Играе си на иди си - ела си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Играе си на иди си - ела си
преди: 13 години, 16 дни, прочетена 2702 пъти
Здравейте : ) Всичко почна преди 3 месеца, когато по много болезнен за мен начин приключих една връзка и с цялото си сърце се втурнах в друга, но с най-неподходящия и същевременно най-добрия, този, който е всичко.. Ще се върна в началото-Ноември. Навън беше студено и аз се набих в едно кафе, бях единствената клиентка докато не дойдоха 2 доста по-големи момчета, които естествено ми бяха познати по физиономия (живеем в много малък град). В кафето има билярд и около този билярд има точно 4ри маси и аз бях седнала на едната, те дойдоха да играят и от всичките маси решиха да си оставят нещата при мен. Тогава той ме погледна и каза ”свободно ли е? ”, отвърнах положително.

След около 15 мин станах и си тръгнах. На другия ден разпитах за имената им и получих информация, след около 3 дена получих и покана за приятелство от въпросното момче в фейсбук и го приех. Март месец се почна харесване на публикации, премина на коментирането им, после харесването на снимките ми и накрая писане в чата. Веднага се сети коя съм каза, че е искал да се запознаем още тогава, но му е било не удобно. Разменихме скайповете си.

На другия ден бях жестоко наранена от тогавашния ми приятел. Споделих с него и се започна едно писане, което завърши с обвързване в фейсбук и думите „Ще се мъчим ли сериозно да сме заедно? ” отговорих „ разбира се” и така бяхме щастливи до 24. 03, когато си дойде от града, в който работи за да се видим. Уговорихме си среща в същото кафе беше страхотно! За един ден.. На другия ден беше в същото кафе с 4ри момичета и не ми обърна никакво внимание, както и аз на него. След това научих, че се е целувал с едно момиче.

Скъсах с него, но още го искам и още изтръпвам като го видя. Вслушах се в думите на един приятел да не се отказвам, да не карам с резервна гума, защото няма да съм щастлива. Писах му. Уговорихме си пак среща, казах му че искам да говорим. Взех една обща позната за подкрепа. Той дойде, но и казал че не иска да говорим, но в същия момент пожела да ме откара до вкъщи. Съгласих се, което беше грешка, защото нашите го видяха и го предупредиха да не се доближава до мен (майка ми беше в течение).

След това сме си казвали само здравей-здрасти. До миналата седмица когато за първи път от толкова време ми писа „Охо ти си жива” и аз да жива съм, съобщи ми, че много често идвал в моето село (аз го знаех от приятелки, но го избягвах) след 2 дена се засякохме в същото кафе и той почна да се закача. Като влезе видя, че съм седнала вътре на същата маса като първата ни среща и той почна да играе билярд и после дойде онази познатата и почна да му се натиска нарочно. Той обаче слушаше какво си приказвахме и се обаждаше само. Почнахме да се снимаме и той каза „ей заринаха фейсбук от снимки” на другия ден качих въпросните снимки и той ми писа коментар на едната, на която играех билярд :”Като не можеш що пипаш”, аз отвърнах „Уча се” той:Ма майкоо ;дд, аз :Що ти роден ли се научи? И той :да, Това беше. Та пиша ви за съвет, искам го, но не мога така. Казаха ми да го накарам да се влюби, но как? Страх ли го е? Казал е, че го кефя, че иска сериозна връзка с мен, същото време бяга.. Моля за съвет, умолявам ви, загубих си разума по него.. 0т една страна обвинявам и себе си, че не отидох тогава при него, а се направих на интересна, защото е казал на една приятелка „Тя защо не дойде при мен като ме видя с тези момичета, нали тя ми е приятелката? ”, но просто ме беше страх да не ме отблъсне, да не ме унижи.. Мерси на всички отделили от времето си : )

П. П. С: На 15 съм, а той на 21..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 16 дни
hash: 95cfda64e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че не е сериозен. Не се занимавай.

 
  ...
преди: 13 години, 16 дни
hash: c77f02c9ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Офф.. момчето, момичето, познатата, билярда, фейсбука, снимките, майката, кафенто, масата! Пу.. нищо не разбрах ама е доста голям според мен и не се занимавай!

 
  ...
преди: 13 години, 15 дни
hash: 02073b4a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мисля, че той малко те харесва. Но само толкова. Не се сърди на момчето, той знае, че имате значителна разлика в годините. Сами по себе си 6 години не са чак толкова много, но в тази 'младата' възраст се усещат ако ме разбираш. Ти сега се вълнуваш от едни неща, мислиш и говориш по начин, който той го е надживял и не си му интересна. Може да го привличаш физически, но само толкова. Даже коректно е постъпил, ако беше някой щеше да те подлъже да спиш с него и да те остави. Аз съм малко по-голяма от него и не мога да си представя да се сприятеля с 15 годишен. Няма за какво да си говорим. Намери си по-малък. Това е от мен.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 15 дни
hash: 794c4c1fcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката към номер 3: Повечето му "приятелки" са на моята възраст : )

 
  ...
преди: 13 години, 15 дни
hash: b697edcf9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   значи 3 е прав(а) - ти си му мъничка. Харесва те, разбира се - вече си развита физически жена, но пък знае, че с теб не може да има това, което ще му даде една по-големичка (секс).
Иначе, имаш правото, разбира се, да правиш секс добороволно с мъж и той не е подсъдим за това (след навършване на 14-тата година), но много мъже се страхуват от контакти - не само сексуални, но и целуване, „да ходят“ с момичета на твоята възраст, защото ако се скарате да кажем и ти отидеш в полицията и кажеш, че не е било доброволно - само кажеш! -той отива в затвора - най-малкото за блутство с непълнолетна (заради едно цуни-гуни да кажем).
Мъжете знаят това - рискът е голям, защото законът защитава непълнолетните и им дава повече права - те не трябва да доказват, че е бил без съгласие контактът, а само, че такъв е имало - например, видели са ви да се целувате в кафе.

Повечето мъже си мислят, че след 16 год. свободите са по-големи, но не е така. М-у 14-тата и 18-тата година ограниченията са еднакви според параграф 149 НК следващи.
Ако му спечелиш доверието, кой знае, но има и друго - ще му се подиграват приятелите, че е с някаква пикла, а на тази възраст и по малките селца и паланки е много важен и общественият натиск.

Съветвам те да бъдеш готина, да бъдеш пичка, да не досаждаш и да не се държиш като пикла. Спечели му доверието, приятелството и кой знае... но изчакай него! Не се натрапвай, защото точно ще се докажеш като незряла пикла!

 
  ...


...
преди: 13 години, 15 дни
hash: 02073b4a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма значение, че приятелките му са 15 годишни, това не променя казаното. Той е мъж все пак, нормално е да поддава като му се натискат по-малките момичета. Пък и по-лесно се лъжат с извинение :). Да го накараш да се влюби си е цяла война, а ти неможеш да се справиш. Моят съвет е намери си по-малко момче. Ако пък толкова много НЕГО искаш, не се натрапвай, не се прави на интересна, остави нещата в неговите ръце и чакай.. пък кой знае....
номер 3

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker