Твърде добра съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Твърде добра съм
преди: 13 години, 7 дни, прочетена 2386 пъти
Здравейте на всички имам проблем с едно от момиче от мойта компания. Тя от скоро излиза с нас вече от год и нещо и в началото беше много мила, сладка добра, но с времето се промени много стана надута, егоистична само говори зад гърбовете на някой. Аз направих нещо което беше много грешно от моя страна и много съжалявам и тя разбра и от тогава се държи ужасно с мене. В началото разбирах защо, защото имах голяма вина и с нея не си говорехме и мислех, че до там ще бъде нашето приятелство, обаче с времето тя почна отново да ми говори, разказва разни нещта и дори понякога иска да излизаме и аз мислех че нещтата са се оправили, но явно не са се защото тя е на моменти един ден се държи добре с мене друг ден не се. И примерно нейното гадно държание с мене е да почне да ме коментира примерно устните ми били малки, била сам твърде добра, немога да се защитавам и тем подобни. Но все ми намира некви недостатъци. И за мене гадното е че преди умеех да се опълчвам на хората да се защитавам, но това момиче вече почна много да ме мачка се едно и всичко което ми казва го взимам навътре и почвам да губя вяра и съмнения в себе си и ми създава комплекси и не че ме е страх от нея ама като ми каже нещо и мълча и се чуда какво да кажа и според мен защото вижда че не и отвръщтам и тя затова продължава.

При нас има още 2 момичета която едната си казва какво мисли и когато тва момиче(което имам проблем с нея) и каже нещо не мълчи а и се опълчва и тя дори много пъти ми е казвала ако и кажа нещо че ще спре, но не ми се получава дори сам опитвала да говора с нея и никва промяна. А другото момиче дори което и се води много по близка от мене направи същото нещо като мен дори по зле и тя знае, но явно някак си не иска да го повярва защото с нея се държи добре и нищо не и казва даже по близки са станали. И не знам какво да права за това питам за съвет защото ми писна да я слушам и сме в една компания и не се интересувам от нейното приятелство ама поне като сме всички заедно да я търпа някак си въпреки че много хора казват че се държи мн детинско, моля кажете ми какво да права и ако може без лоши мнения. Мерси предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 дни
hash: 1937a4e90a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бягай с 200 км/ч от тая интригантка злобна! Имам опит с подобно момиче. Що комплекси ми беше набила, с години не можах да се отърва от тях после. Избягвай я, не ? говори, игнорирай я тотално. Тъкмо ще видиш другите две на чия страна ще застанат, т. е. дали са ти истински приятелки.

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: adf1203f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз не бих си замълчала повече от един път! Това, че си добра е прекрасно качество, но това че си мълчиш не е в твоя полза. Това момиче всъщност е много слабохарактерно. Защо не се вгледаш с нея както тя в теб, когато ти казва че имаш тънки устни ти потърси в нея нещо което не ти харесва и и го кажи. Сигурна съм че страшно много ще се засегне, дори и да се опита да го прикрие.

 
  ...
преди: 13 години, 6 дни
hash: bcda7e2f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Глей сега. Не си точно 'добра', а мекушава добродушка. Да си добър не означава да позволяваш на дружките ти да те мачкат и да ти се качват на главата. Казваш, че си постъпила кофти спрямо другото момиче, но си съжалила и си и показала по всевъзможни начини, че не се гордееш с грешката си. Всеки е правил глупости, наранявал е, засягал е. Това не е причина да се самонаказваш толкова дълго.
Ти още растеш и в момента си изграждаш модел на общуване, на изява, на отношение към себе си и другите. Като се криеш зад подобни клишета - "помощ, много съм добричка, тормозят ме", сама даваш сигнали, че си жертва. Още по-зле - приемаш, че си жертва и оставяш на другите да преценят доколко могат да нахлуят в личното ти пространство и да се възползват от теб. Не те, а ти решаваш! Ти си поставяш границите, ти изритваш натрапниците и грубияните.
Тази мацка, която те тормози, също си има своите комплекси и страхове, но добре ги прикрива. Ако е толкова щастлива и уверена в себе си, не би използвала околните (в случая - теб) вместо боксова круша. Хората, които се харесват, не се 'дърлят' и не обиждат. Питай я какъв и е проблемът следващия път. Дай и да разбере, че не си и отдушник. Отрежи я. Ако мислиш, че засега нямаш достатъчно самоувереност, за да я поставиш на място, по-добре избягвай компанията и.
И споко :)).

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 дни
hash: e3c3b5529e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Когато човек е добър това не му прави впечатление. При тебе си е прото идиотщина цялата ти история е безмислена. Стягай се докато е време.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker