Родителите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Родителите
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 892 пъти
На 15г съм имам брат и три сестри. Едната ми сестра не живее вече с нас. Майак ми и баща ми работят от сутрин до вечер. От мен и дригата ми сестра се изисква да чистим, което намирам за нормално всеки си има задължения. Проблема е че майка ми нон стоп мрънкя как не сме могли да чистим и дрън дрън тс пляс. Просто казано с три думи не оценява труда ни. Баща ми се прибира и започва да ни използва за слуги. Например направи ми кафе, направи ми нещо за ядене, подай ми пепелника о т. н. То просто е нетърпимо. Когато му кажа тате не мога и той започва ами то и аз не мога да ви купувам храна. Или му кажа тате дистанционото е по близо до теб можеш сам да си го вземеш и той вика е да ама аз цял ден бях на работа и съм много изморен. Веднъж му казах, че има и неща, които може и да прави сам и той се разсърди и каза, че съм не благодарно егоистично същество. Което не така разбира се. Не мисля, че това са нормални родители.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 63e34cb230
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В моето семейство беше също така. Родителите ми не говореха с мен и сестра ми. От майка ми получавахме лист със задачи за деня закачен на огледалото в кухнята. При нас кофти се получи, че и докато следвах печелех по около 200- 400лв и не можех да се изнеса напквартира. С времето все по-често ми се случваше да ме викне някой от втория етаж, където беше стаята ми, за да подам дистанционно или да донеса чаша вода, често ме връщаха, защото не съм оставила водата да се източи и не била студена. Или примерно лягам си в 10 и нещо в 12-1 часа звъни баща ми пия еди къде си запали колата и ела да ме вземеш. Или вземи такси и ела да докараш мен и колата вкъщи. А нашите имат и семеен бизнес освен спцялята компютърна и бирократична работа събота и неделя идваше време за чистене на офиси и помещения за работа. Когато съм се опитвала да кажа нещо все бях неблагодарна,
защото ме хранят и живея без пари, наистина родителите ми не са ми искали пари разходите вкъщи, храна купувах. Та докато си вкъщи ще е така. После аз като се изнесохме една след друга със сестра ми и настана шок и хаус. Нямаше кой да пише мейли и да праща снимки, да води комуникация със застрахователни компании, те си имат спец. платформи. А нашите дори не можеха да направят снимките, които трябва да получи застрахователя и да ги изпратят на мен или сестра ми, а ние и двете се преместихме в други държави и различни часови зони, рядко можехме да отделим да бъдем ползвани. Никога няма да забравя един ден като сепчухме и баща ми каза, че му е писнало да се занимава с глупости и накрая щял да наеме някой за 100-200лв. на месец да ги върши тези тъпотии. 100-200лв. на месец в Сф никакъв шанс, но за първи път си дадох сметка, че тойпдори не е оценявал нашия труд.
Така че не си единствения, аз се опитвах в началото да споря и да отстоявам правата си, но това водеше само до караници и негативни натяквания, как не оценявам какво се прави за мен, как съм не благодарна. Майка ми каза дано и аз да имам такива лоши деца, защото според нея децата се правят, за да помагат на родителите си.
Та стиснах зъби да зъвърша и скоро след това се изнесох, от начало ми звъняха по няколко пъти на ден за някакви глупости, после се кротнаха. Сега ги виждам веднъж годишно запоколо седмица максимално 10 дни и са супер мили.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker