Обсебена съм от него ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обсебена съм от него !
преди: 13 години, 8 дни, прочетена 2890 пъти
Здравейте на всички! :)

Така аз съм момиче на 15 и много си падам по едно момче на 17. Проблемът е, че сме от различни градове. Споделяме си почти всичко, не ме е срам от него, мога да говоря с него за всичко! Имал си е само 1 приятелка и то за кратко. Аз също съм си имала само 1 приятел, но за 8 месеца. Много е интелигентен, забавен, умен... Много го уважавам и ценя като приятел. Имал си е само 1 приятелка и то за кратко. Аз също съм си имала само 1 приятел, но за 8 месеца. Много е интелигентен, забавен, умен... Много го уважавам и ценя като приятел. Той... Как да го кажа... Възприемаме като негова много добра приятелка. Но вече се познаваме от близо 2 години, а на мен така ми се иска да беше от моя град... Той е перфектното момче за мен. Преди си звъняхме по скайп и си говорихме, играхме игри заедно. Вече спряхме, не сме си говорили от близо година... Разговорите с него ми липсват! ;[ Говорили сме си на всякакви теми, но напоследък ни се изчерпват темите на разговор... Той ми пише, аз му отговарям и до там приключва нашия разговор. ;[ Липсва ми! Преди 1 седмица нямаx интернет за около 2 седмици и... Някак си все едно сме се отчуждили. Питах го да не би да си е хванал някое гадже, но той вика, че си търсил, но още нямал. Ей това направо ме побърква. Всяка вечер заспивам с мисълта за него! Мечтая си за деня, в който ще се видим, и аз ще му призная за чувствата си и ала - бала... Знам, че звучи детинско, но много ме привлича тоя човек (не сексуално)... Просто искам да е до мен!!! ;[[[ Страх ме е, че ако му призная за чувствата си той ще ме отблъсне и... Много се измъчвам. Много съм плакала за него, много, много го обичам! Голям е чаровник ;д. Харесвам усмивката му, тялото му, характера му, харесвам всичко в него! Има много момчета, които ме канят да излезем някъде, но аз искам него! Постоянно му задавам въпроси от сорта '' представи си, че съм ти гадже и... '' Някак си... Потънала съм в някакъв свой свят, без граници, пълен с мечти... И не знам... За пръв път, момче ме привлича толкова силно! Искам го, но за жалост всичко си има граници и ще трябва някак да се откажа от него. ;[ Мисля да го блокирам за известно време, но така само ще почнат да ми липсват разговорите с него и т. н. До такава степен съм се обсебила от него, че постоянно гледам негови снимки, има нещо в него, което адски много ме привлича, но не знам точно какво е... Така де мисля да спирам до тук с моята история ;д. Искам мнението на всички, независимо дали са положителни или отрицателни. Много ще се радвам ако има и такива като мен, които може би ще споделят и тeхните истории. Е ще оценя всички критики и съвети.

Извинявам се за допуснатите грешки в правописа и пунктуацията. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 дни
hash: 1a424c0dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ами за начало - признай му чувствата си - какво можеш да загубиш?

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 3be103ddf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, сега съм точно в твоето положение. Наистина не е приятно, но трябва да за себе си да изясниш какво искаш - да си с него или да запазите отношенията си каквито са. Много ясно, че искаш да си с него (дори пред монитора усетих любов :) ), но се замисли - той от друг град, поддържате интернет връзка като цяло, а тя е супер несигурна... Замисли се, че дори да сте заедно после ако всичко се обърка какво става - дори и тази връзка няма да имате, която имате сега.
Тогава има 2 варианта- 1. Признаваш чувствата си и каквото сабя покаже и 2. Продължаваш напред като го игнорираш напълно, завинаги! (Защото малко по малко не става... )
Помисли си добре. Според мен ако един човек иска да е с теб и той ще търси контакт с теб. Няма го варианта на отчуждаването... Винаги ще има какво да си кажете...
Не се измъчвай... Знам, че постоянно за това мислиш, но - положението е все такова- трябва да се действа!
Разбрах, че колкото повече мислиш едно нещо, толкова повече се разколебаваш... :)) Действай - или -или...

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: f80d23fee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Трябва да му признаеш чувствата си. От съмнение се страда повече отколкото от отрязване. А и не е казано, че ще те отблъсне.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 дни
hash: 6c388ba55d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей.

Бях се запознала с едно момче преди доста време. Пишехме си много често и наистина ми допадаше. Но.. живее в Германия, българин е. След време спряхме да си пишем и така стана, че загубихме всякаква връзка. То нашето беше направо невъзможно, все пак в друга страна. Не прави тази грешка. Признай му какво чувстваш и разбери дали той също си е мислел по този начин за теб през това време. Ако чувствата ви за взаимни и той те изчака някой друга година, може да живеете заедно.
Успех

The Star *

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker