Искам всичко това да приключи най-накрая - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам всичко това да приключи най-накрая
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 927 пъти
Здравейте! Няма да казвам точната си възраст или конкретен град, защото искам да запазя анонимността си. Популярна съм (не се хваля) и от това става ясно, че има доста внимание към мен, и положително и негативно. Много хора ме обсъждат и се опитват да научат колкото се може повече информация за живота ми. Аз съм свикнала с времето и не се интересувам от чуждото мнение, мисля със собствената си глава, а не се водя по стадото. Но има едно нещо, което от много време всеки ден ме измъчва подсъзнателно. Преди около година изтече в интернет моя унизителна снимка, заради която сега имам лоша репутация. Естествено всички я видяха. Мина година. Аз простих на себе си, обичам се, станалото вече е минало. Но хората продължават да ми натякват всеки ден за излагацията, за която аз дори нямам вина, просто ме преметнаха. Защо когато някой си направи грешка се подиграват известно време, а след това го забравят. Но когато стане нещо свързано с мен хората го обсъждат с години и ми натякват, все едно аз не съм човек и не може да сгреша. Искам да продължа напред, но обществото всеки ден ми напомня за нещото станало ПРЕДИ ЦЯЛА ГОДИНА забога! Всичко това ме депресира. Силна съм, но много навътре в мен се чувствам нещастно. Заради човекът, който разруши репутацията ми сега всички ме гледат презрително и с неодобрение. Аз не живея за чуждото одобрение, но все пак и аз като нормален човек имам нужда да се сприятелявам с нови хора, да имам връзки с противоположния пол, знаете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: c96873c17d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Правят го, защото хората са злобни и обичат да се чувстват значими, унижавайки някой друг. Недей да им се връзваш, хубаво е, че не ти пука за чуждото мнение. Правилните хора ще те оценят точно такава, каквато си и няма да се повлияят от въпросната случка. Преди година имах такъв случай и общо взето за да ме оставят намира прекъснах контакт с абсолютно всеки, напомнящ ми за въпросната случка. Но въпреки това истинските ми приятели не се отказаха от мен заради някаква простотия. Поне хубавото от цялата история е, че ще разбереш кой държи истински на теб. Ще се справиш, не позволявай на някакви си комплексари да съсипват психиката ти. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f6f2c0461d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам те много добре за какво става въпрос. Предполагам си от малък град, след като толкова бързо и до толкова хора е стигнало това. Аз вече съм на 20, но когато бях на 15 ми се случи нещо подобно, само че не със снимка, а чатове. Едно момче, в което бях лудо влюбена от година и знаеше, че е така, реши да се изгаври с мен, подведе ме нарочно, разпитваше ме разни сексуални неща, дали бих ги направила с него, аз хем не приех директно, хем не отказах директно, но накрая той така извъртя нещата, че едва ли не съм пълна курва, всички разбраха, тъй като съм от малък град и беше страшно. Дори негови приятели или познати ми отправяха направо грозни предложения сякаш съм най-долната. Репутацията ми дълго време бе срината и ако мислиш, че една година е много, в края на 12-ти клас една съученичка на моя приятелка й беше казала, че ме мрази заради онова с чатовете, което беше станало в началото на 10-ти клас. Представяш ли си? Истината е, че явно много хора ти завиждат и затова е тая злоба, но и любопитство едновременно. Единствения вариант е да не ти пука и след време като отидеш в друг град да учиш, да започнеш на чисто. Аз например отдавна съм разбрала, че в моя град приятел няма как да си намеря, тъй като повечето са глупави и тесногръди. Но примерно, когато съм някъде, където не познават миналото ми, никой не ме обижда по този начин и отношението е коренно различно. По-натам ще си си и взела поука да внимаваш какво пращаш и пишеш на останалите. На мен тази случка ми беше страхотна обеца на ухото!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker