Момичето в което съм влюбен прави секс с чичковци - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Момичето в което съм влюбен прави секс с чичковци
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 2350 пъти
На 17 години съм и лудо влюбен в една моя връстничка. Запознахме се това лято. Работехме и двамата като помощник сервитьори в един ресторант. Много бързо се сприятелихме и се разбирахме много добре, бяхме в отлични отношения. След края на работния сезон продължихме да контактуваме и почти всеки ден бяхме заедно. Трябва да си призная, че много бързо се влюбих в нея. Освен, че е голяма красавица впечатли ме с още много други неща и просто хлътнах по нея. Не можех да предприема нищо още в самото начало, защото имаше връзка с едно момче. Беше странна връзка според мен, много често се караха и се разделяха, но накрая пак се събираха и така това продължи цяло лято. Накрая се разделиха вече окончателно и бях събрал смелост да и призная за чувствата си. Исках и тя да разбере най-накрая. Бях споделил за нея на сестра ми, която в този момент ме спря и ми каза, че ще е по-добре да и дам малко време след тази раздяла, да си събере малко мислите и такива неща. Послушах я, но без да знам до кога. Бях доволен, че съм близо до нея и сякаш това ми беше достатъчно. Докато търпеливо си изчаквах своя момент скоро разбрах ужасни неща за нея. Както се разбира от заглавието правила е такива гнусни и ужасни неща. Нямате си на представа как се чувствах в този момент и колко бях съсипан. Разбрах, че първо е минала през леглото на шефа, а след това и на негови близки и познати, които са и плащали пари. Тази болезнена истина я научих от сестра ми. Веднъж като са били на кафе с приятеля си и тя е била там със своя приятелка. Споделила е на гаджето си, че съм лудо влюбен в нея и т. н. Но той без да крие нищо от нея, разказал всичко което знае. Чичо му лично се е изфукал пред него какво е правил с нея, разказал е куп подробности за други негови приятели и шефа ни. Даже му е показал нейни голи снимки, снимани лично от него. Най-лошото е, даже имал видео клип как правят секс. Няма никаква причина да лъже или да измисля такива неща според мен. Той е добър човек и се разбираме с него. Най-нормално е помолил сестра ми да стоя далеч от нея и да я забравя. Тя разбира се мигновено сподели всичко това. Чувствам се наистина ужасно. Не знам как да нормализирам живота си отново. Може би ви звучи като детска история, но разберете, че това ми се отрази много зле.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2417f702b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Влюбил си се в секси ку*ва - споко, случва се. Ще ти мине ;)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3e0ccce907
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Един казал на втори, той на трети, а трети на теб. Винаги бъди скептичен към подобен род информация.
Друг въпрос е, че професията сервитьорка често се асоциира с по-свободно сексуално поведение. Имах наблюдени над сервитьорките в Happy известно време и с ръка на сърцето мога да кажа, че поне половината предлагаха сексуални услуги срещу материални облаги.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 21800d98b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Е това вече си е гадно... ама какво пък толкова. Поне сега не трябва да си губиш времето, да я опознаваш. Знам че ти е трудно, но ще мине. Момичета/жени много, излизай, запознавай се с нови, тоя път освен красиви нали, гледай да загатват че няма да се клатят с шефа, че и родата да подкарват.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 61d6381a9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не бързай да вярваш на всичко. Онова момче може да е излъгал сестра ти, за да има шансове с момичето. Сестра ти реално видяла ли се снимки или нещо друго?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 75e683fa66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И какво толкова? Ти искаш да я чукаш - разбираш, че тя се чука здраво. Идеална ситуация. Важното да не приказваш неща като "разбрах какво си правила, не е хубаво, аз много те обичам...". Качи ѝ само че много я харесваш и искаш да се пробвате. Без драми и завишени очаквания.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: cf52a59e39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен също трябва да провериш тази информация. За мен примерно съм чувала какви ли не глупости - че съм правила тройки, четворки и всякакви там оргии, че едва ли не всеки ден съм различни, а истината е, че първо мразя оргиите, второ, секс правя не повече от 1-2 пъти годишно :D. Просто самото ми излъчване е много провокативно и хората имат много неосъществени фантазии с мен явно :D :D.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4fb74d60c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На днешно време 70% са това приятелю. Ако не се научиш да владееш чувствата си, всяка с която се хванеш ще танцува върху тях. Радвай се, че си разбрал каква е. Можеше и по лошо да стане. Бягай от такива. Изобщо не я мисли.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: db8a510194
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Пич, не се хващай за надеждата че между вас има нещо. Това момиче е в пубертета, тя не знае какво иска още, по хитри се възползват от нея, мръсна е, за това си влюбен. Връзка по начина по който си я представяш не търси, и за секс не си готов според мен. На твоите години и аз залитнах по едно момиче, което се оказа свиркаджийката на едни богаташчета. Може би знаеш как е. Съчувствам ти.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ffaa31fad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Искам и аз!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6b57ced0c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хмм, мисля, че не е лоша идея да провериш информацията.
Дано да не се окаже вярно, не за друго, ами ти явно изпитваш много чисти чувства и е гадно да ти ги разбият.
Но ако информацията се потвърди, отдръпни се докато не си се влюбил още повече. Животът понякога е суров учител.
Ж30

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ea5c9b0d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Глей ся... влюбил, млюбил. Основното което стои зад тая дума е загуба на контрол над мислите, оттам хормоните правят каквото си искат - любов, меланхолия, страх, паника, гняв. Щом пишеш че имаш нужда да си нормализираш живота значи ти трябват тренировки.

Тренирай си съзнанието, дишай, медитирай, тренирай някой натоварващ спорт. Има 17 годишни спортисти или артисти, които ако не са тренирали определен самоконтрол, постиженията им биха били невъзможни.

Кефи те външно момичето, искаш да я опукаш. Пробвай се. Внимавай за болести. Ако ти идва скъпа, не се напъвай има безброй други и по-секси и по-евтини.
Ако държиш на нормални отношения, не се занимавай с нея, ами действай с тренировките на контрола и се озъртай готена непроститука ;) Късмет имаш, че си разбрал истината преди да се забъркаш, че тогава самоконтролът става по-труден.
Туй е животът, чуек. Сякви жени има, за всеки по нещо.
Ае, успех!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 21800d98b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Хаха номер 2, и аз съм убеден.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker