреш, че тези неща, които сега ти се струват много лоши, след време ще са ти смешни. Погледни в себе си и се опитай да откроиш хубавото, защото има такова, но сега си вглъбена само в недостатъците. Постави положителното на пиедестал и повярвай, че това, което не е "на ред" ще го промениш или го заобичай. Обичай себе си, защото ти имаш нещо, което е уникално, уважавай се.... Тогава самочувствието ще дойде само и ще видиш, че и другите ще оценят промяната.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: a77d473cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Спокоино и аз си мисля че имам голями уши ама другите ми казват че съм пичага понякога се чудя дали не го казват от сажаление но мисля че не съм грозен сичко ще се оправи спокоино и да се ядосваш е да не се ядосваш това е положението приеми се такава каквато си. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker